Starptautiskās sacensības peldēšanā “Madwave Challenge Latvijas tūre, I posms”

                 2022. gada 5. februārī Ķīpsalas peldbaseinā norisinājās Starptautiskas peldēšanas sacensības “Madwave Challenge Latvijas tūre, I posms”, kurās piedalījās 537 sportisti no 41 sporta skolām un klubiem, tai skaitā arī peldētāji no spēcīgākajiem Igaunijas un Lietuvas klubiem.

             Ķekavas novada sporta skolu šajās sacensībās pārstāvēja 33 sportisti. Mūsu sportisti veiksmīgi startēja jau pirmajā sesijā, kad uz goda pjedestāla vietas izcīnīja Martins Gustavs Kalniņš 3.vieta 50m brasā, Adelīna Seņuto 2.vieta 50m brasā un 2. vieta 200m kompleksā, Karla Grīnberga 3.vieta 50m brīvajā stilā un 2.vieta 50m uz muguras. Abas sportistes izpildīja arī II sporta klases normatīvu.
             Otrajā sesijā lielisku rezultātu sasniedza Kristians Učkuronis, kurš 78 puišu konkurencē, startējot kopā ar gadu vecākiem sportistiem, izcīnīja 4. vietu gan brīvajā stilā, gan tauriņstilā, kā arī atkārtoja II sporta klases normatīvu un uzlaboja personīgo rekordu.
             Trešās sesijas labākais sniegums Kristeram Reinim Cinim, finišējot 5.vietā 50m brīvajā stilā ar I sporta klases rezultātu, kā arī Agrim Jankunam 5.vieta 50m brasa distancē.
             Kopumā Ķekavas novada sporta skolas komandas sportisti ir sasnieguši daudz jaunus personīgos rekordus un izpildījuši sporta klašu normatīvus, kā arī guvuši vērtīgu sacensību pieredzi.
Jau 2022. gada 19.februārī Ķekavas novada sporta skolas peldbaseinā notiks „ĶNSS kontrolnormatīvu sacensības peldēšanā”, kurās piedalīsies visi mūsu sporta skolas audzēkņi, kā arī dalību pieteikušas arī vairākas Rīgas un novadu komandas.
  Drukāt