Steidzami PII "Bitīte" aicina darbā skolotāja palīgu
Pieteikties līdz 20. martam. CV un motivācijas vēstuli sūtīt bitite@kekava.lv.
Mākslas vingrotājas izcīna trīs bronzas medaļas
4.martā Ķekavas novada sporta skolas mākslas vingrošanas nodaļas audzēknes piedalījās Liepājas KSS meistarsacīkstēs. Izcīnītas trīs bronzas medaļas dažādās vecuma grupās
Aicina uz pensionāru biedrības „Polārblāzma” biedru kopsapulci
2012. gada 15. martā plkst. 13.00 Ķekavas kultūras namā notiks pensionāru biedrības „Polārblāzma” biedru kopsapulce.
Uzlabota sabiedriskā transporta pakalpojumu kvalitāte
No 1. marta nodrošināta ērtāka pārvietošanās pasažieriem ar bērnu ratiņiem un cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Atsevišķus reisus (maršrutā Nr.6844 Rīga - Ķekava) veiks mazākas ietilpības, speciāli pielāgots autobuss.
T/C „Liiba’’ jaunajiem uzņēmējiem piedāvā unikālu biznesa iespēju - telpas bez maksas
Sākot no 1.marta, Ķekavas tirdzniecības centrs „Liiba’’ jaunajiem uzņēmējiem piedāvās unikālu biznesa iespēju - sākt uzņēmējdarbību un atvērt savu pirmo veikalu bez nomas maksas.
Piesaki problēmu vai novērtē pozitīvi Ķekavas novada pašvaldības darbu
Iedzīvotāju ērtībām Ķekavas novada pašvaldība interneta vietnē www.kekavasnovads.lv izveidojusi sarkano un zaļo pogu, lai būtu iespēja operatīvi sazināties ar pašvaldību, paust savu viedokli, uzdot sev interesējošu jautājumu vai atrisināt kādu aktuālu problēmu.
Ķekavas Mākslas skolā apskatāma Edgara Ozoliņa darbu izstāde
Ķekavas Mākslas skola aicina uz jaunu izstādi "Edgars Ozoliņš. Bērnu un jauniešu grāmatu ilustrācijas."
Konsultējies ar ārstu jebkurā diennakts laikā
Medicīnisko konsultāciju dienests „SOS03” ikvienam Latvijas iedzīvotājam piedāvā iespēju jebkurā diennakts laikā (zvanot pa tālr. 90002798) saņemt mediķu padomu veselības problēmu gadījumā.
Tehniskās jaunrades darbnīcas Ķekavas novadā
24. februārī Ķekavas novadā Baložu vidusskolā notika unikālas tehniskās jaunrades darbnīcas novada skolēniem.
Aicinām piedalīties seminārā par iespējām piesaistīt ES finansējumu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju siltināšanai
Seminārs notiks 23.februārī plkst.18:00 Ķekavas kultūras namā. Aicināti piedalīties visi interesenti, dalība seminārā bezmaksas.
Ar Eiropas Savienības naudu samazini apkures izmaksas
23. februārī Ķekavas kultūras namā notika seminārs par iespējām piesaistīt Eiropas Savienības (ES) finansējumu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju siltināšanai, kurā varēja saņemt plašu informāciju par māju renovācijas procesu, līdzfinansējuma saņemšanas iespējām un nosacījumiem.
Sveicam visvecāko Ķekavas novada iedzīvotāju jubilejā!
2012. gada 22. februārī 101. dzimšanas dienu svin Ķekavas novada iedzīvotāja Marcjanna Grauduže.
Latvijas pilsoņi atbalsta latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu Latvijā
Centrālās vēlēšanu komisijas apkopotie provizoriskie tautas nobalsošanas rezultāti liecina, ka par Satversmes grozījumu pieņemšanu ir nobalsojuši 273347 vēlētāju, bet pret grozījumu pieņemšanu Satversmē bija 821722 vēlētāji. 3524 jeb 0,32 procenti balsošanas zīmju tika atzītas par nederīgām, jo tajās vēlētāji bija atzīmējuši vai nu abas atbildes "Par" un "Pret" vai nevienu no atbildēm. Balsotāju sarakstos bija ierakstīts 1098921 vēlētājs.
Papildus cilvēkresursi IT jomas attīstībai
Lai attīstītu informācijas tehnoloģiju sistēmu un nodrošinātu tās veiksmīgu darbību Ķekavas novada pašvaldībā, šobrīd veiksmīgi turpinās Eiropas Sociālā fonda (ESF) projekts. Tā ietvaros pašvaldība ar ESF finansējumu papildus piesaistījusi datorspeciālistu.
18. februārī - tautas nobalsošana
Sestdienā, 2012. gada 18. februārī, notiks tautas nobalsošana par likumprojekta "Grozījumi LR Satversmē" pieņemšanu, kas paredz krievu valodai noteikt otras valsts valodas statusu un ka arī pašvaldībās darba valodas ir latviešu un krievu valodas.
17. februārī notiks Baložu vidusskolas sporta kompleksa atklāšana
Atklāšanas pasākums notiks 17. februārī plkst.13.00 Skolas ielā 6, Baložos.
