Metodisko ideju novitātes PII ,,Avotiņš”

 

Svarīgi ir apzināt vecāku izglītības vajadzības
un sniegt metodisku atbalstu
pirmsskolas vecuma bērnu
izglītošanā un audzināšanā
 
2012.gada 7.novembrī Ķekavas novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādē ,,Avotiņš” viesojās Ķekavas novada pašvaldības Izglītības daļas un Izglītības komitejas pārstāvji, izglītības metodiķi, atbalsta personāla un projekta ,,Aukļu darbs – misija” dalībnieki, lai apspriestu turpmāko darbību, finansējuma piesaistes iespējas pirmsskolas izglītības iestāžu Konsultatīvajiem punktiem Ķekavas novadā.
 
Izglītības daļas galvenā speciāliste izglītības jautājumos Aija Āre izvērtēja Konsultatīvo punktu darbību Ķekavas novadā, kā arī rosināja pilnveidot to materiālo bāzi un sniegt konsultācijas projekta ,,Aukļu darbs – misija” dalībniekiem.
 
Iestādes vadītāja Baiba Jurisone un izglītības metodiķe Silvija Riekstiņa iepazīstināja klātesošos ar PII ,,Avotiņš” iestādes Kosultatīvā kabineta darba plānošanu, pasākumu organizēšanu un citiem aktuāliem jautājumiem.
 
Priecē, ka aktīvās diskusijās radās jaunas idejas, kā veicināt kopīgu sadarbību ar izglītības iestādēm, lai nodrošinātu vecāku un pedagogu vienotu pieeju pirmsskolas vecuma bērnu izglītošanā un audzināšanā.
 
 
Izglītības metodiķe Silvija Riekstiņa
 
 
  Drukāt