"ES MĪLU TAVU FOTO" - Foto konkurss par skaistāko bibliotēkas bildi

 

Baložu pilsētas bibliotēka aicina piedalīties FOTO KONKURSĀ!
Pašvaldību publisko bibliotēku attīstības projekts „Trešais tēva dēls” sadarbībā ar FotoAkadēmiju, lielāko privāto fotoskolu Baltijā, izsludina fotogrāfiju konkursu jauniešiem, kuri:
*        nevar iedomāties savu dzīvi bez bibliotēkas,
*        lepojas ar savu bibliotēku un ir savas pilsētas vai pagasta patrioti,
*        mīl fotografēt un ir gatavi pieņemt izaicinājumu uzņem savas bibliotēkas foto un piedalīties konkursā par kādu no balvām sev vai savai bibliotēkai!
 
Kaut arī sagaidām aktīvu jauniešu iesaistīšanos, konkursā var piedalīties ikviens, kas jūtas jauns un ir Baložu bibliotēkas apmeklētājs.
 
Konkursa mērķis
iegūt fotoattēlu, kas vislabāk raksturo Baložu bibliotēku un var tikt publicēts bibliotēkas profilā portālā bibliotēka.lv kā vispiemērotākais imidža foto jeb bibliotēkas vizītkarte.
 
Konkursa norise
Bildējam Baložu bibliotēku no 21.jūnija līdz 7.jūlijam.
Autori savus labākos bibliotēkas fotoattēlus iesniedz elektroniskā formātā Baložu bibliotēkā līdz 8.jūlijam (atnākot vai sūtot uz e-pastu: balozu-bibl@infovide.lv ).
Bibliotekāra vadībā iesniegtās bildes izvērtē,  izvēlas 3 labākos viena autora vai dažādu autoru uzņēmumus, ko līdz 12.jūlijam iesūta dalībai konkursa finālā. Iesūtītos attēlus vērtē žūrija un līdz 16.jūlijam paziņo konkursa rezultātus.
 
Par balvām
 
GRAND PRIX - galvenajā balvā viena no bibliotēkām saņems iespēju organizēt vienas dienas semināru-plenēru pieredzējušā foto meistara Māra Kundziņa vadībā.
 
5 bibliotēkas (pa vienai no Kurzemes, Latgales, Rīgas/Pierīgas, Vidzemes un Zemgales reģioniem) saņems iespēju bibliotēkā organizēt 1-dienas semināru-plenēru fotomākslinieka Daiņa Matisona vadībā.
 
Labākās fotogrāfijas autors saņems FotoAkadēmijas speciālo balvu – apmaksātu fotokursu (pēc savas izvēles) 150 LVL vērtībā FotoAakadēmijā vai KinoAkadēmijā.
 
25 fotogrāfiju autori saņems veicināšanas balvas no „Trešā tēva dēla”.
 
Kā sagatavot digitālos fotoattēlus iesūtīšanai konkursa finālam:
 
1.  Tā kā konkursa mērķis ir iegūt labus Baložu bibliotēkas attēlus, no kuriem visveiksmīgākais varētu tikt publicēts kā bibliotēkas vizītkarte bibliotēku portālā, piemērotāks būs horizontāls attēla formāts.
 

2.  Konkursam lūdzam iesūtīt attēlus, kuru izmērs nepārsniedz 1 MB (maksimālais izmērs) un ir vismaz 500 KB (minimālais izmērs)!

  Drukāt