Vingrošanas svētki Ķekavā

Divdesmit otro reizi 13.-14.maijā noritēja tradicionālais  starptautiskais turnīrs mākslas vingrošanā  “Mazās Zvaigznītes”, kurās piedalās visjaunākās vingrotājas. Šogad sacensībās piedalījās  421 meitene vecumā no 5 līdz 13 gadiem. Pārstāvētas tika komandas no Igaunijas (Tallina), Krievijas (Maskava), Lietuvas (Viļņa, Kauņa un Klaipēda), Īrijas un divdesmit četras Latvijas pilsētu un klubu komandas.

 

 

Vislielākais gandarījums un prieks bija par 2004.gadā dzimušās Janas Ašmenskas sīvā konkurencē iegūto otro vietu daudzcīņā (viņas trenere ir Irīna Zambžicka),  2006.gadā dzimušās Nikolas Jēkabsones iegūto 2.vietu (trenere Irīna Zambžicka) un 2008.gadā dzimušās Lindas Paulas Kudrjavcevas gūto 2.vietu ( trenere Estere Repke un Aina Ancīte), taču pavisam mūsu komandu pārstāvēja 51 meitene dažādās vecuma grupās.

 

Šis skaistais pasākums nevarētu pastāvēt tik ilgus gadus bez mūsu ilggadējiem atbalstītājiem : Ķekavas novada pašvaldības, Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras, SIA”Dainese”, SIA „Melnā kafija”, viesnīcas „Park Hotel Ķekava”. Īpašu pateicību gribas izteikt Ķekavas novada domes deputātam Igorim Malinauskas, kurš katru gadu pasniedz paša sarūpētās dāvanas visām Ķekavas vingrotājām, kā arī deputātei Lindai Danilevičai un mūsu atbalstītājai Guntai Namrikai, kuri ikgadu palīdz sagādāt Ķekavas komandas audzēknēm balvas. Lielu paldies gribas teikt Ķekavas Sporta kluba kolektīvam, kurš piedalījās gan sacensību sagatavošanā, gan norisē. Jauku atmosfēru sacensībās radīja Guntas Klēģeres zāles noformējums. Un, protams, vislielākais paldies ir jāsaka mūsu audzēkņu vecākiem, bez kuru atbalsta un līdzdalības turnīrs vienkārši nebūtu iespējams.

 

Esam priecīgi, ka Ķekavā netiek aizmirsts bērnu sports un tam tiek veltīts tik daudz pūļu un līdzekļu, pateicoties kuriem mūsu bērniem ir iespēja gan apgūt profesionālās ievirzes sporta izglītības programmas, gan  piedalīties sacensībās ārpus Latvijas robežām, gan braukt uz vasaras nometnēm, gan vienkārši pilnvērtīgi nodarboties ar sportu un stiprināt veselību, kā arī ar godu nest Ķekavas vārdu plašajā pasaulē.

 

 

                                   KNSS
17.05.2016.

 


  Drukāt