Diskutē projektu vadītāji
26. maijā Doles tautas namā notika seminārs „Adaptīvā projektu vadība”, kurā piedalījās Rīgas plānošanas reģiona novadu projektu vadītāji un speciālisti.
Sveic audzēkņus un pedagogus
Ķekavas novada pašvaldība 26. maijā pulcēja labākos novada audzēkņus un viņu pedagogus, lai sveiktu viņus par sasniegumiem mācību priekšmetu olimpiādēs, sportā, valsts un starptautiskajos konkursos.
Barikāžu dalībniekiem Ķekavas novadā pasniedz piemiņas zīmes
24. maijā svinīgā pasākumā Doles tautas namā Latvijas neatkarības aizstāvjiem Ķekavas novadā pasniedza 1991. gada barikāžu dalībnieka piemiņas zīmes.
Ķekavas mūzikas skolas audzēkņi un absolventi simfonisko orķestru grupā Beļģijā iegūst pirmo vietu
Ar iegūtu pirmo vietu simfonisko orķestru grupā, no starptautiskā konkursa „The European Music Festival for Young People” Nērpeltā (Neerpelt) Beļģijā atgriezušies Ķekavas mūzikas skolas audzēkņi un absolventi, kuri piedalījās konkursā Rīgas Rajona Jauniešu Orķestra sastāvā.
Ķekavas novada pašvaldības policija saņem apbalvojumu par veiksmīgu sadarbību ar Rīgas pašvaldības policiju
Rīgas pašvaldības policijas priekšnieks Jānis Geduševs ar piemiņas medaļām „Rīgas pašvaldības policijai XX gadi” apbalvoja Ķekavas novada pašvaldības policiju par veiksmīgu sadarbību ar Rīgas pašvaldības policiju, kā arī par sabiedriskās kārtības stiprināšanu Ķekavas novadā.
Atjaunota atpūtas vieta pie Dambīša
23. maijā Ķekavas novadā tika atklāta publiska atpūtas vieta pie Dambīša, kuru 2010. gada rudenī Dome nolēma atjaunot, labiekārtot, veikt upes gultnes padziļināšanu, sakopšanu un hidrobūves remontu.
Ķekavas Mūzikas skolai 21. izlaidums
21. maijā Ķekavas Mūzikas skola svinēja 2010./2011. mācību gada izlaidumu, kuru absolvēja seši audzēkņi.
Sveicam ķekavieti Zentu Manguli 100. dzimšanas dienā!
19. maijā savu lielo jubileju - 100 gadus, sagaidīja ķekaviete Zenta Mangule. Apsveicam!
Gostinā diskutē par sadarbības iespējām
Ķekavas novada Domes delegācija no 12. līdz 17. maijam bija oficiālajā vizītē Gostinā, Polijā, lai pārrunātu sadarbības iespējas nākamajiem diviem gadiem un klātienē tiktos ar jaunievēlēto Gostinas pilsētas vadītāju.
Iepazīst Lietuvas kolēģu pieredzi izglītībā
Lai iepazītos ar kaimiņu pieredzi izglītības jomā, 16. maijā uz Šauļu rajona pašvaldību Lietuvā devās vairāk kā 30 skolu un bērnudārzu vadītāju, deputātu un izglītības speciālistu no Ķekavas, Salaspils, Olaines, Garkalnes un Siguldas novadiem.
Aptauja: trešdaļa Latvijas iedzīvotāju valsts vadību vislabprātāk nodotu Sprīdīša rokās
Ja valsts vadība būtu jāuztic pasaku tēlam, trešdaļa aptaujāto Latvijas iedzīvotāju vadības grožus vislabprātāk nodotu atjautīgajam Sprīdītim, liecina veikalu tīkla „Maxima” veiktās aptaujas rezultāti. 27% aptaujāto valsts vadīšanu uzticētu Runcim zābakos, kas var sarūpēt visu nepieciešamo, savukārt 19% ir pārliecināti, ka valsti vislabāk vadītu uzticīgā un saimnieciskā Pelnrušķīte.
