T/C Liiba apskatāma Ķekavas Mākslas skolas audzēkņu darbu izstāde "Viss, kas lido, peld, rāpjas..." - SKATĪT FOTOREPORTĀŽU
Izstādes "Viss, kas lido, peld, rāpjas..." atklāšana 10.03.2011. plkst.17.30 ar zoodārza "Mežavairogi"piedalīšanos tirdzniecības centrā "Liiba".
Ķekavas Mākslas skolā apskatāma Rasmas Rubīnes gleznu izstāde "Saules meklējumos" - SKATĪT FOTOREPORTĀŽU
Izstādes atklāšana un tikšanās ar mākslinieci 09.03.2011. plkst.17.00, bet izstāde apskatāma būs no 09.03.2011 - 08.04.2011.
Ķekavas novadā pirmo reizi viesojās Niluferas pašvaldības vadītājs un deputāti
Pirmajā vizītes dienā Niluferas pašvaldības delegācija apmeklēja Turcijas vēstniecību Latvijā, lai tiktos ar vēstnieci Aiši Aihanu Asju.
Doles – Ķekavas draudzes ansamblis aicina pievienoties jaunus dalībniekus
Pirmā tikšanās 2011. gada 6. martā, plkst.12.00, Ķekavas Kultūras nama zālē
Piedalies NATO samita simulācijas spēlē un brauc uz NATO galveno mītni Briselē!
Pieteikšanās NATO Samita simulācijas spelei līdz 24. martam. Spēles mērķis ir veicināt jauniešu zināšanas un interesi par NATO un starptautiskās drošības un aizsardzības politikas jautājumiem
Interneta palīdzības akcija bez kumosa palikušajiem
Sākot no 5. marta nedēļas garumā cilvēki tiek lūgti ziedot Ls 1 trūkumcietēju vēdertiesai.
Finansiāls atbalsts Latvijas uzņēmējiem Ziemeļvalstu-Baltijas valstu sadarbības ietvaros
Ziemeļvalstu un Baltijas valstu mobilitātes programma „Uzņēmējdarbība un rūpniecība” sniedz finansiālo atbalstu maziem un vidējiem uzņēmumiem, biznesa inkubatoriem un organizācijām.
Latvijas Talantu vasaras projekts „Satikšanās”
2011. gada vasarā notiks īpašs projekts – „Satikšanās”, kurā bērniem un jauniešiem no visas Latvijas būs iespēja pavadīt neaizmirstamas dienas Latvijas skaistākajās muižās un pilīs.
Iespēja apmeklēt Valsts lauku tīkla rīkoto bezmaksas semināru „Jaunumi nodokļos un elektroniskās deklarēšanās sistēmā”
Informācija Ķekavas novada lauksaimniekiem un novada iedzīvotājiem, kuri saņem valsts un Eiropas atbalstu lauksaimniecībai un tiešos platību maksājumus
Katlakalna ev.luteriskā draudze aicina uz Alfa kursu
Alfa kurss sākot no 2011.gada 1.marta notiks katru otrdienu no plkst. 19:00 līdz 21:50 Rāmavas Depkina muižā.
Aicinām novada iedzīvotājus aizpildīt Tautas skaitīšanas anketu internetā no 1. - 10. martam
Tautas skaitīšana ir desmitgades nozīmīgākais statistikas projekts un tā, atbilstoši Apvienoto Nāciju Organizācijas (ANO) rekomendācijām, tiek īstenota visā pasaulē reizi desmit gados.
Noslēdzies vokālās mūzikas konkurss „BALSIS”
Ķekavā Doles tautas namā notika Salaspils, Olaines un Ķekavas starpnovadu vokālās mūzikas konkurss „BALSIS”.
Ostvalda Kauss 2011
27. februāri tiks dots starts otram tautas slēpojuma gar leģendār Ostvalda kanālu. Par sacensību starta vietu izraudzīts Eižena Ostvalda piemiņas akmens pie mājām "Sili" apdzīvota vieta Skujenieki. Savukārt finišs 7,8km garai trasei Baložos, Rīgas ielas un Ostvalda kanāla krustošanās vietā.
