Ķekavas novadā veicinās tūrisma uzņēmējdarbības attīstības gaitu

 

 

Šī gada 21.aprīlī Ķekavas tūrisma informācijas centrā (Ķekavā, Doles Tautas namā, Rīgas ielā 26) norisināsies Ķekavas novada tūrisma attīstībai veltīts seminārs.

 

Semināra mērķis ir motivēt un informēt Ķekavas novada uzņēmējus par iespējām, ko sniedz projekti un atbalsta programmas, attīstot vai papildinot savu uzņēmējdarbību tūrisma jomā.

 

Novada uzņēmējus par iespējām attīstīt savu biznesu tūrisma nozarē informēs un rosinās LR Finanšu ministrijas,  Ķekavas novada pašvaldības, Tūrisma attīstības valsts aģentūras, Latvijas investīciju un attīstības aģentūras, Hipotēku bankas un  Rīgas reģiona biznesa attīstības inkubatora pārstāvji, tāpat savā labajā praksē dalīsies paši uzņēmēji. Semināra programmā būs atvēlēts laiks arī semināra dalībnieku jautājumiem un diskusijām ar semināra lektoriem.

 

Kā norāda Ķekavas TIC vadītāja un semināra organizatore Karīna Saveļjeva, novada tūrisma attīstībai šāda veida seminārs ir vairāk kā nepieciešams un aktuāls. Viņa cer, ka seminārs radīs veselīgu augsni novada tūrisma attīstībai un motivēs vietējos uzņēmējus radīt jaunus un inovatīvus tūrisma produktus.

 

Semināra sākums plkst. 10.00, reģistrēšanās no plkst. 9.30. Ar semināra programmu jūs varat iepazīties šeit.

 

Interesenti aicināti pieteikt savu dalību seminārā un uzdot sev intresējošo jautājumus semināra lektoriem līdz 20.04.2011. plkst. 12.00, zvanot +371 27017333 vai sūtot e-pastu: turisms@kekava.lv

 

 

Informāciju sagatavoja:

Arta Platace

Ķekavas novada kultūras aģentūras

Sabiedrisko attiecību speciāliste

E-pasts: arta.platace@kekava.lv

Mob.tālrunis: +371 29475634

 

  Drukāt