Atklāj Baložu vidusskolas jauno sporta zāli
17. februārī ar Baložu vidusskolas jaunās sporta zāles atklāšanu pilnībā noslēdzas skolas piebūves un sporta kompleksa pirmās kārtas būvniecība
Norit Ķekavas upes krastu sakopšana
Lai atbilstoši apsaimniekotu upi un tās krastus, pašvaldība februāra mēnesī Ķekavas centrā veic veco, bīstamo un upē iekritušo koku izzāģēšanu, lai izkoptu ainavu un paaugstinātu upes bioloģisko kvalitāti.
Ķekavas Mākslas skola aicina uz audzēkņu darbu izstādi "Grafika"
Izstāde apskatāma no 15.02. - 20.05.2012 T/C "Liiba"
Ēnu diena Ķekavas novada pašvaldībā
15. februārī Ķekavas novada pašvaldībā viesojās skolēni, lai uz vienu dienu kļūtu par kāda pašvaldības darbinieka ēnu un iepazītu sev interesējošo profesiju praktiskā darbā.
Pieņem pašvaldības budžetu 2012. gadam
14 deputātiem balsojot par un trim (A. Adats, P. Geks, A. Platpers) – pret, 13. februārī Ķekavas novada ārkārtas Domes sēdē tika pieņemts Ķekavas novada pašvaldības 2012. gada budžets ~14,2 milj. latu apmērā.
Ķekavas novada pašvaldības policija paplašina darbības lauku
13. februārī Ķekavas novada pašvaldībā viesojās Inčukalna novada vadība un deputāti, lai pārrunātu iespējas drošības un sabiedriskās kārtības jautājumos sadarboties ar Ķekavas novada pašvaldības policiju.
Doles – Ķekavas ev.lut. draudze aicina uz lekciju - Ko es varu dot saviem bērniem?
Svētdien, 12. februārī plkst.11.30, Doles – Ķekavas ev.lut.baznīcā notiks lekcija - Ko es varu dot saviem bērniem? Aicināts piedalīties ikviens interesents.
Ķekavas novads izstādē „Balttour 2012”
Ķekavas novada Tūrisma informācijas centrs kopā ar Salaspils un Baldones novadiem 10. - 12. februārim piedalījās izstādē „Balttour 2012”.
Pedagogu konkurētspējas veicināšanas projekta 6,5.posms
Ķekavas novada pašvaldība izsludina pieteikšanos ESF stipendijām atbalsta saņemšanai pedagoga darbam skolā nepieciešamajai pārkvalifikācijai projekta 2.aktivitātē
Aicina darbā Būvvaldes vadītāju - arhitektu
Ķekavas novada pašvaldība aicina darbā Būvvaldes vadītāju - arhitektu (1213 17)
Seminārs par iespējām piesaistīt ES finansējumu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju siltināšanai
Ķekavas novada iedzīvotāji aicināti 23. februārī plkst. 18.00 Ķekavā, Ķekavas kultūras namā, piedalīties bezmaksas seminārā, kurā iepazīstinās ar iespējām piesaistīt Eiropas Savienības (ES) finansējumu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju siltināšanai
Uzsākta saules kolektoru sistēmas uzstādīšana
Ķekavas novada pašvaldība realizē projektu „Oglekļa dioksīda emisiju samazināšana Ķekavas PII „Ieviņa” (identifikācijas Nr. KPFI-12/17). Projekta ietvaros ir plānots uzstādīt saules kolektoru sistēmu ar kopējo jaudu 67,32 kW PII „Ieviņa” peldbaseina ūdens uzsildīšanai, izmantojot atjaunojamo saules enerģiju.
Izmaiņas ceļu satiksmē Katlakalnā
Lai uzlabotu ceļu satiksmes drošību Kazeņu ielā un PII „Bitīte” apmeklētāji izmantotu labiekārtotu stāvlaukumu Kazeņu ielā, no 7. februāra tiks mainīta vienvirziena kustība, iebraukšanu organizējot no Asteru ielas caur labiekārtoto stāvlaukumu un izbraukšanu paredzot pa Sporta ielu, informē Ķekavas novada pašvaldības policija.
Notiks sanāksme par SIA „BALOŽU SILTUMS” siltumenerģijas ražošanas tarifu projektu
2012.gada 26.janvārī plkst.11.00 Baložu pilsētas kultūras nama kora zālē (Skolas ielā 4, Baložos) Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija rīkos uzklausīšanas sanāksmi par SIA „BALOŽU SILTUMS” siltumenerģijas ražošanas tarifu projektu.
Pašvaldības policijai jauna interneta vietne
Ķekavas novada pašvaldības policijas jaunā interneta vietne ir atrodama adresē http://pasvaldibaspolicija.lv/.
Sākusies pieteikšanās Latvijas jauno izpildītāju konkursam „Nāc sadziedāt”
2012. gada 24. un 25. martā Rīgas Stradiņa universitātes Aulā norisināsies jauno izpildītāju konkurss „Nāc sadziedāt”, kurā atzīti Latvijas dziedātāji un aktieri atklās jaunus, talantīgus un daudzsološus jaunos skatuves māksliniekus!