Noskaidroti Teātra izrāžu un literāro uzvedumu skates laureāti
Doles tautas namā notika Teātra izrāžu un literāro uzvedumu skate, kurā piedalījās Olaines un Ķekavas novada iestāžu kolektīvi.
Bērnus un skolēnus aicina piedalīties radošo darbu konkursā „Eiropa skolā”
Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA) aicina pirmsskolas vecuma bērnus un skolēnus piedalīties radošo darbu konkursā „Eiropa Skolā” un ar zīmējumu un eseju palīdzību paust savu izpratni par brīvprātīgo darbu. Labāko darbu autori balvā saņems braucienu uz starptautisku vasaras nometni vai iespēju apmeklēt aktīvās atpūtas centru.
Saules baterijas varētu būt arī uz Tavas mājas jumta
Ceļojot pa Vāciju, Zviedriju un citām Eiropas valstīm, mūs nereti pārsteidz, cik plaši tur pielieto vēja elektrostacijas, saules baterijas un citus moderno tehnoloģiju risinājumus. Daudziem gribētos ko līdzīgu redzēt arī Latvijā un vislabāk - savos īpašumos. Pateicoties KPFI finansējumam, tagad ikvienam ir iespējams samazināt izdevumus ar alternatīvo energoresursu palīdzību.
„Mums pieder debesis”
Ventspils Augsto tehnoloģiju parks (VATP) kopā ar Izglītības un zinātnes ministriju jau otro gadu organizē konkursu, lai diviem 15-18 gadus veciem Latvijas jauniešiem (1 meitenei un 1 zēnam) sniegtu iespēju piedalīties starptautiskajā nometnē ASV Kosmosa un raķešu centrā, Alabamā, kas notiks no šī gada 22. līdz 29. jūlijam.
Pirmais Ķekavas uzņēmums ticis pie saules baterijām
Ķekavas kokapstrādes uzņēmums “Teiko” ir pirmā firma novadā, kas sāks izmantot saules enerģiju. Uz ražotnes jumta izvietotie saules kolektori ļaus sildīt ūdeni, netērējot elektrību.
Mācību seminārs lauksaimniekiem, mazdārziņu un zemes kopējiem!
Ķekavas novada lauku attīstības speciāliste un Valsts augu aizsardzības dienests aicina piedalīties mācību seminārā 2011. gada 22. februārī plkst. 10.00.
Valdlaučos atklāj aptieku
16. februārī Valdlaučos tika atklāta aptieka, līdz ar to šīs apdzīvotās vietas iedzīvotājiem vairs nevajadzēs pēc medikamentiem mērot attālo ceļu uz Rīgu vai novada centru.
PII „Bitīte” Konsultatīvais Centrs aicina
PII „Bitīte” Konsultatīvais Centrs aicina vecākus, kuru bērni uzsāks skolas gaitas 1. klasē š.g. septembrī
Bērnudārzs "Ieviņa" aicina vecākus uz otro tikšanos
Ķekavas novada pirmsskolas izglītības iestāde ,,Ieviņa’’ aicina vecākus, kuru bērni neapmeklē bērnudārzu un ir 2 vai 3 gadus veci, uz otro tikšanos 2011. gada 15.martā plkst. 18.30. iestādes zālē.
Ķekavas novada pašvaldība izsludina pieteikšanos Ķekavas novada pedagogiem
Ķekavas novada pašvaldība izsludina pieteikšanos Ķekavas novada pedagogiem ESF stipendijai (2.aktivitāte) no 2011.gada 15.februāra līdz 1.martam plkst. 13:00
Ķekavas novada pašvaldības policija pasniedz profesionālās ievirzes nodarbību Ķekavas vidusskolas 8. klasei
Ķekavas novada pašvaldības policijas priekšnieks Māris Bomiņš un vecākā kārtībniece Ilga Ņikuļina vadīja nodarbību, kurā skolēniem bija iespēja uzzināt visu par policijas funkcijām un uzdevumiem.
