Paziņos labākos skolotājus novadā 2014./2015. mācību gadā

Oktobris  - rudens mēnesis, kas atnes ne tikai krāsainas lapas un lietas lāses loga rūtīs, bet arī  mirkļus, kad tiek godināta viena no cēlākajām profesijām – skolotājs. Jau tradicionāli, sagaidot Skolotāju dienu pirmajā oktobra svētdienā, Ķekavas novada pašvaldība 2. oktobrī rīko konkursa “Labākais skolotājs Ķekavas novadā 2014./2015. mācību gadā” laureātu svinīgu paziņošanu.

 

Šogad Ķekavas novada pedagogi pulcēsies jaunajā Ķekavas sākumskolas aktu zālē, lai uzzinātu, kuri no viņiem tiks atzīti par labākajiem pagājušajā mācību gadā.

 

Ķekavas novada pašvaldība bija izsludinājusi konkursu, kurā varēja pieteikt pedagogu veikumu trīs nominācijās:  “Labākais skolotājs pirmsskolas izglītības programmā”,  “Labākais skolotājs vispārējās izglītības programmā” un “Labākais skolotājs profesionālās ievirzes izglītības programmā”.

 

Konkursa mērķis ir  apzināt un izvērtēt pedagogu darba rezultātus izglītības jomā, motivēt viņus radošai darbībai audzināšanas darbā, mācību priekšmetu metodikā un sabiedriskajās aktivitātēs, kā arī izteikt pateicību un apbalvot izglītības iestāžu pedagogus par ieguldījumu mācību un audzināšanas darbā.

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa
28.09.2015.

  Drukāt