MT3 grupu Latvijas čempionāta fināls peldēšanā
Otro gadu pēc kārtas Latvijas čempionāta programmā tika iekļauts būtisks jauninājums jaunajiem sportistiem – MT3 grupu Latvijas čempionāta fināls. Sacensību otrās dienas fināl sesijas ievadā uz starta blokiem kāpa jaunie peldētāji, kuri iepriekš, startējot savos reģionos, uzrādījuši labākos rezultātus 200m distancēs, tādejādi kvalificējoties MT3 grupu Latvijas čempionāta finālam.
Latvijas skolas vecuma izglītojamo čempionāts peldēšanā
Jau ceturto reizi, 2022. gada 24. septembrī , Ķīpsalas peldbaseinā notika “Latvijas skolas vecuma izglītojamo čempionāts peldēšanā”. Sacensības notika pasākuma “Nakts Peldējums” un “Eiropas sporta nedēļa 2022” ietvaros.
ĶNSS MĀCĪBU GADA NOSLĒGUMA SACENSĪBAS PELDĒŠANĀ
2022. gada 21.maijā Ķekavas vidusskolas sporta kompleksa peldbaseinā arī norisinājās ĶNSS 2021/2022.mācību gada noslēguma sacensības peldēšanā. Šajās sacensībās tika noskaidroti katras vecuma grupas labākais peldētājs/a divu distanču summā – 50m peldējums uz muguras un 200m brīvajā stilā.
LPF sacensības peldēšanā MT3 grupu vecuma izglītojamajiem
LPF sacensības peldēšanā MT3 grupu vecuma izglītojamajiem 2022. gada 21.maijā. Kvalifikācijas sacensības tiek rīkotas sadarbībā ar LPF juridiskajiem biedriem un notiek šādos statistiskajos reģionos: Rīga, Pierīga, Vidzeme, Zemgale, Kurzeme un Latgale. Pierīgas reģiona atlases sacensības pie sevis uzņēma Ķekavas novada sporta skola.
Peldētāju starti Latvijas kausa izcīņas 8.posmā
2022. gada 7. maijā Ķekavas vidusskolas sporta kompleksa peldbaseinā norisinājās Latvijas kausa izcīņas 8.posms, kurā piedalījās vairāk kā 250 dalībnieki no visas Latvijas. Teicams sniegums izdevās arī Ķekavas novada sporta skolas audzēkņiem, kuri izcīnīja 15 godalgas.
IV Latvijas Junioru un jauniešu čempionāts peldēšanā
Nedēļas nogalē- 2022. gada 30. aprīlī - 1. maijam Ķīpsalas peldbaseinā divu dienu garumā norisinājās Latvijas čempionāts Jauniešu un Junioru grupās peldēšanā. Lai startētu šajās sacensībās, jau iepriekš ir jāizpilda III sporta klases normatīvs. Kopumā startēja 456 sportisti. Ķekavas sporta skolu pārstāvēja 29 peldētāji. Lielākā daļa sasniedza jaunus personīgos rekordus un komandā izdevās tikt pie 13 godalgotajām vietām.
Dobeles sporta skolas kontrolnormatīvu sacensības peldēšanā
2022.gada 1.aprīlī notika Dobeles sporta skolas (DSS) organizētas kontrolnormatīvu sacensības peldēšanā. Uz sacensībām bija uzaicināti arī Ķekavas novada sporta skolas (ĶNSS) peldētāji. Ķekavas novada sporta skola DSS kontrolnormatīvu sacensībās piedalījās ar 15 sportistiem.
Starptautiskās sacensības peldēšanā “Madwave Challenge Latvijas tūre, I posms”
2022. gada 5. februārī Ķīpsalas peldbaseinā norisinājās Starptautiskas peldēšanas sacensības “Madwave Challenge Latvijas tūre, I posms”, kurās piedalījās 537 sportisti no 41 sporta skolām un klubiem, tai skaitā arī peldētāji no spēcīgākajiem Igaunijas un Lietuvas klubiem.
Valmieras pilsētas atklātais čempionāts peldēšanā
Piektdien, 16. oktobrī, tika aizvadīts Valmieras pilsētas atklātais čempionāts peldēšanā, kas vienlaikus bija arī Latvijas Kausa izcīņas I posms peldēšanā. Kopumā šajās sacensībās piedalījās sportisti no 19 Latvijas skolām un klubiem.
Latvijas Jauniešu meistarsacīkstes peldēšanā
2020. gada 9. oktobrī Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) 25m peldbaseinā norisinājās Latvijas Jauniešu meistarsacīkstes, kurās piedalījās 200 jauno sportistu (meitenes – 2008.g. un jaunākas, zēni – 2007.g. un jaunāki) no visas Latvijas.
