Noslēgusies Ķekavas novada pedagogu konference

22. augustā uz gadskārtējo izglītības darbinieku konferenci pirms jaunā mācību gada Baložu vidusskolā pulcējās Ķekavas novada vispārizglītojošo skolu un pirmsskolas izglītības iestāžu direktori, vietnieki un skolotāji.

 

 

Konferences dalībniekus ar jaunā mācību gada sākumu sveica Ķekavas novada pašvaldības izpilddirektors Aivars Liškovskis un Izglītības daļas vadītājs Vitolds Krieviņš, īpaši tika apsveikti jaunie pedagogi, kuri šogad pievienojās Ķekavas novada mācību spēku kolektīvam.

 

Konferences laikā tika pārrunāti jaunumi 2013./2014. mācību gadā. Ar jaunumiem iepazīstināja Izglītības un zinātnes ministrijas Izglītības departamenta direktora vietniece pedagogu un pieaugušo izglītībā Baiba Bašķere.

 

Šogad atsevišķa konferences daļa tika veltīta korupcijas draudiem skolēnu un skolotāju vidū, par kuriem informēja KNAB Korupcijas un novēršanas nodaļas galvenā speciāliste Arita Vīksna un Inta Nolle.

 

Lielāko dienas daļu konferences dalībnieki aizvadīja darba grupās, kur apsprieda tādas tēmas kā lasīšanu veicinoša vide, skolēnu attiecību noslēpumainā pasaule, CETACEA un digitālie mācību līdzekļi, talantīgas domāšanas principi, kā arī Kvalitātes vadības sistēmas ieviešanas iespējas izglītības iestādē.

 

Konferences noslēgumā ar pozitīvu un iedvesmojošu lekciju jaunajam mācību gadam uzstājās Rīgas Juglas vidusskolas direktora vietnieks izglītības jomā Rolands Ozols.

 

Paldies Baložu vidusskolas kolektīvam par atbalstu konferences organizēšanā!

 

Kopā piedalījās 202 dalībnieki:

Ķekavas vidusskola – 40

Baložu vidusskola – 34

Daugmales pamatskola – 28

Pļavniekkalna sākumskola – 15

PII Bitīte – 17

PII Avotiņš – 15

Ķekavas Mūzikas skola – 10

PII Ieviņa – 7

Privātā pamatskola Gaismas tilts – 6

PII Zvaigznīte – 6

Ķekavas mākslas skola – 5

Ķekavas novada sporta skola – 1

Viesi un organizatori - 18

 

Artūrs Zālītis

22.08.2013.

 

  Drukāt