Apsveicam Juritu Stikāni

Ar divām goda lentām un kroni no Bulgārijas, konkursa „Little Miss Galaxy”, atgriezās Ķekavas iedzīvotāja Jurita Stikāne. Talantu un Skaistuma konkursā 9 gadīgā ķekaviete ieguva „Little Miss Galaxy 1st Princess” un „Little Miss Beauty” titulus. Konkursā piedalījās dalībnieces vecumā no 4 līdz 16 gadiem no vairākām pasaules valstīm. Jurita īpaši pārsteidza gan dalībniekus, gan žūriju ar savu priekšnesumu. Jurita ne tikai dziedāja, bet arī spēlēja flautu, bet klavieru pavadījumu spēlēja viņas tētis Juris Stikāns.

 

Lai iegūtu svarīgos titulus, Juritai nācās izturēt dažādus defilē iznācienus dažādos tērpus ( tai skaitā latviešu tautas tērpā), kā arī bija jāsniedz intervija un jāiepazīstina ar savu portfolio.

Konkurss norisinājās no 16. marta līdz 23. martam. Dalībai konkursā Jurita tika izvirzīta pateicoties 2012. gadā iegūtajam Latvijas 1. Princeses titulam.

Jurita un vecāki pateicās par atbalstu Ķekavas mūzikas skolai un flautas skolotājai Anastasija Jermakovai, savai klases audzinātājai Bernadetai Varaņickai un deju skolotājai Īrisai Gailei.

Rita Stikāne

 

 

 

  Drukāt