Februāris - tematisko pasākumu mēnesis PII "Ieviņa"

 

Februāris pirmsskolas izglītības iestādē ,,Ieviņa’’ ir tematisko pasākumu mēnesis.
 
Katrai mūzikas skolotājai bija sava ideja, tāpēc pasākumos netrūka izdomas, radošuma un jautrības.
 
Mūzikas skolotāja Ligita Auziņa savu grupu bērnus aicināja uz tematisku pasākumu ar noslēpumainu nosaukumu „Šis un tas par šo un to.”Bērni devās aizraujošā ceļojumā cauri visiem gadalaikiem, jo katram no tiem piemīt sava burvība. Mēs varējām nokļūt vasaras ziedu pļavā, priecāties par bagātajām dabas veltēm, ko sniedz rudens un pasapņot par silto pavasara saulīti, kaut arī aiz loga vēl bagātīgi balta un pūkaina sniega sega un dažs sniegavīrs māj ar zaraino slotas kātu. Netrūka deju, rotaļu un dziesmu, bet pasākuma nobeigumā bērnus priecēja izrāde „Sarkangalvīte”, jo šoreiz lomās iejutās pašas audzinātājas un auklītes.
 
Anita Kampa aicināja bērnus uz ,,Slipsīšu un bantīšu balli’’. Paldies vecākiem par izdomu un ieguldītajām pūlēm svētku tērpu gatavošanā. Krāsainās bantītes rotāja meiteņu matus, kleitas un svārciņus visās varavīksnes krāsās, bet puiši pārsteidza ar noformējuma ziņā izdomas bagātām šlipsītēm. Katram bija iespēja parādīt savu svētku tērpu noejot pa modes skates ,,mēli’’. Īpaši šim pasākumam tika sagatavotas atrakcijas, rotaļas un dejas, kurās netrūka pārsteigumu un patiesas jautrības.
 
Šeit bērnudārzā ir tik daudz draugu, ka jautrais brīdis ar nosaukumu ,,Būsim draugi’’ bija īsti laikā – tā domāja mūzikas skolotāja Lana Saveļjeva.
Katra nodziedātā dziesma un rotaļa aicināja būt draudzīgiem, sirsnīgiem un mīļiem vienam pret otru. Pasākuma laikā pat pasakās pieminētais ļaunais pelēcis vilks  kļuva par zaķa labāko draugu. Sirsniņu uzlīmītes rotāja bērnu smaidīgos vaigus un atlika tikai kārtīgi griezties jautrā dejas solī.
 
Februāra mēnesī noorganizētās izpriecas liecina par to, ka mēs visi iestādē gribam priecāties un protam savā ikdienā ienest svētku sajūtu.

 

  Drukāt