Latvijas skolu vecuma jauniešu čempionāts stafešu peldējumos
2020. gada 6.septembrī, Ķīpsalas peldbaseinā norisinājās Latvijas skolu vecuma jauniešu čempionāts stafešu peldējumos, kurā startēja 6.-12. klašu komandas no visas Latvijas.
Ķekavas novada peldēšanas sacensības 2020
2020. gada 22.februārī Ķekavas novada sporta skola organizēja peldēšanas sacensības “ Ķekavas novada peldēšanas sacensības 2020”. Sacensības tika dalītas divās daļās.
Peldēšanas sacensības “Ātrais delfīns 2020”
16.02. Salaspilī notika peldēšanas sacensības “Ātrais delfīns 2020”. Šajās sacensībās piedalījās 8 sporta skolas un klubi. Kopā 177 dalībnieki. Ķekavas sporta skolu pārstāvēja 22 sportisti. Gan paši jaunākie, gan vecāko grupu audzēkņi. Šoreiz mums izdevās izcīnīt 16 godalgotās vietas.
Peldēšanas sacensības “Jaunie talanti”
2020. gada 6.-7. februārim Jelgavā notika peldēšanas sacensības “Jaunie talanti”. Šajās sacensībās piedalījās 20 sporta skolas un klubi no Latvijas, kopā 320 sportisti. Ķekavas sporta skolu pārstāvēja 13 peldētāji. Šoreiz uz goda pjedestāla izdevās nokļūt 6 reizes.
Starptautiskās sacensības peldēšanā “Madwave Challenge Rīga”
2020. gada 31.janvārī līdz 1.februārim Ķīpsalas peldbaseinā notika Starptautiskās peldēšanas sacensības “Madwave Challenge Rīga”. Šajās sacensībās sartēja 62 komandas no Krievijas, Baltkrievijas, Lietuvas, Igaunijas un Latvijas. Kopā 959 peldētāji. Ķekavas novada sporta skolu pārstāvēja 56 jaunie sportisti.
Peldēšanas sacensības "Bauskas krauls"
2020. gada 25.janvārī Bauskas peldbaseinā notika peldēšanas sacensības “Bauskas krauls”. Sacensībās piedalījās sporta skolu komandas no Lietuvas, Jēkabpils, Kokneses, Bauskas un Ķekavas. Ķekavas sporta skolu pārstāvēja 14 jaunāko grupu audzēkņi.
Ķekavas novada sporta skolas peldēšanas audzēkņu gada nogales saliedējošais pasākums
Ir pienācis laiks, kad katrs no mums atskatās uz padarīto un cenšas saglabāt atmiņu stūrītī labo un vērtīgo. Arī mūsu peldētāju lielajā saimē gads noslēdzas ar daudz sasniegumiem un paliekošām vērtībām.
Ķekavas vidusskolas peldēšanas komandas izcīna divas godalgotās vietas Latvijas vispārizglītojošo skolu čempionātā
Eiropas Sporta nedēļas gaitā Rīgā, Ķīpsalas peldbaseinā, pirmo reizi notika Latvijas vispārizglītojošo skolu čempionāts peldēšanā, kurā piedalījās komandas no visas Latvijas. Sacensības notika starp klašu komandām piecās vecuma grupās – 6.-9. klašu grupās komandas startēja 6x50m br./st. stafetē, savukārt vidusskolas vecuma grupā (10.-12. klase) labākā komanda tika noskaidrota 8x50m br./st. stafetē.
Starptautiskās peldēšanas sacensības “Klaipēda 2019”
11.-12. jūnijā Lietuvā, Klaipēdā norisinājās Starptautiskas peldēšanas sacensības "Klaipēda 2019", kurās bija uzaicināti peldētāji no Uzbekistānas, Polijas, Baltkrievijas, Krievijas, Lietuvas un Latvijas.
Peldēšanas sacensības “Uzlecošā zvaigzne”
31.maijā Jūrmalā notika peldēšanas sacensības “Uzlecošā zvaigzne”.Šajās sacensībās piedalījās PK Olimps, BJSS Rīga Olimpiskais centrs, Jūrmala un Ķekavas novada sporta skolas 12 peldēšanas audzēkņi. Kopumā mūsu audzēkņiem izdevās izcīnīt 15 godalgotās vietas.
Peldēšanas sacensibas Stopiņu novadā.
11.maijā Stopiņos notika peldēšanas sacensības, kurās piedalījās sporta skolu audzēkņi no Ādažiem, SK Goldswimmer, Ogres, BJSS Rīdzene OSC, Daugavpils, PK Olimps, Stopiņiem, Ķekavas un arī kaimiņvalsts Lietuvas.
