Paziņojums par Ķekavas novada teritorijas plānojuma apstiprināšanu
Ķekavas novada dome 2020.gada 2.aprīlī ir pieņēmusi lēmumu Nr. 7. “Par Ķekavas novada teritorijas plānojuma apstiprināšanu” (protokols Nr. 11.) un pieņēmusi saistošos noteikumus Nr. 11/2020 “Ķekavas novada teritorijas plānojuma Teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi un Grafiskā daļa”.
Paziņojums par Ķekavas novada teritorijas plānojuma pilnveidotās redakcijas un precizētā Vides pārskata projekta publisko apspriešanu
Ķekavas novada dome 2019.gada 7.novembrī pieņēmusi lēmumu “Par Ķekavas novada teritorijas plānojuma pilnveidotās redakcijas nodošanu publiskajai apspriešanai un institūciju atzinumu saņemšanai”.
Paziņojums par Ķekavas novada teritorijas plānojuma redakcijas pilnveidošanu
Ķekavas novada dome 2019.gada 1.augustā pieņēmusi lēmumu “Par Ķekavas novada teritorijas plānojuma redakcijas pilnveidošanu”.
Ķekavas novada teritorijas plānojuma publiskās apspriešanas kopsavilkums
Ķekavas novada teritorijas plānojuma (turpmāk tekstā – Teritorijas plānojuma) redakcijas un Vides pārskata projekta publiskās apspriešanas laikā no 2019.gada 18.marta līdz 29.aprīlim (ieskaitot) tika organizētas astoņas sanāksmes Ķekavas novada teritorijā.
Paziņojums par Ķekavas novada teritorijas plānojuma publiskās apspriešanas laikā saņemto priekšlikumu un institūciju atzinumu izskatīšanas sanāksmi
Ķekavas novada teritorijas plānojuma publiskās apspriešanas laikā saņemto priekšlikumu un institūciju atzinumu izskatīšanas sanāksme notiks 2019.gada 30.maijā.
Paziņojums par Ķekavas novada teritorijas plānojuma redakcijas un Vides pārskata projekta publisko apspriešanu
Ķekavas novada dome 2019.gada 7.martā pieņēmusi lēmumu “Par Ķekavas novada teritorijas plānojuma redakcijas nodošanu publiskajai apspriešanai un institūciju atzinumu saņemšanai”. Līdz ar Ķekavas novada teritorijas plānojuma redakciju, publiskā apspriešana notiks arī Ķekavas novada teritorijas plānojuma stratēģiskā ietekmes uz vidi novērtējuma Vides pārskata projektam.
Aizvadītas sapulces par Teritorijas plānojumu
Ķekavas novada pašvaldība šogad, februārī un martā, organizēja sapulces, kurās Ķekavas novada iedzīvotājiem un nekustamo īpašumu īpašniekiem bija iespēja klātienē iepazīties ar Teritorijas plānojuma darba variantu un uzdot sev interesējošos jautājumus.
Ķekavas novada Teritorijas plānojuma darba variants (papildināts)
Ķekavas novada pašvaldība aicina iedzīvotājus iepazīties ar Ķekavas novada teritorijas plānojuma 2018.-2030. gadam darba redakciju.
Notiks Ķekavas novada Teritorijas plānojuma darbnīcas
Ķekavas novada pašvaldība aicina iedzīvotājus un nekustamo īpašumu īpašniekus uz darbnīcām, lai iepazītos ar Ķekavas novada teritorijas plānojuma 2018.-2030. gadam darba redakciju.
Turpinās darbs pie jaunā Ķekavas novada teritorijas plānojuma
Turpinot darbu pie Ķekavas novada teritorijas plānojuma 2018.-2030. gadam, pašvaldība šobrīd strādā pie Teritorijas plānojuma grafiskās daļas un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumu izveides, kā arī papildus apzina īpašnieku viedokļus par ciemu robežu izmaiņām un jautājumiem, kas radušies Teritorijas plānojuma izstrādes gaitā.
