Ir nodibināta Baložu pilsētas jauniešu padome!

21. februārī Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centra paspārnē tika nodibināta Baložu pilsētas jauniešu padome. Līdz šim Baložos nebija šāda oficiāla jauniešu padomes grupa, kurai būtu iespēja darboties savas pilsētas un novada labā, kļūstot par vēstnešiem un savu ideju īstenotājiem ar pašvaldības pārstāvja atbalstu. 

Šī diena Jaunatnes iniciatīvu centrā tika gaidīta un pavadīta ar satraukumu, jo tās vakarā paredzēta Baložu pilsētas jauniešu padomes dibināšana. Pirmie interesenti Ķekavas novada pašvaldības Baložu pārvaldes ēkā ieradās jau krietni pirms paredzētā laika, kas viesa cerības, ka padome tiks nodibināta.

Sēdē piedalījās kopumā 10 jaunieši no Baložu pilsētas un Katlakalna, kā arī Baložu pilsētas pārvaldnieka p.i. Lauris Bergmanis, deputāts Juris Jerums un Tūrisma informācijas centra vadītājs Juris Žilko, kuri iedrošināja jauniešus aktīvi paust savu viedokli un būt sabiedriski aktīviem. Ikviens interesents, kuram neizdevās ierasties uz padomes dibināšanas sēdi, tiek laipni aicināts pievienoties jauniešu padomei - nekas vēl nav nokavēts!

Turpmāk Baložu pilsētas jauniešu padomes sēdes notiks ceturtdienās plkst.18.00 Baložu pilsētas pārvaldē.

 

Linda Vaškevica

Foto:

Dibinot Baložu pilsētas jauniešu padomi

  Drukāt