Aicinām piedalīties fotokonkursā "Cilvēks Ķekavas novadā"
Tā mērķis ir apkopot labākos foto mirkļus pēdējo divu gadu laikā, kas atspoguļo mūsu novadā dzīvojošos cilvēkus, viņu emocijas un profesionālo nodarbošanos. Fotogrāfijas var iesūtīt līdz 2011. gada 1. jūlijam.
Aicinām iepazīties ar “Nākotnes pilsētas spēles” ietvaros radītajām idejām Ķekavas novada attīstības prioritāšu noteikšanai
Spēles dalībnieku uzdevums bija ierosināt radošus priekšlikumus Ķekavas novada attīstības prioritātēm un sniegt savu redzējumu Ķekavas novada „sejai”, kas ļautu to atšķirt no citiem novadiem Latvijā.
Ķekavas Mākslas skolā atklāta Ievas Veitneres un Gustava Veitnera darbu izstāde
Laipni aicināti visi interesenti! Izstāde apskatāma P.,O.,T.,C. 12.30-19.00; P. 12.30-17.00.
Valdis Zatlers apmeklēs Ķekavas novadu
8. februārī Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu Zatleri darba vizītē apmeklēs Ķekavas novadu, lai tiktos ar Ķekavas novada Domes deputātiem, iedzīvotājiem un vietējiem uzņēmējiem.
Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu Zatleri 8.februārī viesojās Ķekavas novadā - PAPILDINĀTS
Vizītes sākumā Zatlers tikās ar Ķekavas novada Domes deputātiem un privātās partnerības projekta (PPP) realizētājiem, kā arī Ķekavas novada iedzīvotājiem.
Aicinām piedalīties fotokonkursā „Sniegavīri PAR tīru Latviju!"
Līdz 27. februārim Lielās Talkas organizatori aicina ikvienu vēl paspēt izbaudīt baltos ziemas priekus un piedalīties fotokonkursā „Sniegavīri PAR tīru Latviju!"
5.februārī 18.00 "LATVIJAS KONCERTI" koncerts "ZIEMAS ŠŪPULĪ" - Koncertzālē Doles Tautas nams
Ieva PARŠA (mecosoprāns), RĪGAS SAKSOFONU KVARTETS: Oskars PETRAUSKIS, Artis SĪMANIS, Ainars ŠABLOVSKIS, Arvīds KAZLAUSKS, Jānis MAĻECKIS (klavieres)
Konsultatīvais Centrs pirmsskolas izglītības iestādē „Bitīte” piedāvā konsultācijas
Ķekavas novada bērniem (kuriem nav iespēja iegūt pirmsskolas izglītību)
Iedzīvotāji izstrādā radošas idejas Ķekavas novada identitātei
Divu dienu garumā trīsdesmit spēles dalībnieki izstrādāja 60 radošus priekšlikumus Ķekavas novada attīstības prioritātēm un tika aicināti sniegt savu redzējumu Ķekavas novada identitātei.
Pirmsskolas un jaunāko klašu skolēni izglītības iestādēs saņems bezmaksas pienu
1. februārī valdība apstiprināja Zemkopības ministrijas (ZM) izstrādātos Ministru kabineta (MK) noteikumus „Kārtība, kādā piešķir, administrē un uzrauga valsts un Eiropas Savienības atbalstu piena produktu piegādei izglītojamiem vispārējās izglītības iestādēs”.
Autovadītāju kursi no 23.februārā Ķekavas centrā - Doles Tautas namā.
Laba autobusu satiksme abos virzienos pa A7 autoceļu. Mācību sākums katru otro mēnesi. Nodarbību biežums: 2x nedēļā, vakaros vai brīvdienās. Piedāvājam dažādu kategoriju apmācību.
