Turpmāk Baldones novada aktualitātes uzzini Ķekavas novada informatīvajos kanālos

Lai pēc novadu apvienošanas rūpētos par to, ka visa jaunizveidotā Ķekavas novada aktualitātes būtu iedzīvotājiem ērti pieejamas un pārskatāmas, turpmāk arī par Baldones novada jaunumiem komunicēsim Ķekavas novada informatīvajos kanālos.
 

Novadu reformas rezultātā no 1. jūlija Ķekavas novadam pievienosies Baldones novads, kas pazīstams kā zaļš novads, kas lepojas ar dabas skaistumu, bagātīgu mākslas dzīvi, aizraujošiem tūrisma objektiem un aktīvā sporta notikumiem. Apvienojot jaunā novada darbinieku spēkus, vēlamies kopīgi rūpēties par to, lai iedzīvotāji tiktu savlaicīgi informēti par aktuālo visā novadā, veidojot vienotu informatīvo telpu, tāpēc par visām aktualitātēm, kas norisināsies jaunizveidotajā Ķekavas novadā, komunikācija notiks Ķekavas novada informācijas kanālos.


Lai iedzīvotāji neapjuktu ikdienas daudzveidīgajā saturā un plašajā informācijas plūsmā, Ķekavas novadam ir vairāki oficiālie informācijas kanāli, kuros iespējams atrast dažāda veida informāciju:


Aicinām Ķekavas novada iedzīvotājus iepazīt jauno novadu, apmeklējot pasākumus un izmantojot piedāvātās aktivitātes ne tikai sev tuvākajā apkaimē, bet visā Ķekavas novada teritorijā.  Vienoti ziņu avoti ļaus ikvienam ērti pārskatāmā veidā vienkopus iepazīties ar aktuālo Ķekavas novada kultūras, sporta un tūrisma nozarē, un izvēlēties sev tīkamāko.


Lai veicinātu informācijas plūsmu un veidotu saliedētu un stipru kopienu, aicinām atzīmēt ‘’patīk’’ Ķekavas novada informācijas kanāliem, kur jūs varēsiet uzzināt visu aktuālo informācija par novada jaunumiem!


 

Administratīvā pārvalde
01.07.2021.

 

 

 

  Drukāt