Starptautiskās sacensības peldēšanā “Madwave Challenge Rīga”

2020. gada 31.janvārī līdz 1.februārim Ķīpsalas peldbaseinā notika Starptautiskās peldēšanas sacensības “Madwave Challenge Rīga”. Šajās sacensībās sartēja 62 komandas no Krievijas, Baltkrievijas, Lietuvas, Igaunijas un Latvijas. Kopā 959 peldētāji. Ķekavas novada sporta skolu pārstāvēja 56 jaunie sportisti.
Ļoti sīvajā cīņā mums izdevās izcīnīt divas godalgotās vietas – Sofijai Pilātei 3. vieta 100 m uz muguras un Emīlijai Puķītei 100m tauriņstilā arī 3. vieta.
Elīna Elizabete Saulīte ir sasniegusi I sporta klasi. Sofija Pilāte II sporta klasi, pirmā no šī vecuma grupām mūsu sporta skolā. Kristers Reinis Cinis visās četrās distances atpalika no goda pjedestāla vien par dažām sekundes simtdaļām, sasniedzot vairāk kā 400 FINA punktus. Kristers Čāmāns arī vairāk kārt pārsniedza 415 FINA punktus ļoti pietuvojoties I sporta klases rezultātam.  Rolands Lavrinovičs ieņēma 4. vietu 50 m brasā, konkurējot ar 40 šī vecuma sportistiem. Kristiāns Učkuronis trijās distancēs sasniedza III sporta klasi un uzrādīja ievērības cienīgu rezultātu, startējot pie gadu vecākiem sportistiem.
Sintija Smiltniece sasniedza III sporta klasi gan 50m brīvajā stilā, gan 100m brasā. Karlai Grīnbergai visās četrās starta distances šajās sacensībās jauni personīgie rekordi 50m brīvajā stilā, 50m uz muguras, un divās no tām sasniegta IV sporta klase – 100m uz muguras un 100m brīvajā stilā. Martiass Teniss izpildīja IV sporta klasi garajā distance 200m brīvais stils! IV sporta klasi sasniedza arī Alens Kristers Grīnbergs distance 50m brīvais stils.

Arī citi mūsu sportisti uzrādīja augstvērtīgus rezultātus. Visus uzskaitīt šoreiz nevarēsim, jo sasniegumu ir daudz- sporta klases dažādās distancēs un personīgie rekordi. Paldies visiem sportistiem par cīņassparu!


Peldēšanas treneres Sindija Blicāne un Aiga Daubure.

  Drukāt