Izsludināta pieteikšanās uz fotokursiem Ķekavā
Kursos iespējams apgūt 2 programmas – „Digitālās fotogrāfijas pamati” un „Fotogrāfiju digitālā apstrāde”.
Noslēdzas Fricim Bārdam veltītā skatuves runas konkursa otrā kārta
27. janvārī Doles Tautas namā notika Fricim Bārdam veltīts skatuves runas konkurss, kuram pieteicās 106 Ķekavas un Olaines novadu izglītības iestāžu audzēkņi ar individuālajiem priekšnesumiem.
Dienas centram „Gaismas iela” – gada jubileja
Dienas centrs „Gaismas iela” 2011. gada 1. februārī nosvinēja gada jubileju, kurā centra darbinieki saņēma apsveikumus un laba vēlējumus turpmākajā darbā.
Aicinām uz vecāku konsultatīvā punkta nodarbībām!
Pirmsskolas izglītības iestāde „Zvaigznīte” aicina vecākus uz konsultatīvā punkta nodarbībām, īpaši uzrunājot vecākus, kuru bērni kādu apstākļu dēļ neapmeklē bērnudārzu.
Aicinām Ķekavas novada lauksaimniekus uz Ziemas balli
2011.g. 28. janvārī, plkst.19.00 Ķekavas kultūras namā
Notiks Nākotnes pilsētas spēle
28. un 29. janvārī Doles tautas namā, balstoties uz Britu padomes metodoloģiju pilsētvides un dzīvesvides jautājumu risināšanai, notiks situācijas analīzes un ideju radīšanas aktivitāte Nākotnes pilsētas spēle, kuru rīko Britu padome, Ķekavas novada pašvaldība un biedrība Zināšanu un inovācijas sabiedrība.
"Ķekavas ambulances" paziņojums par akūto pacientu pieņemšanu
Latvijā ir izsludināta gripas epidēmija. Arī Ķekavas novadā strauji palielinās saslimšana ar gripu un akūtam respiratorām vīrusu saslimšanām.Tāpēc akūto pacientu stundās ārsti pieņems tikai slimniekus ar akūtām saslimšanām!
Aicina pašvaldības un uzņēmējus pieteikties „E-prasmju nedēļas 2011” pasākumu organizēšanā
Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju (VARAM) aicina pašvaldības un uzņēmējus pieteikties „E-prasmju nedēļas 2011” pasākumu organizēšanā. E-prasmju nedēļa, kas tiek organizēta Eiropas Komisijas atbalstītās iniciatīvas „European Get Online week” ietvaros, notiks jau otro gadu pēc kārtas no 28. februāra līdz 5. martam.
Baložu vidusskolas komanda uzvar konkursa "Gribi būt mobils" pusfinālā
Baložu vidusskolas komanda iegūst tiesības startēt konkursa "Gribi būt mobils"republikas finālā šā gada martā.
Gājēju un veloceliņš savienos Baložu pilsētas dzīvojamos rajonus – Titurgu un Baložus
LR Satiksmes ministrija apstiprinājusi projektu „Apvienotā gājēju un veloceliņa izbūve Baložos no Uzvaras prospekta līdz Smilšu ielai”.
Bērnudārza "Ieviņa’’ konsultatīvais kabinets aicina vecākus
Ķekavas novada pirmsskolas izglītības iestādes ,,Ieviņa’’ konsultatīvais kabinets aicina vecākus, kuriem ir bērni vecumā no 2 gadiem un kuri neapmeklē pirmsskolas izglītības iestādi, uz pirmo tikšanos 9.februārī plkst. 18.00 bērnudārza zālē.
Apstiprināts Ķekavas novada pašvaldības budžets 2011. gadam
Ķekavas novada Domes deputāti 20. janvāra sēdē, balsojot ar 13 balsīm „Par”, 4 balsīm – „Pret”, apstiprināja Ķekavas novada pašvaldības budžetu 2011. gadam.
