Izsludina videoklipu konkursu jauniešiem

Net-Safe Latvia Drošāka interneta centrs sadarbībā ar Microsoft Latvia izsludina videoklipu konkursu jauniešiem vecumā no 15 - 19 gadiem „Cieni sevi un citus internetā!”

Aicinām jauniešus individuāli vai kopā ar draugiem, klases biedriem veidot audiovizuālus materiālus (videoklipus, multiplikācijas/ animācijas filmas u.tml.) par tēmu "Cieni sevi un citus internetā", kas atspoguļotu jauniešu uzvedību un rīcību internetā, kā arī veicinātu drošāku interneta lietošanu.

Dalībnieki: Konkursā var piedalīties jauniešu grupa (ne vairāk kā 4 dalībnieki vienā grupā) no mācību iestādēm, brīvā laika pavadīšanas klubiem, jauniešu interešu centriem.

Formāts un apjoms: Darbus var izstrādāt latviešu un krievu valodā. Video: mp3, mov, avi, divx, wmv un jebkurš mpeg formāts. Materiāla apjoms – ne garāks kā 5 minūtes.

Darbu iesniegšana: Konkursa darbi jāievieto internetā (piemēram, youtube, vimeo u.tml.) un jāsūta saite ar videoklipa atrašanās vietu kopā ar aizpildītu pieteikuma veidlapu uz e-pastu info@drossinternets.lv ar norādi „videoklipu konkursam” līdz 13.01.2013. (plkst. 23.59)

Ar konkursa informāciju un nolikumu aicinām iepazīties šeit: http://drossinternets.lv/page.php?id=311 

  Drukāt