Aicina uz praktisko komunikācijas un sadarbības treniņu “Vai laivotājam vienmēr taisnība?”

   

 

 

 

Apsveicot ar jaunās laivošanas sezonas sākumu, Rīgas plānošanas reģions sadarbībā ar projekta “Riverways” partneriem aicina uz radošu, interaktīvu komunikācijas un sadarbības treniņu par to, kā veiksmīgāk sadzīvot ar klientiem un aizvadīt nākamās tūrisma sezonas ienesīgi un maksimāli pozitīvā noskaņojumā.

 

Praktiskais komunikācijas un sadarbības treniņš “Vai laivotājam vienmēr taisnība?” tiks organizēts kā vienas dienas bezmaksas pasākums 3 vietās:

 

  • 14.aprīlī Kurzemē,
  • 21.aprīlī Vidzemē un
  • 28.aprīlī Rīgā 

 

Ielūgums un darba kārtība

 

Aicinām izvēlēties sev ērtāko no norises vietām, kā arī izmantot Rīgas semināru, ja radušies jautājumi un pārdomas Vidzemes vai Kurzemes semināros.  

 

Treniņa tēmas balstītas uz 2014. gada vasaras sezonā veikto “slepenā viesa” pētījumu, kad pētījuma veicēji tēloja tūristus un apmeklēja vairāk kā 30 ūdenstūrisma pakalpojumu sniedzējus Kurzemē, Pierīgā un Vidzemē. Iespējams, to vidū bija arī Jūsu uzņēmums.

 

Secinājumi par piedzīvoto – gan veiksmīga sadarbība, gan kļūmes un traģikomiskas situācijas – apkopoti, lai izstrādātu vispārējos kvalitātes kritērijus ūdenstūrisma pakalpojumiem.

 

Nu, kad darbs tuvojas noslēgumam, lielāko daļu tēmu piedāvājam izdiskutēt, baltoties uz reāliem piemēriem ‘iz dzīves’, klātienē  (kļūmīgo situāciju autori nosaukti netiks!).

 

Pēc treniņa interesentiem būs iespēja pieteikties uz individuālu konsultāciju; intereses gadījumā  pasākuma laikā sazinieties ar organizatoriem! 

 

Attīstības daļa

01.04.2015.

  Drukāt