Piemin Barikāžu dienu notikumus
Pulcējoties dazāda vecuma novada iedzīvotājiem, Ķekavas novadā 20. janvārī notika Barikāžu dienu atceres pasākums pie Doles Tautas nama.
Iepazīstas ar finanšu ekonomiskā pamatojuma izstrādes rezultātiem Ķekavas sākumskolas būvniecībai
18. janvārī Doles Tautas namā Eiropas Sociālā fonda finansētā projekta „Ķekavas novada pašvaldības kapacitātes stiprināšana” ietvaros notika seminārs.
Notiks seminārs par finanšu ekonomiskā pamatojuma izstrādes rezultātiem Ķekavas sākumskolas būvniecībai
2011. gada 18. janvārī plkst. 10:00 Doles Tautas namā notiks seminārs Ķekavas novada Domes deputātiem, pašvaldības administrācijas darbiniekiem, struktūrvienību un iestāžu darbiniekiem.
2011. gada septembrī Ķekavas novadā notiks starptautisks festivāls – VIA Ķekava!
Ar prieku varam Jums atklāt, ka 2011. gada septembrī Ķekavas novada pašvaldība un Kultūras aģentūra organizēs plašu starptautiskās sadraudzības festivālu VIA Ķekava. Tas būs daudzfunkcionāls pasākums, kura ietvaros būs gan lietišķās un sabiedrisko aktivitāšu dienas, gan kultūras pasākumi.
LOK aicina skolas pieteikties Latvijas Jaunatnes ziemas olimpiādei
Sākusies aktīva skolu komandu reģistrācija sacensībām. Dalībniekus var pieteikt līdz 1.februārim.
Bibliotēku apmeklētāji aicināti pieteikt konkursam savu bibliotekāru
Latvijas Nacionālās bibliotēkas Atbalsta biedrība izsludina gadskārtējo konkursu „Pagasta bibliotekārs – Gaismas nesējs”. Šogad īpaši meklējam tos bibliotekārus, kuri sekmīgi darbojas ar bērniem un jauniešiem.
Nekustamā īpašuma nodokļa maksāšanas paziņojumu ir iespējams saņemt elektroniski
Lai pieteiktos šim pakalpojumam, lūgums aizpildīt iesniegumu.
Skolēni piedalās Latvenergo zīmējumu konkursā
Vēlamies pateikties visiem pedagogiem, skolu vadītājiem un visiem, kas atsaucoties uz izsludināto Latvenergo konkursu "Radīsim mūzikas klipu kopā!" veicināja jaunāko klašu skolēnus aktīvi piedalīties, zīmējot dažādas situācijas, saistītas ar elektrodrošības jautājumiem.
Valsts Kultūrkapitāla Fonda Padome izsludina 1. kultūras projektu konkursu
Projektu pieteikumu iesniegšana līdz 28. janvārim plkst. 12:00.
Ķekavas novada sporta laureāts 2010!
2011. gada 7. janvārī plkst. 19.00 Ķekavas kultūras namā tiks apbalvoti labākie sportisti, treneri un komandas Ķekavas novadā par sasniegumiem 2010. gadā!
Apbalvoti labākie sportisti novadā
7. janvārī Ķekavas kultūras namā notika Ķekavas novada sporta laureāts 2010, kurā tika apbalvoti Ķekavas novada labākie sportisti, treneri un komandas.
Dienas centra iemītnieki apgūst keramiku, datorzinības un iestudē uzvedumus
Gada laikā dienas centra „Gaismas iela” iemītnieki iestudējuši uzvedumus, snieguši koncertus, apguvuši datorzinības, keramiku un citas interesantas nodarbības.
Apgūsti pedagoga kvalifikāciju vai mentordarbību Latvijas Universitātē
Latvijas Universitāte ir uzsākusi īstenot ESF projektu „Inovatīva un praksē balstīta pedagogu izglītības ieguve un mentoru profesionālā pilnveide”.
