Pateicība par pasākumu „Pašu gatavotu rotaļspēļu izmantošana bērnu attīstības pilnveidošanā”.

 Vēlamies pateikt lielu paldies Ķekavas novada domei par iespēju apmeklēt pašvaldības bērnudārzus. Kā arī liels paldies bērnudārza „Ieviņa” vadītājai Birutai  Jokstei un metodiķei Dzintrai Gruzdai par veltīto uzmanību un kopā pavadīto laiku.

 

"Raibās pupas" kolektīvs ir pateicīgs par doto iespēju 2013. gada 16 .janvārī apmeklēt bērnudārzu „Ieviņa”, kurā bija iespējams piedalīties pasākumā „Pašu gatavotu rotaļspēļu izmantošana bērnu attīstības pilnveidošanā”.
 
 
Tika apmeklētas vairākas grupiņas un apskatītas daudz interesantas idejas, kā no parastiem auduma gabaliņiem, striķīšiem un papīriem ir iespējams uztaisīt fantastiskas rotaļlietas bērniem.
 
Bija ļoti vērtīgi uzzināt, kuras rotaļlietas bērniem īpaši patīk, ar kurām bērni aizraujas un kuras veicina bērna attīstību – runu, dzirdi, tausti, ožu. Kā, piemēram, dažas no lieliskām idejām ir pašu tamborētas zirņu pākstis ar krāsainām bumbiņām, kurās iekšā ir iepildīti dažādi materiāli (smiltis, graudi, utt). Ļoti jauki izskatās arī ielaminētas rudens lapas – tas ir kā labs uzskates līdzeklis bērniem, kā arī  var izmantot dažādās rotaļās. Interesanta ideja par pudeļu korķīšiem, kurus var uzskrūvēt un noskrūvēt no virsmas. Šīs ir tikai dažas idejas. Arī radītā atmosfēra un katrā grupiņā esošais iekārtojums bija ar savām interesantām niansēm. Tā teikt, labāk vienreiz redzēt, nekā simts reizes dzirdēt!
 
Priecāsimies par iespēju apmeklēt šādus pasākumus arī turpmāk!
 
Ar cieņu,
"Raibās pupas" kolektīvs
  Drukāt