Ķekavas novads aicina uz tūrisma sezonas atklāšanas svētkiem
Šī gada 14.maijā ar daudzpusīgu pasākumu programmu tiks atklāta Ķekavas novada tūrisma sezona. Novadnieki un novada viesi visas dienas garumā aicināti nogaršot kādu no trim Ķekavas novada tūrisma odziņām.
Piesakies piedzīvojumu sacensībām „Līdzsvars”
Ikviens aicināts pieteikties piedzīvojumu sacensību „Līdzsvars” pirmajam posmam, kas norisināsies Daugmalē, 14.maijā. Sacensības notiks trīs klasēs: tautas, sporta un ģimenes.
Aktivitātes diena Tavai Veselībai
Nāc uz "Aktivitātes dienu Tavai veselībai", kas notiks 28. maijā pulksten 10.00 -17.00 z/s "Valmoniras", Plakanciemā!
Sveicam Vilmu Bergmani 100. jubilejā!
Ķekavas novada Dome 12. maijā sveica novadnieci Vilmu Bergmani lielajā jubilejā - šodien viņai aprit 100. gadi! Vēlam veselību un dzīvesprieku!
Ķekavas novada Bērnu sporta svētki!
Aicinām visus piedalīties Ķekavas novada Bērnu sporta svētkos 28. maijā plkst. 10.00 pie Ķekavas sporta kluba.
Lattelecom optiskais internets pieejams arī Ķekavā
Latvijas vadošais elektronisko pakalpojumu sniedzējs Lattelecom patlaban sekmīgi īsteno optiskā tīkla izbūvi Ķekavā. Lattelecom optiskais internets jau nākamnedēļ būs pieejams vairākās Gaismas ielas daudzdzīvokļu mājās.
Mūsējiem mūziķiem panākumi 21. Starptautiskajā Jauno mūziķu konkursā Itālijā.
Aizvadītā nedēļa atnesusi starptautiskus panākumus vairākiem Ķekavas Mūzikas skolas jaunajiem pianistiem un Ķekavas jauniešu simfoniskajam orķestrim. 3.-7. maijā Itālijā Citta di Barletta norisinājās 21. Starptautiskais Jauno mūziķu konkurss.
„Partnerība Daugavkrasts” aicina uz semināru par projektu pieteikumu sagatavošanu LEADER programmas ietvaros
Biedrība „Partnerība Daugavkrasts” aicina visus interesentus 2011.gada 15.maijā uz informatīvo semināru par projektu pieteikumu sagatavošanu LEADER programmas ietvaros.
Doles-Ķekavas ev.lut.baznīcā trešdien, 11.maijā plkst.19:00
dievkalpojumā piedalās Kaspars Zemītis – viens no Latvijas izcilākajiem akustiskās ģitāras virtuoziem, Ķekavas mūzikas skolas pedagogs.
Daugmalē uzlabo notekūdeņu attīrīšanu
Lai nodrošinātu kvalitatīvu notekūdeņu attīrīšanu, Daugmalē uzsākti darbi pie Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzfinansētā projekta īstenošanas.
Plānotā 4.maija izrāde 2012 Baložu pilsētas KN ATCELTA!
Sakarā ar aktiera pēkšņām veselības problēmām, izrāde 2012, kas bija paredzēta 4.maijā tiek atcelta. Plānots, ka izrāde Baložos varētu notikt rudens sezonā.
No 1.maija darbu uzsāks Ģimenes ārstu konsultatīvais tālrunis!
Veselības norēķinu centrs informē, ka no 2011.gada 1.maija Latvijas iedzīvotājiem tiks nodrošināta iespēja ārpus ģimenes ārstu darba laika saņemt medicīniskas konsultācijas un ieteikumus kā rīkoties akūtu saslimšanu vai hronisku saslimšanu paasinājuma gadījumos, zvanot uz Ģimenes ārstu konsultatīvo tālruni.
