PII „Bitītes” audzēkņi gūst panākumus Iecavas „Cālī 2014”

11. maijā, tieši māmiņdienā Ķekavas novada PII „Bitītes” audzēkņi piedalījās Iecavas „Cālī 2014”. Kopā 24 pirmsskolas vecuma bērni, līdz septiņu gadu vecumam ieskaitot, bija sagatavojuši solo dziesmu un apguvuši konkursa kopdziesmu «Knīpiņas un knauķīši». To papildinot ar atraktīvām kustībām.

 

Tiesa, galveno balvu „Cālis 2014” mēs neieguvām, tomēr bez balvām arī nepalikām! Jaunākajā grupā pirmo vietu ieguva Rēzija Rostoka (mūzikas sk. K. Jeronoviča) ar māmiņdienai atbilstošu dziesmu „Sildi mani māmuliņa”, savukārt vecākajā grupā pirmo vietu ieguva Beāte Sama (mūzikas sk.L. Dāce) ar dziesmu „Raudoša debess” un otrā vieta tika Emīlijai Tālbergai (mūzikas sk. K. Jeronoviča) ar dziesmu „Zīmulis”. Mūsu bērnudārzu pārstāvēja vēl divi bērni – Katrīna Lorence ( mūzikas sk. K. Jeronoviča) ar dziesmu „Vai tā mana vaina bija” un saņēma nomināciju „Apdomīgākais Cālis”, bet Viestards Dācis (mūzikas sk. K. Jeronoviča un L .Dāce) ar dziesmu „Es uzgāju ganīdams” ieguva nomināciju „Skanīgākais Cālis”. Jāatzīmē, ka viens no žūrijas pārstāvjiem Gundars Lintiņš uzlavēja tieši mūsu bērnus, jo mēs bijām vienīgie, kuri dziedāja bez fonogrammas (ar dzīvo pavadījumu).

 

 

Esam patiešām priecīgi un gandarīti par padarīto darbiņu un par lielisku iespēju iepriecināt mūsu māmiņas māmiņdienā. Liels paldies arī PII „Bitīte” deju skolotājai Gintai Cerai par uzaicinājumu piedalīties šajā konkursā.

 

 

PII ,,Bitīte’’ mūzikas  skolotāja

Kristīne Jeronoviča.

20.05.2014.

 

 

  Drukāt