Biedrības "Solis tuvāk" rīkotās nometnes šovasar

Ar mērķi nodrošināt iespēju saturīgi pavadīt laiku, sniegt informāciju par mūsu novada un kaimiņu novadu  kultūru, vēsturi un amatniekiem, iepazīstināt ar citu tautu kultūrām, attīstīt bērnu praktiskās iemaņas, dot iespēju apgūt tūrisma un orientēšanās pamatelementus biedrība „Solis tuvāk” septīto gadu rīko dienas un diennakts nometnes.

 

Pateicoties Ķekavas novada pašvaldības līdzfinansējumam, dalības maksa dienas nometnē ir 55EUR Ķekavas novadā deklarētiem bērniem, 65EUR - pārējiem bērniem, bet diennakts nometnēs 120EUR Ķekavas novadā deklarētiem bērniem, 140EUR - pārējiem bērniem.

 

 

12.jūnijs - 17.jūnijs

Diennakts nometne „Daugmales piedzīvojums vindsērfingā” sadarbībā ar biedrību „Kambīze”, notiks vindsērfinga apmācība. Nometne notiks “Malderos”, Daugmalē.

 


 

 

15.jūnijs - 22.jūnijs

Diennakts nometnē „Piedzīvojums Ķekavā” ZS “Valmoniras” apgūsim praktiskās iemaņas, kas nepieciešamas dodoties pārgājienos, dosimies pārgājienos, trenējoties dažādu šķēršļu joslu pārvarēšanā, apgūsim orientēšanās pamatiemaņas, notiks stafetes un spēles.

 

 

 

27.jūnijs - 1.jūlijs

Dienas nometnē „Latvju zīmes un raksti”. Baložu kultūras namā dalībnieki iepazīsies ar mūsu tautas kultūrvēsturisko mantojumu, uzzinās par latvju zīmēm, paši tās veidos dažādās tehnikās un no dažādiem materiāliem. Viesosimies zemnieku saimniecībā, kurā nodarbojas ar tēju vākšanu un sagatavošanu ziemai.

 

 

18.jūlijs - 22.jūlijs

Dienas nometnē „Es būšu!” Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centra telpās dalībnieki uzzinās vairāk par novada uzņēmumiem un profesijām, kurās strādā novadā, domās par savu nākotnes profesiju un īpašībām, kas jāattīsta un prasmēm, kas jāapgūst, lai varētu profesiju apgūt, visi kopā viesosimies „Konfelādes” darbnīcā.

 

Nometnē kā pedagogu palīgi darbosies jaunieši, kas veic brīvprātīgo darbu biedrībā programmas „Erasmus+” ietvaros.

 

Telefons uzziņām: 29101374 vai 26498978, pieteikuma anketa www.solistuvak.lv.

 

 

 

Biedrība "Solis tuvāk"
23.05.2016.

 

 

  Drukāt