Covid-19 dēļ dr. Ditas Zeltiņas ģimenes ārsta prakse strādās attālināti

Covid-19 dēļ no 26. oktobra uz Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) noteikto karantīnas laiku attālināti strādās dr. Ditas Zeltiņas  ģimenes ārsta prakse.


Šādas izmaiņas saistītas ar to, ka kādam no prakses darbiniekam ir konstatēta saslimšana ar Covid-19 pēc tam, kad ģimenes ārsta praksi apmeklējis Covid-19 slims pacients.   


Pēc SPKC norādēm šobrīd nav nepieciešams pārtraukt darbu Ķekavas ambulances ēkā, Gaismas ielā 15,  tāpēc šobrīd  klātienē nedarbojas tikai dr. Ditas Zeltiņas ģimenes ārsta prakse.  Pirmdien, 26. oktobra, pēcpusdienā saņemti  arī saslimušā darbinieka tuvāko kontaktpersonu analīžu rezultāti, kas šobrīd ir negatīvi.   


Dr. Zeltiņas ģimenes ārsta prakses tālrunis ir 67813022 un dakteres tālrunis 20145949. Pacienti var zvanīt uz norādītajiem tālruņiem prakses darba laikā, konsultācijas notiks attālināti, darbnespējas lapu atvēršana, nosūtījumu, recepšu izrakstīšana notiks elektroniski vai attālināti. Ja nepieciešama klātienes konsultācija, lūdzu pierakstīties pie aizvietojošā ārsta dr. Birutas Sedliņas.


Pastiprinātās epidemioloģiskās drošības nolūkos brīvdienās Ķekavas ambulances telpās ir veikta papildus dezinfekcija.


Ķekavas ambulance uzsver, ka apmeklētājiem obligāti ir jāievēro drošības prasības. Ierodoties ambulances telpās, obligāti ir jālieto mutes un deguna aizsargmaskas, jādezinficē rokas un jāievēro distance. Tāpat ambulance aicina pie ārsta ierasties precīzi laikā un pēc vizītes nekavējoties atstāt telpas. Paldies par sapratni!


Administratīvā pārvalde
26.10.2020.

 

 

  Drukāt