III Latvijas Junioru un jauniešu čempionāts peldēšanā
3.-4. maijā Ķīpsalas peldbaseinā norisinājās gada lielākās peldēšanas sacensības jauniešiem un junioriem “III Latvijas Junioru un jauniešu čempionāts peldēšanā”. Šīs sacensības pulcēja ap 600 dalībniekiem ne tikai no Latvijas, bet arī Portugāles, Igaunijas, Lielbritānijas, Lietuvas.
Peldēšanas sacensības “Medūzas kauss”
26.aprīlī Jūrmalā notika peldēšanas sacensības “Medūzas kauss”. Sacensībās piedalījās sportisti no Ogres, Rēzeknes, Dobeles, Saldus, Jūrmalas un 15. Ķekavas novada sporta skolas audzēkņi. Šajās sacensībās izdevās izcīnīt 13 godalgotās vietas, kā arī stafešu peldējumos gan zēniem , gan meitenēm tikt uz pjedestāla 3.vietas.
Ādažu BJSS čempionāts peldēšanā
2019. gada 12. aprīlī notika peldēšanas sacensības Ādažos. Sacensībās startēja sportisti no Latvijas, Lietuvas sporta skolām un klubiem. Ķekavas novada sporta skolu pārtstāvēja 21 sportists. Kopumā tika izcīnītas 10 godalgotās vietas.
Valmieras BSS atklātās meistarsacīkstes peldēšanā
15.-16.martā Valmierā notika peldēšanas sacensības. Šajās sacensībās piedalījās 16 sporta skolas un klubi no visas Latvijas un Igaunijas.
Peldēšanas sacensības “Ātrais delfīns”
24.februārī Salapilī notika peldēšnas sacensības, kurās piedalījās sportisti no Ādažiem, Stopiņiem, Salaspils swimming team, Ogres, PK Vētra, PK Gauja, Rīdzene/ZPN un Ķekavas novada sporta skolas audzēkņi. Šajās sacensībās mūsu sporta skolai izdevās izcīnīt 24 godalgotās vietas, kā arī sasniegti vairāki augstvērtīgi rezultāti.
Ķekavas novada čempionāts peldēšanā
16.februārī Ķekavas vidusskolas sporta kompleksa peldbaseinā notika Ķekavas peldēšanas čempionāts. Tas tika sadalīts divās daļās.
Peldēšanas sacensības “Jaunie talanti”
2019. gada 7-8.februārī notika Jelgavas specializētās peldēšanas skolas atklātās sacensības “Jaunie talanti”. Sacensībās piedalījās 350 jaunie peldētāji no 20 Latvijas klubiem kā arī no lietuvieši no Viļņas un Varenas.
Bauskas novada Bērnu un jaunatnes sporta skolas peldbaseina gada jubilejas peldēšanas sacensības
26.janvārī Bauskā norisinājās Bauskas novada Bērnu un jaunatnes sporta skolas peldbaseina gada jubilejai veltītas peldēšanas sacensības. Šis bija ļoti jauks pasākums ar apsveikumiem un priekšnesumiem. Pēc sacensībām visi sacensību dalībnieki un viesi tika aicināti arī uz svētku kliņģeri.
Ķekavas novada sporta skolas peldēšanas nodaļas audzēkņu Ziemassvētku saliedējošais pasākums
Pašā gada nogalē, 28. decembrī notika karnevāls ar ūdens tēmu peldēšanas nodaļas audzēkņiem. Tā bija lieliska iespēja satikties visiem sportistiem un redzēt vienam otru pavisam citādā vidē, kā ierasts.
Ziemassvētku peldēšanas sacensības
22.decembrī peldēšanas klubs Goldswimmer Ķekavas peldbaseinā rīkoja sacensības. Šī bija jauks sportiska pasākums ar lielisku Ziemassvētku brīnumu garšu. Sacensību sākumā visus priecēja sinhrono peldētāju priekšnesumi.
Liepājas Starptautiskais Ziemassvētku peldēšanas turnīrs
13-14.decembrī Liepājā notika Starptautiskais Ziemassvētku peldēšanas turnīrs. Turnīrā piedalījās 383 bērni no piecām valstīm- Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un Baltkrievijas divās vecuma grupās.
Ķekavas novada sporta skolas peldēšanas audzēkņu sacensības
8.decembrī notika peldēšanas sacensības sporta skolas audzēkņiem. Šīs sacensības tika rīkotas, lai jaunākie audzēkņi mācītos un izprastu sacensību gaisotni, sacensību kārtību un nozīmi.
