Baložu vidusskolā aizvadīta Zinātņu pamatu un tehnoloģiju diena

Baložu vidusskolā norisinājās Zinātņu pamatu un tehnoloģiju diena, kurā skolēni no 9. līdz 12. klasei demonstrēja eksperimentus fizikā un ķīmijā, pildīja uzdevumus matemātikā, un šos eksperimentus vēroja 3.–6. klašu bērni, Rīgas apriņķa portālam pastāstīja vidusskolas direktores vietniece informātikas jautājumos Astrīda Beča.

 

Baložu vidusskolā norisinājās Zinātņu pamatu un tehnoloģiju diena, kurā skolēni no 9., 10., 11. un 12. klases demonstrēja eksperimentus fizikā, ķīmijā un uzdevumus matemātikā, un šos eksperimentus vēroja 3.–6. klašu bērni, pastāstīja skolas direktores vietniece informātikas jautājumos Astrīda Beča.

 

Elīna: "Kopā ar savu klasesbiedreni Arinu rādīju eksperimentu "Lidojošie tējas maisiņi". Šo eksperimentu mēs ilgi meklējām, jo bija jāatrod tāds eksperiments, kurš iepatiktos bērniem, pēc tam mēs to izmēģinājām, uzrakstījām scenāriju par to, ko teiksim eksperimenta dienā un izdomājām jautājumus, kurus bērniem uzdosim.



Man patika rādīt eksperimentu un arī bērni bija ļoti aktīvi, atbildēja uz jautājumiem, uzdeva jautājumus, paši mēģināja dažus eksperimentus un bija ļoti ieinteresēti. Es domāju, ka visi eksperimenti, kuri tika rādīti, bija ļoti interesanti un patika bērniem.



Manuprāt, būtu labāk, ja tādas eksperimentu dienas būtu biežāk, jo no tām bērni var iemācīties daudz ko jaunu un arī viņiem var iepatikties šie mācību priekšmeti."

 

Raksta pilno versiju lasi aprinkis.lv.

 

 

Aprinkis.lv

24.03.2017.

 

 

  Drukāt