Gaismas iela skicēs un maketos

 

Ikgadējās Mākslas dienas un projektu nedēļa šogad Ķekavas Mākslas skolā noslēgsies ar dažādu ideju risinājumiem Gaismas ielai. Darbu tēma – GAISMA.

 

Audzēkņi veidos maketus dažādiem interesantiem gaismas objektiem, kuru pielietojums nākotnē varētu papildināt Ķekavas ielas vizuālo ietērpu.

Strādās piecas darba grupas. Tiks veidoti pulksteņu maketi laternu stabiem, gaismas objekts autobusa gala pieturas zonai un kultūras nama zālienam, kā arī gaismas arka. Vizuālo ietērpu grafitti stilā iegūs arī skeitparks pie vidusskolas.

Radošos procesus šogad vadīs mūsu skolas absolventes, kas turpina izglītību Latvijas Mākslas akadēmijas Vizuālās komunikācijas un Funkcionālā dizaina nodaļās – Elīna Plūme, Ieva Grīnberga, Agnese Pundiņa un Maija Rubiķe. Audzēkņi un pārējie skolotāji papildinās viņu idejas un kopā ieviesīs arī jauninājumus.

Visus darbus varēs aplūkot 17.maijā plkst. 15.00 noslēguma pasākumā Ķekavas kultūras namā un mākslas skolā. Norises kuplinās arī Ķekavas Mūzikas skolas priekšnesumi, kuriem fonā uz ekrāna tiks projicēti mākslas skolas audzēkņu labākie konkursa „Mūzika” darbi. Konkursa uzvarētāji saņems balvas. Skolas izstāžu zālē būs apskatāma pieaugušo studijas 3 gadu jubilejas darbu izstāde.

 

Inga Zālīte-Cērūze

 

  Drukāt