Informācija Ķekavas novada uzņēmējiem un namu apsaimniekotājiem par atkritumu apsaimniekošanu!

 

Ķekavas novada dome pēc iepirkuma ir noslēgusi līgumu ar citu atkritumu apsaimniekotāju, un no 2018. gada 1. septembra atkritumu apsaimniekošanu novadā nodrošinās vides pakalpojumu uzņēmums SIA “Clean R”.

Aicinām Ķekavas novada uzņēmējus laikus noslēgt jaunu līgumu ar uzņēmumu “Clean R” par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu, jo, sākot ar šī gada 1.septembri, spēku zaudēs tie līgumi, kas ir noslēgti ar iepriekšējo pakalpojuma sniedzēju.

 

Jūsu ērtībām līgumu var noslēgt vairākos veidos:

  • pieteikt elektroniski  mājas lapā www.cleanr.lv sadaļā “e-pakalpojumi”
  • aizpildīt pievienoto līguma veidlapu un parakstītu to nogādāt kādā no līgumu slēgšanas punktiem Ķekavas novadā vai nosūtīt to pa pastu,
  • ierodoties kādā no līgumu slēgšanas punktiem novadā (darba laikus un līgumu slēgšanas vietas skatīt www.cleanr.lv vai novada mājaslapā),
  • ierodoties “Clean R” birojā Vietalvas ielā 5, Rīgā, darba dienās no plkst.8:00-17:00,
  • Varat aizpildīt pielikumā esošo tabulu, norādot nepieciešamo informāciju, nosūtīt to uz e-pastu kc@cleanr.lv , tādā gadījumā “Clean R” sagatavos līgumu un to nosūtīs Jums parakstīšanai.  Ja Jums iespējams līgumu parakstīt ar drošu elektronisko parakstu, šis process var notikt, izmantojot e-pastu.

 

Ja Jums ir jautājumi par līguma nosacījumiem, nepieciešami cita tipa konteineri – aicinām ar mums sazināties telefoniski 67111001, vai rakstīt kc@cleanr.lv.


Līgums pieejams šeit.

Tabula pieejama šeit.

  Drukāt