Latvijas U18 čempionāta pirmais posms regbijā septiņi
22.08.2020. Rīgas Tehniskās koledžas laukumā tika aizvadīts Latvijas U18 čempionāta pirmais posms regbijā septiņi. Turnīrā regbija jauniešu komandai no "Ķekavas novada sporta skola" nācās
spēkiem mēroties ar "RFS Eži" un "Eleja" jauniešiem, ar katru no komandām aizvadot divas spēles. Pirmo spēli bija jāaizvada pret "RFS Eži" audzēkņiem. Spēle neizvērtās tāda kā gribējām, tehniski bija dažas kļūdas bumbas kontrolē, bet daudz iesaistījāmies liekā fiziskā kontaktā rakos,kas bremzēja spēles tempu un nebija mūsu spēles plānā. Bet spēles beigu rezultāts bija muma par labu 24-12. Otrajā spēlē tikāmies ar "Eleja" vienaudžiem, kur spēlētājiem bija iespēja parādīt savu individuālo meistarību, sasniedzot rezultātu 52:00 par labu "Ķekavas novada sporta skola" audzēkņiem. Trešajā spēlē kas izšķīra iespēju kļut par šī posma uzvarētājiem "Ķekavas novada sporta skola" jaunieši atkārtoti tikās ar "RFS Eži" komandu. Spēles sākums bija līdzīgs kā pirmajā spēlē, daudz grupu cīņu un kontakta, kas bremzēja spēles rezultāta attīstību, bet beigās svinējām uzvaru ar rezultātu 19:5. Beidzamajā spēlē atkārtoti spēlējam pret "Eleja" vienaudžiem. Šoreiz spēli veidoja vairāk maiņā esošie spēlētāji, kuriem bija iespēja sevi pierādīt kā arī gūt ļoti labu pieredzi un arī svinot uzvaru pār pretinieku komandu.

Turnīra rezultatīvākā spēlētāja godā "ĶNSS" pārstāvis - Reinis Pavinkšnis ar pieciem piezemējumiem, 13 realizācijas sitieniem un kopā gūtu 51 punktu.
Informāciju sagatavoja Ķekavas novada sporta skolas regbija treneris Elmārs Šefanovskis.
  Drukāt