Atlases sacensībās uz Latvijas čempionātu kvalificējas pieci lodes grūdēji

Š.g. 19.janvārī Rīgas sporta manēžā norisinājās Sporta skolas „Arkādija” atklātās sacensības vieglatlētikā „C” grupai un Rīgas zonas atlases sacensības uz Latvijas čempionātu, kurās veiksmīgi startējuši lodes grūdēji no Ķekavas novada sporta skolas.

Jāpiebilst, ka pirms Latvijas čempuionāta notiek U14 grupas atlases sacensības 4 zonās (Kuldīgā, Jēkabpilī, Limbažos un Rīgā). Tiesības startēt Latvijas čempionātā katrā disciplīnā iegūst, katras disciplīnas 1.-5.vietas ieguvēji atlases sacensībās plus 4 labākie pēc rezultāta. Atlases sacensībās piedalījās „C” grupas 2004-2005.g.dzimuši zēni un meitenes no Arkādijas, Ausekļa, Bauskas, Iecavas, Ķekavas, Jelgavas, Jūrmalas, Ogres, Salaspils un Carnikavas.

Atlases sacensībās veiksmīgākie no mūsējiem bija Artūrs Zāģers – izcīnīta 1.vieta ar rezultātu 9,01m, Rainers Geks – izcīnīta 3.vieta ar rezultātu 8,81m un automātiski nodrošinātas vietas Latvijas čempionātā. Savukārt Mārtiņš Saulītis ar izcīnītu 4.vietu – rez.8,79m, Augusts Skride 5.vieta – rez.8,61 arī nodrošināja sev iespējas piedalīties Latvijas čempionātā. Latvijas ziemas čempionāts 2017 U14 vecuma grupai notiks š.g.12.februārī Rīgas Sporta manēžā.

Apsveicam Ķekavas jaunos, spēcīgos lodes grūdējus!

 

Informāciju sagatavoja vieglatlētikas trenere Vaira Kumermane

 

  Drukāt