Pašvaldības vadība un pedagogi pošas Dziesmusvētku gājienam

 

X Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku gājienā soļos ne tikai Ķekavas novada kolektīvi, bet arī Ķekavas novada pašvaldības vadība, skolu direktori un pedagogi.  Tāpēc jau laikus notiek pamatīga rosība tautastērpu noliktavās, lai piemērītu skaistāko un izvēlētos sev tīkamāko, kurā varēs lepni doties svētku krāšņajā gājienā, stāsta pašvaldības izglītības speciāliste Aija Āre.

 

Šogad Dziesmu un deju svētku gājienā tautastērpos dosies ne tikai svētku dalībnieki, bet pirmo reizi tērpti tautastērpos būs arī Ķekavas novada pašvaldības un skolu pārstāvji. Šobrīd tiek spodrinātas kurpes, zābaki, gludināti svētku baltie krekli un sakārtotas svārku ieloces. "Šajā procesā visi  - gan pašvaldības pārstāvji, skolu direktori un  pavadošie pedagogi ir atsaucīgi un entuziasma pilni,"  stāsta Aija Āre.

 

Ķekavas novada pašvaldību Svētku gājienā pārstāvēs pašvaldības priekšsēdētājs Roberts Jurķis, pašvaldības izpiddirektors Andis Damlics, Izglītības, kultūras un sporta komitejas vadītājs Juris Jerums, Izglītības daļas vadītāja Antoņina Grigale, vadītājas vietniece - Dziesmusvētku Ķekavas koordinatore Linda Zaķe un Izglītības daļas speciāliste izglītības jautājumos Aija Āre.   

 

Tagad tik atliek pīt krāšņus vainagus un plūkt ziedu klēpjus, lai uzgavilētu svētku gājiena skatītājiem.  Nāc arī Tu un uzgavilē mūsējiem!

 

 

  Drukāt