Neaizmirstams brīvlaiks vasaras sporta nometnē “Aktīvists 2016”

Notiek 6 – 16 gadu vecu bērnu uzņemšana vasaras  atraktīvākajā un sportiskākajā bērnu nometnē "Aktīvists".

 

Tuvojas vasaras brīvlaiks un ir laiks pievērsties aktīvai atpūtai un neaizmirstamiem piedzīvojumiem. Nav nekā lieliskāka, kā apvienot sportu un labu noskaņojumu, pavadot saulainās dienas bērnu nometnē AKTĪVISTS.

 

Programmā ietilpst: sportiskas aktivitātes vispārīgai fiziskai attīstībai, sacensības, konkursi, sporta spēles, pārgājieni, dažādas ekskursijas, ka arī, protams, lielisks garstāvoklis visu dienu laikā.

 

AKTĪVISTS – labāka vieta, kurā pavadīt savu vasaru, audzinot savu sportisko un sociālo garu. Idividuāla pieeja bērniem, līdera īpašību, paškontroles, kā arī uzmanības koncentrēšanas attīstīšana – šo visu jūsu bērniem palīdzēs pilnveidot treneri un  nometnes skolotāji.

 

Nometne atrodas klusā un mājīgā vietā Ķesterciemā, pie jūras. Bērni tiek izmitināti 1 vai 2 istabu numuros ar ērtībām (duša, wc, izlietne) pa 2, 3 vai 4 cilvēkiem istabā. Ēdināšana četras reizes dienā (brokastis, pusdienas, launags, vakariņas). Infrastruktūra: smilšu pludmale 150 m no nometnes, ir norobežota peldvieta, par bērnu drošību rūpējās instruktori un audzinātāji; slēgtais baseins ar ūdens temperatūru + 28с (trīs 25 m celiņi); Komfortabli dzīves apstākļi, svaigs gaiss, izklaides pasākumi un sporta aktivitates paliks atmiņā kā spilgtākie vasaras brīži.

 

Nometnes rīkošanai saņemts līdzfinansējums no Ķekavas novada pašvaldības, tādēļ Ķekavas novadā deklarētiem bērniem nometnes cena ir 214 eiro, pārējiem - 298 eiro.

 

 

Vietu skaits ir ierobežots!!!

 

 

“AKTĪVISTS” nometnes programma

 

  • Nometnes laikā bērni iepazīs un nodarbosies ar:
  • sporta spēlēm (volejbolu, basketbolu, tautas bumbu, futbolu, galda teniss utt.);
  • vieglatlētikas disciplīnām;
  • vingrošana un akrobātika;
  • dažādām stafetēm, tūristu gājiens, peldēšana;
  • dejošanu (break dance);
  • austrumu divcīņas (karate);
  • vizuālo mākslu.

 

Mēs cenšamies, lai mūsu nometne dotu lielāku iespēju atvērt bērniem viņu talantus, spējas un vēlmes. Ar citiem vārdiem sakot, “AKTĪVISTS” nometne - ir atveseļošanās svaigā gaisā, sports, pārgājieni, radošais novirziens –ir viens no galvenajiem vasaras plusiem katram bērnam. Piesātināts grafiks, interesanti pasākumi un spēles, kuras palīdzēs bērniem kļūt par vienotu komandu un draugiem. Nometnē ir ne tikai profesionāļi, bet arī uzmanīgi audzinātāji, un treneri, kas pievērsīs īpašu uzmanību visiem un katram bērnam atsevišķi. Pozīcija un saskarsmes stils ir atkarīgs no bērnu vecuma. Galvenais mūsu mērķis, lai savstarpējās attiecības starp nometnes vadītajiem un bērniem novestu pie savstarpējas uzticības, cieņas un savstarpējas simpātijas. Nometne nodrošina transportu no Rīgas un atpakaļ, bet vecākiem ir iespēja tāpat pašiem atvest bērnus uz nometni, aplūkot treniņu vietas, dzīvošanu, personiski iepazīties ar audzinātājiem.

 

Aicinām visus uz mūsu nometni “AKTĪVISTS”, lai vasara, Jūsu bērniem atstātu spilgtus iespaidus.

 

Papildus Informācija:

 

Nometnes norises laiks: 07.07.2016 – 17.07.2016

 

Cena: 30 eiro diennaktī (298 eiro -10 dienas)

 

Sīkāka informācija: www.aktivists.lv

http://www.facebook.com/aktivistslv

 

Kontaktālrunis. 2993-48-75

 

e-pasts: info@aktivists.lv

  Drukāt