PIEDALIES ĪSFILMU FESTIVĀLĀ, IEMŪŽINI SAVU NOVADU FILMĀ!

 

Festivāla mērķis ir atklāt talantīgus jauniešus un motivēt viņus izzināt savu novadu un izpausties kino mākslā, kā arī radīt jauniešiem iespēju radoši izpausties, sniegt ieskatu un savu redzējumu par vietu, kurā dzīvo.
Festivāla konkursam iesūtāmo filmu formāts nav noteikts, tās var būt līdz 15 minūšu garas mākslas, dokumentālās vai animācijas filmas par šādām tēmām:
·         dabas kinofilma;
·         brīvā laika pavadīšanas iespējas;
·         atpūtas vietas, kur gribas atgriezties;
·         tēma pēc brīvas izvēles.
Īsfilmu izvērtēšana notiks 4.jūnijā, Rāmavas-Depkina muižā, Rāmavā, Ķekavas novadā. Turpat 11.jūnijā norisināsies festivāla noslēguma pasākums, kad tiks apbalvoti uzvarētāji, Grand Prix ieguvēji, tiks piešķirtas arī veicināšanas un žūrijas specbalvas. Festivāla Grand Prix ieguvusī īsfilma tiks demonstrēta starptautiskā festivāla VIA Ķekava ietvaros.
Festivālam iesūtītas īsfilmas vērtēs dramaturģe Rasa Bugavičute; kinorežisors Jānis Putniņš; topošais kinorežisors un amatierteātru režisors Māris Belovs; Cypork Productions, Ķekavas novada pašvaldības un kultūras aģentūras pārstāvji.
Festivālu rīko Ķekavas novada kultūras aģentūras Tūrisma informācijas centrs sadarbībā ar Ķekavas novada pašvaldības Izglītības daļu, Cypork Productions un biedrība Partnerība Daugavkrasts.
Lai iegūtu sīkāku informāciju par īsfilmu festivālu lūgums zvanīt pa tālruņa numuru +371 26194118 vai sūtīt e-pastu uz isfilmas@inbox.lv
Konkura nolikums (189 KB).
Pieteikuma anketa (114 KB).
Informāciju sagatavoja:
Arta Platace
Ķekavas novada kultūras aģentūras
Sabiedrisko attiecību speciāliste
E-pasts: arta.platace@kekava.lv
Mob.tālrunis: +371 29475634
 
 

 

  Drukāt