Ķekavas novada pašvaldība izsludina amata konkursu uz vecākais datortīklu administrators
Eiropas Sociālā fonda darbības programmas „Cilvēkresursi un nodarbinātība” 1.5.3.1. aktivitātē „Speciālistu piesaiste plānošanas reģioniem, pilsētām un novadiem” projekta „Ķekavas novada pašvaldības administratīvās kapacitātes stiprināšana” ietvaros izsludina amata konkursu
Decembrī 1200 novada iedzīvotāji saņem dāvanā atstarotājus
Rūpējoties par iedzīvotāju drošību uz ielām un ceļiem diennakts tumšajā laikā, Ķekavas novada pašvaldības policija, biedrība Solis tuvāk un Ķekavas novada pašvaldība decembrī rīkoja reidus, kopumā dāvinot iedzīvotājiem 1200 atstarotājus.
ĶEKAVAS KULTŪRAS AĢENTŪRAS GADA LEPNUMS 2010
28. decembrī Doles tautas nama zālē Ķekavas novada pašvaldības kultūras aģentūra sumināja savus darbiniekus un pateicās par darbu 2010. gadā.
Daugmales pamatskolas skolēni uzvar konkursā „Šķiro un uzvari”!
Daugmales pamatskolas skolēni, darbojoties Ekoskolu programmas ietvaros, aktīvi piedalījās un uzvarēja uzņēmuma „L&T” rīkotā konkursa „Šķiro un uzvari” rudens posmā.
Ķekavas novada pašvaldība aicina darbā izpilddirektoru
Pieteikšanās vakancei – līdz 10.01.2011. (ieskaitot)
21. decembrī ikviens aicināts uz radošo darbu Ziemassvētku tirdziņu Ķekavas mākslas skolā
Tirdziņā varēs iegādāties Ķekavas mākslas skolas audzēkņu, skolas absolventu un skolotāju radošos darbus.
Ķekavas novada pašvaldība izsludina pieteikšanos Ķekavas novada pedagogiem ESF mērķstipendijām
Dokumentus var iesniegt no 2010.gada 20.decembra līdz 2011.gada 05.janvāra plkst. 17:00
Aicina dāvināt bibliotēkām laikrakstu abonementus
Akcija "Dāvini abonementu bibliotēkai" norisināsies līdz 27. decembrim.
Ķekavas novadā ieskandināti Ziemassvētki
Ķekavā noritēja Ziemassvētku ieskandināšanas pasākums, pulcējot vairāk nekā 500 apmeklētāju.
Ķekavā notiks labdarības akcija „Palīdzi saviem līdzcilvēkiem!”
18. decembrī no plkst. 16:00 līdz 18:30 Tūrisma informācijas centrā aicinam ziedot 8 gadīgajam novada iedzīvotājam Damiram.
Brūveru ģimene aicina uz koncertu Ziemassvētku noskaņās
18. decembrī plkst. 18:30 Doles Tautas nama zālē pasākuma „Ziemassvētku ieskandināšana Ķekavā” ietvaros notiks Brūveru ģimenes koncerts. Ieeja: bez maksas.
18.decembrī Ķekavas novadā ieskandinās Ziemassvētkus
Pasākuma ietvaros notiks Ziemassvētku andele, vizināšanās zirga kamanās, labdarības akcija, radošās darbnīcas bērniem, egles rotāšana un iedegšana, Brūveru ģimenes koncerts un citas aktivitātes.
Koncerts ASTROPHONIA no 5.decembra pārcelts uz 15.decembri 19.00 Doles Tautas namā
Pēc ilgāka laika, Ķekavas novada pašvaldības kultūras aģentūra pasniedz iedzīvotājiem Ziemassvētku dāvanu, iespēju apmeklēt bez maksas Doles TN, īpašu klasiskās mūsdienu mūzikas koncertu: Nacionālā teātra aktieris Artūrs Krūzkops kopā ar profesionāliem, panākumus guvušiem izciliem latviešu mūziķiem - Kristapu Pētersonu, Uģi Krišjāni un Elīnu Endzeli.
