Brussels Cup 2017

2017.gada 19.novembrī Beļģijas galvaspilsētā Briselē notika starptautiskas sacensības mākslas vingrošanā "Brussels Cup 2017". Šajās sacensībās līdzās sportistēm no Beļģijas, Nīderlandes, Lietuvas, Krievijas, Bulgārijas, Luksemburgas, Čehijas, Vācijas, Moldovas un Baltkrievijas uzstājās arī Latvijas mākslas vingrotājas no Ķekavas novada sporta skolas treneres Natālijas Čekitas vadībā.

Mākslas vingrotāja Simona Prohorenko izcīnīja zelta medaļu 2004.gada sportistu vidū kopvērtējumā, kā arī zelta medaļu par vingrojumu ar lentu un zelta medaļu par vingrojumu ar apli. Mākslas vingrotāja Elza Rone izcīnīja sudraba medaļu 2006.gada sportistu kopvērtējumā, kā arī zelta medaļu par vingrojumu ar vālēm un sudraba medaļu par vingrojumu ar apli. Mākslas vingrotāja Sanija Cimdiņa izcīnīja sudraba medaļu par vingrojumu ar apli. Mākslas vingrotāja Darja Ševcova izcīnīja sudraba medaļu par vingrojumu ar apli un zelta medaļu par vingrojumu bez priekšmeta.


Sportistes ir priecīgas par rezultātiem un pateicīgas Ķekavas novada sporta skolas mākslas vingrošanas trenerei Natālijai Čekitai par teicamu sagatavošanu šāda līmeņa un mēroga Eiropas sacensībām mākslas vingrošanā.


 

  Drukāt