Ķekavas novadā talkoja vairāk kā 30 vietās
30. aprīlī Lielajā Talkā piedalījās ikviens Ķekavas novada iedzīvotājs, kuram rūp iespēja dzīvot nepiesārņotā un skaistā vidē.
Novada pensionāri atpūšas pavasara ballē
Sestdien 30. aprīlī Ķekavas kultūras namā un Baložu kultūras namā notika pensionāru padomes rīkotās pensionāru pavasara balles.
Ķekavas novada kultūras aģentūra aicina uz tikšanos
Visi interesenti šodien, 28. aprīlī plkst. 14.00, tiek aicināti un tikšanos Ķekavas novada Baložu pārvaldes sēžu zālē, lai pārrunātu ar Ķekavas novada kultūras aģentūras (ĶNKA) darbību saistītus jautājumus.
LNT personības Latvijas jaunatni aicina kopīgi pavadīt saturīgas vasaras brīvdienas
Projekts „Manas brīvdienas”, kura mērķis ir radīt iespēju Latvijas bērniem un jauniešiem saturīgi pavadīt brīvo laiku, dos iespēju jaunatnei atpūsties, izklaidēties, gūt jaunus iespaidus un emocijas izglītojošās, izklaidējošās un praktiskās nodarbībās.
Apskatāma Ķekavas mākslas skolas pedagogu darbu izstāde
Izstāde apskatāma no 27.04.-17.05.2011.
Skolēnu kori cīnās par iespēju piedalīties Latvijas koru salidojumā „Tauriņu balsis”
27. aprīlī Ķekavas novadā notika 2.-4. klašu skolēnu koru 1. kārtas skate, par iespēju piedalīties Latvijas koru salidojumā „Tauriņu balsis”, kas notiks 21. maijā Tukumā.
Aicina uz teritorijas plānojuma grozījumu sabiedrisko apspriešanu
Ar Ķekavas novada Domes 2011. gada 31. marta lēmumu Nr. 2. Par Ķekavas novada Ķekavas pagasta Teritorijas plānojuma 2009.-2021.gadam, 2011. gada grozījumu 1. redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai (protokols nr.6) šobrīd notiek Ķekavas novada Ķekavas pagasta teritorijas plānojuma grozījumu sabiedriskā apspriešana, kas turpināsies līdz 7. jūnijam.
Lieldienu jampadracis zoodārzā "Mežavairogi"
24. aprīlī no plkst.11.00 līdz 15.00 Ķekavā, mājas zoodārzā Mežavairogi
Velte Baložu ikdienai – „Zemenes šokolādē”
Ķekavas novadā Baložos Smilšu ielā durvis vēra mājīga un omulīga koncepta kafejnīca "Zemenes šokolādē".
Pirmo reizi Ķekavas novadā Lieldienās notiks Krusta ceļa gājiens
Ikviens ir aicināts piedalīties, neatkarīgi no draudzes piederības. Centīsimies dziļāk izprast Kristus Golgātas ceļa jēgu, ieklausoties Dieva Vārdā un pievienojoties lūgšanām par Ķekavas novadu un tās iedzīvotājiem.
Krusta ceļa gājiens Ķekavas novadā
“Jēzus uznesa mūsu grēkus Savā miesā pie krusta, lai mēs, grēkiem miruši dzīvotu taisnībai, ar Viņa brūcēm jūs esat dziedināti.” 1.Pt.2:24.
Ķekavas novadā veicinās tūrisma uzņēmējdarbības attīstības gaitu
Šī gada 21.aprīlī Ķekavas tūrisma informācijas centrā (Ķekavā, Doles Tautas namā, Rīgas ielā 26) norisināsies Ķekavas novada tūrisma attīstībai veltīts seminārs.
Tiekas Pierīgas pašvaldību vadītāji
21.aprīlī Ķekavas novada Domes priekšsēdētājs Roberts Jurķis piedalījās Pierīgas pašvaldību vadītāju sanāksmē Mālpilī, lai pārrunātu aktualitātes pašvaldību darbā un diskutētu par izglītības jautājumiem.