Ķekavas novadu apmeklē delegācija no Bordesholmas
No 9. līdz 11. decembrim Ķekavas novadu darba vizītē apmeklēja delegācija no sadarbības pašvaldības Bordesholmas, Vācijā.
Godina labākos Ķekavas novada policistus
9. decembrī par godu Valsts policijas 92. un Pašvaldības policijas 16. gadadienai, Doles Tautas namā tika sveikti labākie Ķekavas novada policijas darbinieki.
Tiekas novada reliģisko konfesiju pārstāvji
8. decembrī Ķekavas novada Domes priekšsēdētājs Roberts Jurķis, deputāti un pašvaldības darbinieki tikās ar novadā pārstāvētajām reliģisko konfesiju pārstāvjiem, lai apspriestu kopīgās sadarbības iespējas nākotnē.
Pirmo vietu konkursā "Iepazīsti Latvijas drošības un aizsardzības politku" ieguvis Emīls Fogels no Baložu vidusskolas
Noslēdzies Aizsardzības ministrijas organizētais konkurss vidusskolēniem "Iepazīsti Latvijas drošības un aizsardzības politku".
Ķekavas novada delegācija piedalās Rātsnama atklāšanā Bordesholmā
No 2. līdz 5. decembrim Ķekavas novada delegācija darba vizītē apmeklēja sadarbības partneri – Bordesholmas pašvaldību Vācijā
Sadarbosies Ķekavas, Mārupes un Tukuma novadi
30. novembrī Ķekavas, Mārupes un Tukuma novada Domes vadītāji noslēguši līgumu par sadarbību infrastruktūras attīstībā, vides aizsardzībā, publisko pakalpojumu nodrošināšanā un finanšu piesaistē.
Ķekavas novada pārstāvji Piedalās izstādē Šauļos
Tūrisma informācijas centrs, novada pašvaldība un uzņēmēji no 25. līdz 27. novembrim piedalījās izstādē Šauļi 2010 Lietuvā.
Ķekavas novadā viesojās Rīgas un visas Latvijas Metropolīts Aleksandrs
Metropolīts Aleksandrs piedalījās līguma svinīgajā parakstīšanā starp Ķekavas novada pašvaldību un Baložu Vissvētās Dievmātes Bogoļubskas ikonas pareizticīgo draudzi par zemes gabala nomu Baložu pilsētā pirmā pareizticīgā dievnama celtniecībai Ķekavas novadā.
Autovadītāju kursi Ķekavas centrā - Doles Tautas namā.
Laba autobusu satiksme abos virzienos pa A7 autoceļu. Mācību sākums katru otro mēnesi. Nodarbību biežums: 2x nedēļā, vakaros vai brīvdienās. Piedāvājam dažādu kategoriju apmācību. ATNĀC UN AIZBRAUC! Kontaktinformācija: 67994111; 29186062 e-pasts: bergi@bergi.lv www.bergi.lv
Paziņojums par publiskās apspriešanas uzsākšanu
Tiek nodota publiskai apspriešanai Ķekavas novada pašvaldības iecere izveidot motosporta, autosporta, velosporta, slēpošanas un aktīvās atpūtas kompleksu nekustamajā īpašumā „Stobriņi”,
Satiksmes ierobežojumi uz novada ceļiem ziemā
Lai novērstu autoceļu bojājumus ziemas laika apstākļu dēļ, Ķekavas novada Dome noteica svara ierobežojumus uz vairākiem Ķekavas un Daugmales pagastu ceļiem līdz 2011. gada 31. martam.
Neatbalsta autoceļa A5 rekonstrukciju
Ķekavas novada Dome 25. novembrī neatbalstīja plānoto autoceļa A5 Salaspils-Babīte 11,6 - 34,9 km posma rekonstrukciju, jo tajā ietvertie piekļuves risinājumi neatbilst Ķekavas novada Ķekavas pagasta teritorijas plānojumam.
Arhīvs
  Drukāt