Peldēšanas sacensības “Salaspils pludiņš”
25.novembrī Salaspilī notika peldēšanas sacensības “Salaspils pludiņš”. Sacensībās piedalījās peldētāji no Ogres, Ilūkstes, Stopiņiem, Inčukalna, Rīgas, Salaspils un Ķekavas. Ķekavas novada sporta skolu pārstāvēja 28 sportisti.
2018.g. Latvijas jauniešu čempionāts peldēšanā
12. oktobrī Jūrmalā norisinājās Latvijas jauniešu čempionāts peldēšanā, kurā tika noskaidroti Latvijas labākie peldētāji 2006. un jaunāku meiteņu, un 2005., un jaunāku zēnu vecuma grupā. Sacensībās startēja sporta skolas no visas Latvijas, un konkurence bija milzīga.
Ķekavas novada sporta skolas 2017/2018 mācību gada noslēguma sacensības peldēšanā
26.maijā Ķekavas vidusskolas peldbaseinā notika ĶNSS daudzcīņa peldēšanā. Sacensībās piedalījās sporta skolas audzēkņi, kā arī ūdenssporta klubs “Kambīze”. Kopā 107 sportisti.
Stopiņu novada atklātās sacensības peldēšanā
2018. gada 11. un 12. maijā Stopiņos norisinājās peldēšanas sacensības
Peldēšanas sacensības “Ūdensroze”
Katru gadu Ādažu sporta skola aicina uz pedēšanas seriālu “Ūdensroze”.
Peldēšanas sacensības “Uzlecošā zvaigzne”
Piektdien, 13 aprīlī Jūrmalā norisinājās peldēšanas sacensības sporta skolām “Uzlecošā zvaizgne”, kurās dalību ņēma vairākas komandas no Dobeles, Ogres, Rīgas, Jūrmalas un Ķekavas.
Starptautiskās peldēšanas sacensības "Medūzas kauss"
2018. gada 2.martā Jūrmalā notika peldēšanas sacensības „Medūzas kauss”. Sacensībās piedalījās sporta skolas no Balviem, Daugavpils, Liepājas, Dobeles, Rīgas, Ogres, Jūrmalas, Lietuvas un Ķekavas.
Peldēšanas sacensības „Jaunie talanti”
Šī gada 1.-2. februārī Jelgavā norisinājās ikgadējās peldēšanas sacensības „Jaunie talanti”. Sacensībās piedalījās sporta skolas un peldēšanas klubi no visas Latvijas.
Pirmais atklātais Ķekavas peldēšanas čempionāts
2018. gada 24.februārī notika pirmais atklātais peldēšanas čempionāts jaunajā Ķekavas vidusskolas peldbaseinā. Šajās sacensībās piedalījās vairāk kā 100 bērni no piecām sporta skolām.
Ziemassvētku stafetes peldēšanā
Gada nogalē notika saliedējošs pasākums Ķekavas sporta skolas peldēšanas nodaļas treneres Aigas Daubures un Māra Minkevica audzēkņiem.
Latvijas Vispārizglītojošo skolu čempionāts peldēšanā
22. decembrī, Daugavas Sporta nama kompleksā norisinājās Latvijas Vispārizglītojošo skolu čempionāts peldēšanā.
Liepājas KSS Starptautiskais Ziemassvētku turnīrs Latvijas kausa 2. posms peldēšanā
2017.gada 14.-15. decembrī norisinājās Liepājas KSS Starptautiskais Ziemassvētku turnīrs Latvijas kausa 2. posms peldēšanā, kurā startēja piecu valstu sportisti- Krievija, Baltkrievija, Lietuva, Igaunija un Latvija. Turnīrā piedalījās vairāk nekā 200 peldētāji trīs vecuma grupās, tai skaitā arī Ķekavas novada sporta skolas audzēkņi.
Liepājas pilsētas 2017.gada atklātais čempionāts peldēšanā
Šā gada 13.aprīlī Liepājā norisinājās peldēšanas čempionāts Liepājā. Tajā piedalījās 15 Ķekavas novada sporta skolas audzēkņi kā arī sportisti no citām Latvijas pilsētām.
Peldēšanas sacensības ``Jūrmalas JSC kauss``
2016. gada 12. novembrī Jūrmalas sporta centrā norisinājās peldēšanas sacensības, kurās piedalījās Jūrmalas un Ķekavas novada sporta skolas peldēšanas nodaļas audzēkņi. Mūsu sporta skolas audzēkņiem sacensības bija ļoti veiksmīgas, jo visi 11 audzēkņi startēja ar labiem rezultātiem un kopā tika izcīnītas deviņas godalgotas vietas.
  Drukāt