Ķekavas novada delegācija piedalās starptautiskā festivālā Niluferā (Turcijā)
Kopumā Niluferas sporta festivālā piedalās 31 Ķekavas novada skolēns - Baložu vidusskolas deju kolektīvs, Ķekavas vidusskolas basketbolistu un peldētāju komandas.
Diskutē par izglītības iespējām novadā
19. aprīlī, ar mērķi uzsākt diskusiju par kopējo izglītības sistēmu novadā, Ķekavas novada Domē notika Izglītības pēcpusdiena. Tajā piedalījās Ķekavas novada izglītības iestāžu vadītāji, skolēnu vecāki, pašvaldības Izglītības daļas speciālisti, Domes priekšsēdētājs Roberts Jurķis un deputāti - Inārs Beļinskis, Juris Jerums, Ilgonis Leišavnieks un Maksims Volkovičs.
Partnerība Daugavkrasts izsludina atklātu projektu konkursu
Konkursa 5. kārta izsludināta Lauku attīstības programmas 413. pasākuma ietvaros Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā.
Iedzīvotājus aicinām uz Veselības dienu!
Lai mudinātu iedzīvotājus rūpēties par savu veselību un pievērsties veselīgam dzīvesveidam, sestdien, 16. aprīlī, Ķekavas novadā jau otro gadu notiks Veselības diena.
Iedzīvotāji atzinīgi novērtē Veselības dienu
Ikviens Veselības dienā varēja veikt bezmaksas diagnostikas, piemēram, noteikt cukura un holesterīna līmeni asinīs, ķermeņa masas indeksu, veikt kaulu blīvuma mērījumus, pārbaudīt redzi, izmērīt asinsspiedienu u.c.
Ķekavas Mākslas skolā apskatāma izstāde
Apskatāmi Gitas Ruklišas, Ingrīdas Ķimenes, Igora Smirnova, Egitas Heisleres, Evas Heisleres darbi
PIEDALIES ĪSFILMU FESTIVĀLĀ, IEMŪŽINI SAVU NOVADU FILMĀ!
Ķekavas tūrisma informācijas centrs izsludina pieteikšanos īsfilmu festivālam MIRKLIS MANA NOVADA DZĪVĒ. Līdz šī gada 27.maijam interesenti aicināti iesūtīt oriģināldarbus, īsfilmas kādā no četrām festivāla kategorijām. Festivālā aicināti piedalīties jaunieši no visiem Latvijas novadiem.
Akreditēta Ķekavas novada sporta skola
Ķekavas novada pašvaldība informē, ka 8. aprīlī stājas spēkā Izglītības kvalitātes valsts dienesta lēmums par izglītības iestādes Ķekavas novada sporta skolas akreditāciju.
Tā, kā ir, nepaliks. Reformas būs!
Aprīļa sākumā publiskotā informācija par gaidāmajām reformām Ķekavas novada kultūras jomā satraukusi kultūras darbiniekus un saviļņojusi sabiedrību kopumā. Diemžēl pēdējās dienās publiskajā telpā izskanējusi virkne maldīgu un demagoģisku apgalvojumu, radot nepatiesu iespaidu par notiekošo.
Kur vērsties pēc palīdzības plūdu gadījumā
Ķekavas novada pašvaldība informē, ka Ķekavas upē būtiski paaugstinājies ūdens līmenis, tāpēc aicinām iedzīvotājus laikus parūpēties par saviem īpašumiem, kas varētu ciest plūdos!
Turpinās Baložu vidusskolas piebūves būvniecība
8. aprīlī ir saņemts LR Finanšu ministra rīkojums Nr.148 „Par Ķekavas novada Domes ilgtermiņa saistībām”, saskaņā ar kuru pašvaldībai ir atļauts uzņemties ilgtermiņa saistības, lai pabeigtu Baložu vidusskolas piebūvi un sporta kompleksa pirmo kārtu.
Lauksaimnieki aicināti apmeklēt seminārus
Semināri - Meliorācijas sistēmu ekspluatācija un uzturēšana, slieku audzēšana, aitu audzēšana.