Paziņojums par valsts aizsardzībā esošu kultūras pieminekļu aizsargjoslu (aizsardzības zonu) projektu izstrādi Ķekavas novada teritorijas plānojuma 2018.–2030.gadam izstrādes ietvaros
Saskaņā ar Aizsargjoslu likumu un Ministru kabineta 2003.gada 15.jūlija noteikumiem Nr.392 “Kultūras pieminekļu aizsargjoslas (aizsardzības zonas) noteikšanas metodika” Ķekavas novada teritorijas plānojuma 2018.–2030. gadam (2016.gada 8.decembra lēmums Nr.2.§5.(protokola Nr.33.)) izstrādes ietvaros, tiks izstrādāti valsts aizsardzībā esošu kultūras pieminekļu aizsargjoslu (aizsardzības zonu) projekti.
Ķekavas novada teritorijas plānojuma izstrādei saņemto priekšlikumu kopsavilkums
Ķekavas novada pašvaldības Telpiskās plānošanas daļa ir apkopojusi saņemtos priekšlikumus Ķekavas novada teritorijas plānojuma 2018.-2030.gadam izstrādei.
Teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanas informatīvo sapulču prezentācija
Ķekavas novada pašvaldība šī gada februārī un martā organizēja astoņas iedzīvotāju informatīvās sapulces par Ķekavas novada teritorijas plānojuma izstrādes procesu un sabiedrības iesaistīšanās iespējām.
Kādus priekšlikumus sagaidām teritorijas plānojuma izstrādei (precizēts 22.02.2017.)
Ķekavas novada teritorijas plānojuma 2018.-2030.gadam (turpmāk – Teritorijas plānojuma) izstrādei var iesniegt priekšlikumus, kas attiecas uz funkcionālā zonējuma maiņu vai vispārīgus priekšlikumus, kas attiecas uz novada teritorijas attīstību kopumā, piemēram, transporta infrastruktūras plānošanu, satiksmes organizāciju (prettrokšņa pasākumi, jaunas gājēju pārejas un tamlīdzīgi), publisko atpūtas vietu labiekārtojumu un pieejamību, par nepieciešamību pēc plašākas pakalpojumu pieejamības kādā no apdzīvotajām vietām un tamlīdzīgi.
Sākas iedzīvotāju informatīvās sapulces par teritorijas plānojuma izstrādi
Šodien ar tikšanos Baložu kultūras namā sākas iedzīvotāju informatīvās sapulces par Ķekavas novada teritorijas plānojuma izstrādi. Ķekavas novada pašvaldības organizētās informatīvās sapulces no 21.februāra līdz 9.martam norisināsies Baložos, Daugmalē, Ķekavā, Valdlaučos un Katlakalnā
Kādus priekšlikumus sagaidām teritorijas plānojuma izstrādei
Ķekavas novada teritorijas plānojuma 2018.-2030.gadam izstrādei var iesniegt priekšlikumus, kas attiecas uz konkrētu nekustamo īpašumu vai vispārīgus priekšlikumus, kas attiecas uz novada teritorijas attīstību kopumā, piemēram, transporta infrastruktūras plānošanu, satiksmes organizāciju (prettrokšņa pasākumi, jaunas gājēju pārejas un tamlīdzīgi), publisko atpūtas vietu labiekārtojumu un pieejamību, par nepieciešamību pēc plašākas pakalpojumu pieejamības kādā no apdzīvotajām vietām un tamlīdzīgi
Pašvaldība aicina iedzīvotājus iesaistīties Ķekavas novada teritorijas plānojuma izstrādē
Saskaņā ar Ķekavas novada domes 2016.gada 8.decembra lēmumu Nr. 2.§5. (protokols Nr.33.) “Par Ķekavas novada teritorijas plānojuma 2018. - 2030.gadam izstrādes uzsākšanu” uzsākta Ķekavas novada teritorijas plānojuma (turpmāk - Teritorijas plānojuma) izstrāde ar mērķi izstrādāt normatīviem atbilstošu ilgtermiņa teritorijas attīstības plānošanas dokumentu.
Paziņojums par Ķekavas novada teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu
Saskaņā ar Ķekavas novada domes 2016.gada 8.decembra lēmumu Nr. 2.§5. (protokols Nr.33.) “Par Ķekavas novada teritorijas plānojuma 2018. – 2030.gadam izstrādes uzsākšanu” uzsākta Ķekavas novada teritorijas plānojuma izstrāde ar mērķi izstrādāt normatīviem atbilstošu ilgtermiņa teritorijas attīstības plānošanas dokumentu.
Arhīvs
  Drukāt