Ekskursijas maršruts mediju pārstāvjiem

 

TIC ekskursijas maršruts medijiem
 
Ķekavas tūrisma informācijas centrs (Ķekavas TIC) kas atrodas Ķekavā, Doles Tautas namā, Rīgas ielā 26, 28.maijā rīkos tūrisma sezonas atklāšanu ar Ekskursiju medijiem pa Ķekavas interesantākajām vietām, lai izrādītu un popularizētu Ķekavas novadu, kā arī iepazīstinātu ar Ķekavas TIC darbību.
 
Galvenais ekskursijas mērķis ir būt atpazīstamiem, noorganizētā maršruta mērķauditorija ir mediju pārstāvji, pašvaldības pārstāvji. Maršruts tika sastādīts tādā veidā, lai varētu parādīt ne tikai vēsturiskās vietas, bet arī ražotnes,, Melno kafiju”(Ķekava) ,,Mario”(Baloži) Sadarbībā ar Ķekavas muzeju ekskursiju vadīs Aija Grīnvalde.
 
Maršruta sākumā tiks parādīta Ķekavas melnās kafijas ražotne, kura ir vienīgā Latvijā, tad apskatīta Katlakalna baznīca- vienīgā kupolveida baznīca Latvijā, kā arī Napoleona lode, kura ir atrodama Ķekavas evaņģēliski luteriskā baznīcā.
Tiks stāstīts par Ķekavas novada vēsturi un tūrisma attīstības nozīmi.
 
Ar runu uzstāsies Ķekavas novada domes priekšsēdētāja vietnieks J.Krūmiņš, Ķekavas kultūras aģentūras direktors E.Štāls, TIC vadītāja K.Saveļjeva.
 
Tel.-27017333
  Drukāt