Fotomirkļi - Ķekavas novada dalībnieki dodas Dziesmusvētku gājienā

 

Saulei pamatīgi karsējot, 10. jūlijā notika X Latvijas skolu un jaunatnes dziesmu un deju svētku gājiens, kurā piedalījā Ķekavas novada dalībnieki un pašvaldības pārstāvji. 

 

Šogad gājiens notika divās plūsmās - sadalot novadus Daugavas kreisajos un labajos krastos. Ķekavas novads pārstāvēja Daugavas kreiso krastu, tāpēc virzījās no Vecrīgas - no Poļu gātes, pa Doma laukumu, Smilšu ielu, Z. A. Meirovica bulvāri, gar Brīvības pieminekļa kreiso pusi un Elizabetes un Brīvības ielu krustojumā satikās ar Daugavas labā krasta dalībniekiem.. Gājiena noslēgums  - pie Dailes teātra.  

 

X Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku gājienā braši soļoja ne tikai Ķekavas novada kolektīvi, bet arī Ķekavas novada pašvaldības vadība, skolu direktori un pedagogiŠogad svētku gājienā tautastērpos devās ne tikai svētku dalībnieki, bet pirmo reizi tērpti tautastērpos ir arī Ķekavas novada pašvaldības un skolu pārstāvji. Liels paldies Ķekavas kultūras namas par atsaucību, lai sapostu pašvaldības pārstāvjus svētku gājienam!

 

Ķekavas novada pašvaldību Svētku gājienā pārstāvēja pašvaldības priekšsēdētājs Roberts Jurķis; pašvaldības izpiddirektors Andis Damlics; Izglītības, kultūras un sporta komitejas vadītājs Juris Jerums; Izglītības daļas vadītāja Antoņina Grigale, vadītājas vietniece - Dziesmusvētku Ķekavas koordinatore Linda Zaķe un Izglītības daļas speciāliste izglītības jautājumos Aija Āre.   

 

  Drukāt