Izstāžu kompleksā Rāmava atklāta 19. starptautiskā lauksaimniecības izstāde
Izstādē atrodams viss nepieciešamais lauksaimniecībai, mežizstrādei, produkcijas pārstrādei, vides veidošanai un labiekārtošanai.
Ķekavas novada Domes priekšsēdētājs Roberts Jurķis piedalās izstādes «Stambulas iespaidi» atklāšanā un tiekas ar Turcijas vēstnieci Latvijā
7. aprīlī Melngalvja namā tika atklāta izstāde tēlniecības izstāde «Stambulas iespaidi», kurā aplūkojami 42 turku mūsdienu mākslinieku darbi.
Kļūsti par zvaigzni jau tagad, piesakies TALANTU KONKURSĀ!
Baložu pilsētas kultūras nams izsludina pieteikšanos bērnu un jauniešu talantu konkursam Zvaigzne 2011. Pieteikt savu dalību konkursam iespējams līdz 6.aprīlim.
Ķekavas novadā reorganizē kultūras dzīvi
Lai uzlabotu un pilnveidotu Ķekavas novada kultūras dzīves darbu, nodrošinot vienotu kultūras vērtību radīšanas, izplatīšanas un saglabāšanas sistēmu, kā arī centralizētu administratīvo un finanšu struktūru, Ķekavas novada dome 2011. gada 31. martā apstiprināja „Ķekavas novada kultūras stratēģiju 2011.-2016. gadam” un „Ķekavas novada pašvaldības kultūras aģentūras restrukturizācijas un strukturālo pārmaiņu rīcības plānu”, kas paredz strukturālas izmaiņas novada kultūras iestāžu administratīvajā aparātā.
26.martā, plkst. 18.00 koncerts KRIEVU MŪZIKAS SKAŅAS
Ikvienam interesentam un mūzikas cienītājam koncertzālē Doles Tautas nams būs iespējams dzirdēt Sergeja Rahmaņinova, Sergeja Rahmaņinova, Igora Stravinska, Edisona Deņisova un Sergejs Prokofjevs skaņdarbus.
Pētījums: Latvijā uzņēmējdarbības attīstīšanai finanšu līdzekļi pieejami vairāk, kā tie tiek izmantoti
Šobrīd Latvijā pieejamo finanšu līdzekļu ir vairāk nekā tie reāli tiek pieprasīti un izmantoti uzņēmējdarbības attīstībai. Jaunajiem uzņēmējiem pietrūkst informācijas un prasmju, lai šos līdzekļus izmantotu.
Ķekavas novada kultūras aģentūras publisks paziņojums!
2011. gada 31. martā Ķekavas novada domē tika apstiprināta „Ķekavas novada kultūras stratēģija 2011. – 2016. gadam”. Kā stratēģijas pielikums tika apstiprināts „Ķekavas novada pašvaldības kultūras aģentūras restrukturizācijas un strukturālo pārmaiņu rīcības plāns”.
1.aprīlī Ķekavas Novadpētniecības muzejā jokos karikatūrās
1.aprīlī plkst. 14.00 Ķekavas Novadpētniecības muzejā sākies joku dienai veltīts pasākums Kaimiņu būšana.
Atbalsta autoceļa A5 posma rekonstrukciju
Ķekavas novada Dome 2011. gada 24. martā pieņēmusi lēmumu Nr. 2.§ 3. „Par paredzētās darbības - autoceļa A5 Salaspils-Babīte 11,6.-34,9. km posma rekonstrukcijas - uzsākšanu”
Pirmsskolas izglītības iestādes "Ieviņa" bērni iejūtas aktieru lomās
30. martā Ķekavas novada pirmsskolas izglītības iestādē (PII) „Ieviņa” notika Teātra dienu noslēguma pasākums, kurā bija vērojamas deviņas pamācošas izrādes
Notiks ūdens apgādes un kanalizācijas sistēmu ierīkošana Baložu pilsētā
Jau aprīlī tiek plānots uzsākt tīklu paplašināšanas darbus (I.kārta) kooperatīvu „Buras” un „Titurga” teritorijā. Ūdens un kanalizācijas tīklu būvniecība notiks Rudens, Miglas, Ezeru, Saulgriežu un Labrenča ielās. Ūdensapgādes tīklu būvniecība notiks: Plūmju un daļēji Lauku ielās.
