XIX Starptautiskais mākslas vingrošanas turnīrs „MAZĀS ZVAIGZNĪTES 2013”

 

 

No 17. Līdz 18.maijam norisinājās tradicionālās starptautiskās sacensības mākslas vingrošanā “Mazās Zvaigznītes”, kurās piedalās visjaunākās vingrotājas. Šopavasar sacensībās piedalījās 184 meitenes vecumā no 5 līdz 13 gadiem.

Tika pārstāvētas 26 sporta klubu komandas - 9 ārzemju klubu komandas no Igaunijas, Krievijas, Lietuvas, Ukrainas, Zviedrijas un 17 Latvijas komandas, tai skaitā no Jūrmalas, Jelgavas, Liepājas, Tukuma un vairākas komandas no Rīgas sporta klubiem. Vislielākais gandarījums un prieks bija par 2006.gadā dzimušās Domenikas Nikijas Vovkas sīvā konkurencē iegūto 1. vietu daudzcīņā. Viņas treneres ir Vita Mikitanova un Aina Ancīte. Liels prieks bija par Ķekavas audzēkņu sniegumu, kas piedaloties šajā turnīrā, spēja uzrādīt labus rezultātus. Mūsu komandu šajā turnīrā pārstāvēja 21 audzēkne. Šis skaistais pasākums nevarētu pastāvēt tik ilgus gadus bez mūsu ilggadējiem atbalstītājiem: Ķekavas novada pašvaldības, Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras, SIA”Dainese”, SIA ”MELNĀ KAFIJA”, SIA „Interbaltija AG”, SIA „Douglas”, SIA „MAXIMA” un Ķekavas novada Domes deputātiem Igora Malinauska, Maksima Volkoviča un Ivana Pihtova, kuri personīgi pasniedza pašu sarūpētās dāvanas visām Ķekavas vingrotājām. Liels paldies Ķekavas sporta kluba kolektīvam, kurš piedalījās gan sacensību sagatavošanā, gan norisē. Jauku atmosfēru sacensībās radīja Guntas Klēģeres zāles noformējums. Vislielākais paldies ir jāsaka mūsu audzēkņu vecākiem, bez kuru atbalsta un līdzdalības turnīrs vienkārši nebūtu iespējams.

Mums ir liels prieks, ka Ķekavā netiek aizmirsts bērnu sports un mūsu bērniem ir iespēja gan piedalīties sacensībās ārpus Latvijas robežām, gan braukt uz vasaras nometnēm, gan vienkārši pilnvērtīgi nodarboties ar sportu un stiprināt veselību Ķekavas novada sporta skolā.


Vita Mikitanova,

Ķekavas novada sporta skolas direktore

 

 

  Drukāt