Sezonas atklāšanas sacensības Aizkrauklē

      Š.g. 24.aprīlī Aizkraukles vieglatlētikas stadionā norisinājās Aizkraukles novada sporta skolas sezonas atklāšanas sacensības mešanu disciplīnās U16, U14 un U12 vecumu grupās. Vieglatlētikas disciplīnās vesera, diska, šķēpa mešanās un lodes grūšanā saviem spēkiem mērojās sportisti no visas Latvijas.

 

Arī Ķekavas novada sporta skolas audzēkņiem no vieglatlētikas treneres Vairas Kumermanes grupas šīs bija pirmās sezonas sacensības. Jāatzīst, ka visi audzēkņi sasniedza savus sezonas personiskos rekordus un izcīnīja godalgotas vietas.

Par lielisku personisko rekordu un labāko rezultātu vesera mešanā savā vecuma U14 grupā Latvijā parūpējās Karīna Jansena, kura uzrādīja 50,93m tālu rezultātu, tuvāko sekotāju apsteidzot par 13 metriem. U14 grupā puišiem vesera mešanā 2.vieta Markam Volobujevam ar rezultātu 32,85m.

U16 grupā Augusts Skride vesera mešanā izcīnīja 2.vietu ar rezultātu 41,56m un diska mešanā 2.vietu ar rezultātu 35,54m. Kurts Balcevičs šajā pašā grupā diska mešanā uzrādīja jaunu personisko rekordu ar rezultātu 30,60m (6.vieta).

Pa visam jaunākajā U12 grupā savus pirmos startus vesera mešanā aizvadīja Līna Skride – rezultāts 24,34m un  Ralfs Kumermanis – rezultāts 19,43m.

Apsveicam Ķekavas novada sporta skolas audzēkņus Karīnu Jansenu, Marku Volobujevu, Augustu Skridi, Līnu Skridi un Ralfu Kumermani ar godalgotajām vietām sacensībās.

Informāciju sagatavoja ĶNSS vieglatlētikas trenere Vaira Kumermane.

 

  Drukāt