Eiropas Komisija izsludina konkursu Eiropas Uzņēmējdarbības Video balvai 2010

 

Radošākās filmas par to, kādam ir jābūt uzņēmējam, nominēšanas konkurss ir izsludināts! Jau otro reizi Eiropas Komisijas Uzņēmējdarbības un rūpniecības ģenerāldirektorāts ikvienu, kurš apveltīts ar bagātu iztēli, aicina piedalīties Eiropas Uzņēmējdarbības Video balvas 2010 konkursā (EUVB2010). Dalībnieki līdz 2010. gada 9. aprīlim var pieteikties tīmekļa vietnē: ec.europa.eu/eeva2010.
Eiropas Komisijas Uzņēmējdarbības Video balvas piešķirs šādās kategorijās: „Uzņēmējdarbība – citāds dzīves veids”, „Uzņēmējdarbība – izaicinājumi un ieguvumi” un „Uzņēmējdarbība – ceļš uz nākotni”. Katrā kategorijā tiks godalgots uzvarētājs, kā arī otrais un trešais labākais videomateriāls, piešķirot balvu, atbilstoši – 3 333 eiro, 2 222 eiro un 1 111 eiro apmērā. Turklāt katrs no pieciem labākajiem konkursantiem vecumā līdz 25 gadiem, kuri nebūs minēto kategoriju deviņu balvu ieguvušo laureātu vidū, saņems 555 eiro.
 
Konkursā var piedalīties jebkura fiziska persona, kas ir kādas Eiropas Savienības dalībvalsts vai Norvēģijas, Islandes, Lihtenšteinas, Horvātijas, Bijušās Dienvidslāvijas Maķedonijas Republikas, Melnkalnes, Albānijas, Serbijas, Turcijas un Izraēlas pilsonis vai valstspiederīgais, kā arī ikviena juridiska persona, kas ir reģistrēta kādā no minētajām valstīm.
 
Eiropas Uzņēmējdarbības Video balvas 2010 konkursu organizē Eiropas mazo un vidējo uzņēmumu nedēļas ietvaros. Šīs iniciatīvas mērķis ir veicināt uzņēmējdarbību Eiropā un informēt uzņēmējus, kuri darbojas mazajos un vidējos uzņēmumos (MVU) par atbalstu, kas tiem ir pieejams Eiropas, valstu, reģionālajā un pašvaldību līmenī.
 Kristīne Circene
Tālr.:     67 81 22 41, 67 24 23 93
Mob.:    26 89 68 79
  Drukāt