Latvijas Universitāte Studentu padome aicina piedalīties fotokonkursā “Ko Tu gribētu nolaupīt?”

 

Sagaidot sabiedrībā iemīļoto ikgadējo pasākumu Muzeju nakts, kas šogad notiks 19.maijā, Latvijas Universitātes Studentu padome (LU SP) aicina ikvienu jaunieti piedalīties fotokonkursā “Ko Tu gribētu nolaupīt?” portālā draugiem.lv. Konkurss veidots, iedvesmojoties no šī gada “Muzeju nakts” tēmas “Latvijas dārgumi: Zilā krāsa – jūra”.
 
LU SP Priekšsēdētājas padomniece komunikācijas jautājumos Anete Enikova: " Muzeju nakts ietvaros studenti „LU Mājas” apmeklētājus jau otro gadu plāno pārsteigt ar jaunām un aizraujošām aktivitātēm. Tā kā šī gada pasākuma tēma ir Latvijas dārgumi, LU SP rosina jauniešus piedalīties konkursā un parādīt, kādus dārgumus mēs katrs vēlētos nolaupīt, ja mums tiktu dota šāda iespēja.”
 
Savu vēlamo laupījumu varēs ievietot virtuālajā dārgumu lādē draugiem.lv lapā „LU Studentu padome” no šī gada 25.aprīļa līdz 15. maijam. 13 fotoattēli, kuri būs saņēmuši vislielāko portāla lietotāju atzinību, tiks iekļauti izstādē pasākumā „LU Māja” Latvijas Universitātes galvenajā ēkā, Raiņa bulvārī 19, kur ar balsojumu tiks noskaidroti uzvarētāji. Pirmo trīs vietu ieguvēji sev un saviem draugiem iegūs ielūgumus un starptautisko pozitīvās mūzikas festivālu „Laba Daba”, bet pārējie 10 autori saņems vērtīgas balvas no Latvijas Universitātes un Latvijas Universitātes Studentu padomes. Fotogrāfija jāiesūta un ar nolikumu var iepazīties www.draugiem.lv/LUSP.

 

Plašāka informācija:

Anete Enikova,
LU Studentu padomes priekšsēdētājas padomniece komunikācijas jautājumos
Tālr.: (+371) 27166164;
e-pasts: anete.enikova@lusp.lv
www.lusp.lv
  Drukāt