Ķekavas novada pašvaldības policijas darbiniekiem izsaka pateicību par profesionālu darbu
AS „Sadales tīkls” valdes priekšsēdētājs izteicis pateicību par profesionālu rīcību un atsaucību Ķekavas novada pašvaldības policijas jaunākajiem kārtībniekiem.
28.martā Daugmalē notika dienas centra „Adatiņas” atklāšanas pasākums
Dienas centrs turpmāk nodrošinās Ķekavas novada iedzīvotājiem alternatīvās aprūpes pakalpojumus, sociālo prasmju attīstību, izglītību, kā arī brīvā laika pavadīšanas iespējas skolas vecuma bērniem.
Atklās dienas centru Daugmalē
28. martā plkst. 14.00 Daugmalē notiks svinīga dienas centra „Adatiņas” atklāšana.
Aicina piedalīties „Andra Eglīša kausa izcīņā basketbolā”
Aicinām atbalstīt savus novadniekus „Andra Eglīša kausa izcīņā basketbolā” - 26. un 27. martā. Šobrīd jau pieteikušās 16 vīriešu un 6 sieviešu komandas.
Aicinām uz Komunistiskā genocīda upuru piemiņas pasākumu
Piemiņas pasākums notiks 25. martā pulksten 12.00 Ķekavas novadā Odukalnā
Dibina jauniešu padomi
Aktīvi jaunieši, kuri vēlas uzlabot dzīves kvalitāti un ārpusskolas aktivitātes Ķekavas novadā, realizējot savas idejas, 24. martā nodibināja Ķekavas novada jauniešu padomi.
Odukalnā notika Komunistiskā genocīda upuru atcerei veltīts piemiņas brīdis
25. martā pie Komunistiskā genocīda upuru piemiņas zīmes Odukalnā kuplā skaitā pulcējās novadnieki, lai godinātu tos cilvēkus un viņu piederīgos, kuri ir pārdzīvojuši 1949. gada traģiskos notikumus
Dibināsim Ķekavas novada jauniešu padomi
Aicinām jauniešus uz tikšanos 24. martā plkst 18.00 Ķekavas novada Domē
Uzmanies no viltus tautas skaitītājiem!
Kā pārliecināties, ka atnācis tautas skaitītājs?
Aicinām novada pensionārus uz kopsapulci
23. martā visus Ķekavas novada pensionārus aicinām uz kopsapulci, kurā tiks izskatīts jautājums par novada pensionāru biedrības izveidošanu.
Dibina Ķekavas novada pensionāru biedrību
23. martā Ķekavas kultūras namā 58 pensionāri nodibināja Ķekavas novada pensionāru bezpeļņas biedrību Polārblāzma. Par tās valdes priekšsēdētāju tika iecelta sabiedriski aktīvā novadniece Ludmila Petruša.
Izsludināta Lielās Talkas akcija „Nāc talkā Latvijai!”
Akcijas laikā ikvienam interesentam ir iespēja kļūt par Talkas brīvprātīgo palīgu, apzinot savā novadā piesārņotās vietas, kuras Lielās Talkas laikā, 30.aprīlī, būtu nepieciešams satīrīt un sakopt.
Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests informē par rīcību plūdu draudu un plūdu gadījumā
Jūsu veselība un dzīvība lielā mērā ir atkarīga no Jūsu pašu pareizas rīcības!
Ķekavas novada pašvaldība izsludina projektu līdzfinansēšanas konkursu
Ķekavas novada pašvaldība no 2011. gada 21. marta – 25. maijam izsludina Ķekavas novada projektu līdzfinansēšanas konkursu.
