22. aprīlī tūrisma attīstības seminārs

ĶEKAVAS NOVADA TŪRISMA ATTĪSTĪBAS SEMINĀRS

 

Ķekavas tūrisma informācijas centrā (Ķekavas TIC) 22.aprīlī pl.9.30, Doles Tautas namā, Rīgas ielā 26, Ķekavā, tiks rīkots Ķekavas novada tūrisma attīstības seminārs, lai izvērtētu tūrisma attīstības iespējas Ķekavas novadā, kā arī iepazīstinātu ar Ķekavas TIC darbību.

 

Galvenā semināra mērķauditorija ir tūrisma uzņēmēji, gidi, pašvaldību pārstāvji, NVO sektora pārstāvji, mediju pārstāvji, studenti un citi interesenti. Dalība seminārā bez maksas. Semināru atklās Ķekavas novada Domes izpilddirektors Andis Damlics, bet vadīs Karīna Saveļjeva, Ķekavas TIC vadītāja.

 

Seminārā uzstāsies Ģirts Kindzulis, Rīgas plānošanas reģiona ES struktūrfondu informācijas centra vecākais speciālists, kā arī Tūrisma Valsts Attīstības Aģentūras (TAVA) un Ventspils tūrisma informācijas centra pārstāvji. Savā pieredzē dalīsies arī Ķekavas novada aktīvā tūrisma uzņēmēji.

 

Pēc oficiālās daļas semināra dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar aktīvā tūrisma objektu Ķekavas novadā – Skvoša dārzu „Zanzibara”.

 

Šogad 22. maijā Ķekavas TIC svinēs savu gada jubileju. Tajā pieejama aktuālā informācija par vietējiem tūrisma un kultūrvēsturiskajiem objektiem (bukletu, karšu u.c. uzziņas materiālu veidā), zinoši darbinieki palīdz izvēlēties katram piemērotāko un interesantāko izklaidi gan ģimenes un draugu lokā, gan ekskursantu un skolēnu grupām. Ķekavas TIC galvenie uzdevumi ir sniegt informāciju par tūrisma objektiem, pakalpojumiem un palīdzību tūrisma pakalpojumu izmantošanā Ķekavas novadā.

 

Dalība seminārā ir brīva un iespējams pieteikties līdz 20. aprīlim:

- zvanot: 27017333

- sūtot e-pastu: turisms@kekava.lv

- aizpildot anketu Internetā

 

Semināra programma šeit (MS Word datne, atjaunota 20.04.2010).

  Drukāt