Ikgadējā konferencē pulcēsies pedagogi

Ķekavas novada pašvaldības Izglītības daļa 22. augustā rīko novada izglītības iestāžu pedagogu konferenci Baložu vidusskolā, lai informētu par aktualitātēm jaunajā 2013./2014. mācību gadā, piedāvātu iespēju noklausīties nozares speciālistu lekcijas par dažādām tēmām un piedalīties darba grupās.

 

Izglītības iestāžu vadītājiem un pedagogiem aktuālas būs tēmas par kvalitātes vadības sistēmas ieviešanas iespējām izglītības iestādēs, digitālo mācību līdzekļu plusiem un mīnusiem. Vērtīgi būs uzzināt jaunākās metodes un principus darbā ar skolēniem, piemēram, to, kā veicināt lasīšanu, kā radoši izmantot krāsainas smiltis, kā efektīvi sarunāties ar emocionāliem cilvēkiem, kādi ir talantīgas domāšanas principi un daudz citu vērtīgu lietu, ko izmantot turpmākajā darbā.

 

Interesi par plānoto konferenci izrādījuši Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja darbinieki, kas dalībniekus iepazīstinās ar jaunu mācību materiālu, kas sagatavots iekļaušanai vidusskolas mācību programmā, lai sekmētu jauniešu kā topošo valsts un privātā sektora profesionāļu neiecietību pret korupciju.

 

Šāda veida profesionālas pilnveides pasākumi ir ne tikai aktuālās informācijas iegūšanas veids, bet arī vērtīgs enerģijas un iedvesmas avots, kur pasmelt spēku nākamajam darba cēlienam. Tālrunis informācijai 67935824.

 

Linda Zaķe

01.08.2013.

 

 

 

  Drukāt