Piemin Ķekavas kaujas 95. gadadienu
21. martā Ķekavas novada Kuģu brāļu kapos pieminēja Ķekavas kaujas 95. gadadienu un godināja tajā kritušos karavīrus.
Sākusies pieteikšanās Jauno izpildītāju konkursam „Nāc sadziedāt”
2011. gada 19. martā Rīgas Stradiņa universitātes Aulā norisināsies Jauno izpildītāju konkurss „Nāc sadziedāt”, kurā tiks atklāti jauni, talantīgi, daudzsološi Latvijas jaunie izpildītāji!
Panākumi jauno izpildītāju konkursā „Nāc sadziedāt 2011”
No pirmskolas izglītības iestādes „Zvaigznīte” konkursā piedalījās mūzikas skolotājas Lāsmas Grīnmanes audzēkne Elizabete Lukaševiča (6 gadi) un ieguva godpilno 2. vietu, izpildot Didža Rijnieka dziesmu „Mazās blēņas”.
18. martā Ķekavas novada Domē notika Sabiedriski reliģiskās konsultatīvās padomes sanāksme
Klātesošie izskatīja jautājumu par Krusta ceļa gājiena organizēšanu Lieldienās, kas Ķekavas novadā notiks pirmo reizi – 22. aprīlī plkst.18.30.
Ķekavas novada pašvaldība lūdz atcelt jaunos elektroenerģijas tarifus
Ķekavas novada pašvaldība lūgusi Administratīvajai apgabaltiesai atcelt Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes lēmumu par jauniem elektroenerģijas tarifiem.
Iespēja pieteikties bērnudārzu atjaunošanas projektā
Projekta ietvaros tiek izsludināts konkurss, kurā aicināts pieteikties ikviens, kas vēlas uzlabot sava bērna dārziņa stāvokli un ir gatavs aktīvi iesaistīties remontdarbu veikšanā.
Atklāj jaunu potenciālo asins donoru reģistru
Latvijas iedzīvotājiem ir iespēja reģistrēties īsziņas saņemšanai ar aicinājumu ziedot asinis brīdī, kad slimniekiem būs nepieciešamas tieši attiecīgās grupas asinis.
Vēl tikai 12 dienas, lai iesniegtu savu darbu
Konkursa balva ir patiešām iespaidīga - diviem 15-18 gadus veciem Latvijas jauniešiem pilnīgi bez maksas ir iespēja piedalīties starptautiskajā nometnē ASV Kosmosa un raķešu centrā, Alabamā.
Kalnakrogā notika pirmā Ķekavas novada uzņēmēju padomes (ĶNUP) rīkotā uzņēmēju balle
11.martā novada uzņēmēju biedrības aicināti uz balli bija ieradušies vairāk kā 70 uzņēmēji.
Turpinās Latvijas vidusskolēnu atlase Eiropas Jauniešu parlamenta Nacionālajai sesijai
Vidzemes reģionālajā sesijā piedalīsies 42 dalībnieki no Ķekavas, Gulbenes, Limbažu, Aizkraukles, Mazsalacas un Rīgas skolām.
Skolēnu mācību uzņēmumu festivāls - gadatirgus
Skolēnu Mācību Uzņēmumu festivāls - gadatirgus pulcēs vairāk nekā 500 dalībniekus no 11 Eiropas valstīm.
Turpinās aptauja par lauksaimniecību un tās attīstību Latvijā
Līdz marta beigām turpinās lauksaimniecības nozares pārstāvju, uzņēmēju, profesionāļu un citādi ar lauksaimniecību saistītu Latvijas iedzīvotāju aptauja, lai apkopotu viņu viedokli par situāciju nozarē un tās attīstību.
Aicina aktīva dzīvesveida piekritējus no visas Latvijas piedalīties Līgatnes kausa izcīņā volejbolā
26. martā Līgatnes novada sporta centrā norisināsies Līgatnes kausa izcīņas sacensības volejbolā. Tajās piedalīties aicināts ikviens volejbola cienītājs un aktīva dzīvesveida piekritējs no visas Latvijas.
Arhīvs
  Drukāt