Konkurss Latvijas jaunatnei “Gunāra Astras un viņa līdzgaitnieku/laikabiedru loma Latvijas neatkarības atjaunošanā”

 Apritēs šogad 30 gadi, kopš 1983. gada 15. decembrī notika politiskā tiesas prāva pret mūsu visu brīvības un tiesību cīnītāju Gunāru Astru. Lai pieminētu šo notikumu, atgādinot to pēc iespējas plašākai sabiedrībai, vairākas organizācijas ir vienojušās, ka tiek izsludināts pētniecisko darbu konkurss Latvijas jaunatnei “Gunāra Astras un viņa līdzgaitnieku/laikabiedru loma Latvijas neatkarības atjaunošanā”.

 

Priecāsimies par pilsētās, novados dzīvojošu jauniešu interesi un darbiem, par pilsētās, novados esošo nevalstisko organizāciju mudinājumiem saviem jauniešiem piedalīties, par skolotāju mudinājumiem saviem 11. un 12.klašu skolēniem piedalīties,  par vecākās paaudzes savu bērnu, mazbērnu iedvesmošanu piedalīties un uzzināt daudz jauna par mūsu valsti. Galvenais ir uzdrīkstēties!

 

Katram dalībniekam jāaizpilda pieteikuma anketa, kura pieejama konkursa Mājas lapā: www.pedejaisvards.lv un jāiesūta līdz 2013.gada 15. februārim uz e-pastu: konkurss.astra@gmail.com.
 
 
 
Konkursa organizatori sarūpējuši arī balvas: pirmo trīs vietu ieguvēji saņems naudas balvas: 1. vieta – Ls 250, 2. vieta – Ls 150  un 3. vieta – Ls 100. Paredzētas arī citas speciālās, pārsteiguma un atzinības balvas.
 
 
 
Imants Balodis
Gunāra Astras piemiņas projekta vadītājs 
  Drukāt