Ērika Cīruļa kauss vesera mešanā un smaguma mešanā

Š.g. 03.jūlijā Kokneses sporta centrā pirmo reizi norisinājās Starptautiskās Mešanas Asociācijas ARSENAL rīkotās sacensības “Ērika Cīruļa kauss vesera mešanā un smaguma mešanā”.
Sacensībās startēja un jauno sezonu pēc ilgāka pārtraukuma atsāka arī Ķekavas novada sporta skolas labākie vesera metēji. Mūsu sportisti pirmo reizi uzsāka startus jaunās vecuma grupās (U18 un U16), kurās rīka svars pieaug par 1kg.
U18 grupā jauniešiem 1.vietu ar jaunu personisko rekordu izcīnīja Mārtiņš Pundiņš, kurš 5kg veseri raidīja 41,85 m tālumā. Otrā vieta ar personisko rekordu Augustam Skridem, kurš veseri aizmeta 41,15 m.
U16 grupā jaunietēm 1.vieta Karīnai Jansenai, kura 3kg veseri aizmeta 40,25m. Jāatzīmē, ka Karīna Jansena U16 vecuma grupā jaunietēm vesera mešanā ir iekļauta Latvijas izlases sastāvā.
Šīs sacensības bija īpašas ar jaunas disciplīnas aizsākšanu Latvijā jauniešiem – smaguma mešana. Līdz ar to uzsākta Latvijas rekorda atzīme arī šajā veidā - jauniešiem.
U18 grupā jauniešiem Latvijas rekords un pirmā vieta 9,07 kg smaguma mešanā, izcīnīja mūsu sporta skolas audzēknis Augusts Skride ar rezultātu 15,86m. Otrā vieta Mārtiņām Pundiņam.
U16 grupā jaunietēm Latvijas rekords un pirmā vieta 5 kg smaguma mešanā Karīnai Jansenai ar rezultātu 16,03m.
Apsveicam Ķekavas novada sporta skolas audzēkņus Karīnu Jansenu, Mārtiņu Pundiņu un Augustu Skridi ar lieliskiem startiem un vēlam veiksmi Latvijas čempionātā, kas norisināsies jau jūlija beigās.


Informāciju sagatavoja sportistu trenere Vaira Kumermane

  Drukāt