Aicina darbā sociālo darbinieku dienas centros
P/A „Ķekavas Sociālās aprūpes centrs” aicina darbā sociālo darbinieku dienas centros. Pieteikšanās līdz 2012. gada 10. februārim.
Vairāk uzzini par Daugmales peldbaseinu internetā
Aktuālo informāciju par peldbaseinu Daugmales multifunkcionālajā centrā var iegūt interneta vietnē www.daugmalemc.lv.
Lauksaimniecības izstādes Rāmavā
Lauksaimniecības izstādes izstāžu kompleksā "Rāmava" 2012. gadā.
Alfa kurss pieaugušajiem un jauniešiem
Aicina iesaistīties Alfas kursā. Tā ir iespēja ikvienam atklāt kristīgo ticību. Nodarbības notiek atbrīvotā, saviesīgā un draudzīgā gaisotnē. Alfa kursa mērķis ir sniegt objektīvu informāciju par kristietību interesantā un mūsdienīgā veidā.
Bezmaksas nodarbības cilvēkiem ar redzes traucējumiem
Lai uzlabotu cilvēku ar redzes traucējumiem situāciju, attīstītu viņiem vajadzīgo pakalpojumu un iespēju tīklu, tiek realizēts Eiropas Sociālā fonda un Latvijas Valsts finansēts projekts „Sociālās rehabilitācijas pakalpo¬jumu attīstība personām ar redzes traucējumiem Latvijā".
Piemin barikāžu dienu notikumus
Lai pieminētu 1991. gada barikāžu dienu notikumus un dalībniekusĶekavas novadā no 13. līdz 20. janvārim norisinājās atcerei veltīti piemiņas pasākumi, vienkopus pulcējot novada iedzīvotājus, barikāžu dalībniekus un skolēnus.
Sievietēm būs iespēja veikt mamogrāfijas diagnostiku
19. janvārī, 23. februārī, 29. martā novada sievietēm būs iespēja apmeklēt izbraukumu mamogrāfu.
Ķekavas novada pašvaldība aicina darbā projektu vadītāju
Pieteikšanās vakancei – līdz 31.01.2012. CV un motivācijas vēstuli sūtīt pa pastu vai iesniegt personīgi Ķekavas novada pašvaldībā.
Bērni runā dzeju
18. janvārī pirmskolas izglītības iestādē "Ieviņa" notika Ķekavas novada skatuves runas konkurss – veltīts Fricim Bārdam.
Skolēni piedalās starpnovadu skatuves runas konkursā
19. janvārī Ķekavas mūzikas skolā notika starpnovadu "Skolēnu skatuves runas konkurss", kurā kopumā piedalījās 72 skolēni no 1. – 12. klasei.
Ķekavas novada pašvaldība atsavina nekustamo īpašumu – zemes starpgabalu „Bumerangs”
Ķekavas novada pašvaldība, pamatojoties uz atsavināšanas ierosinājumu un Publiskas personas mantas atsavināšanas likuma 37.panta pirmās daļas 4.punktu, atsavina nekustamo īpašumu – zemes starpgabalu „Bumerangs”, Dzintari, Daugmales pagastā, Ķekavas novadā, ar kadastra apzīmējumu 8056 001 0286, platībā 0.5524 ha.
Ķekavas novada pašvaldība aicina darbā izpilddirektora vietnieku (1112 39)
Pieteikšanās vakancei līdz 07.02.2012. CV un motivācijas vēstuli sūtīt pa pastu vai iesniegt personīgi Ķekavas novada pašvaldībā.
Meklē „PAGASTA BIBLIOTEKĀRU – GAISMAS NESĒJU”
Latvijas Nacionālās bibliotēkas Atbalsta biedrība jau sesto gadu izsludina konkursu „Pagasta bibliotekārs – Gaismas nesējs”. Šogad balvas saņems bibliotekāri, kuri izveidojuši bibliotēku par sava pagasta „gaismas pili”.
Uzvar līnijdeju pasaules čempionātā
No Vācijas (Kalkar) atgriezās līnijdejotāju kluba „Jautrie zābaciņi” dejotāji, kuri 7 dienu garumā piedalījās līnijdeju pasaules čempionātā „Worlds 2012”.
Pensionāri apgūst angļu valodu un datoru
Noslēdzies Ķekavas novada pensionāru biedrības Polārblāzma projekts Angļu valoda darbā ar datoru pensijas vecuma personām, kura ietvaros vairāk kā 10 pensionāri apguva angļu valodas pamatzināšanas.
Ēnu diena 2012 - jau 15. februārī!
Uzņēmumi, organizācijas, valsts pārvaldes iestādes un citi interesenti aicināti piedāvāt dažādu profesiju darbiniekus “ēnošanai”, līdz 7. februārim aizpildot anketu.
Bordesholmas pašvaldība (Vācijā) piedāvā darbu
Ķekavas novada sadraudzības pašvaldība Bordesholma (Vācijā) piedāvā darbu divām jaunietēm par bērnu auklītēm ģimenēs.
Informējam par izmaiņām
Iedzīvotāju ērtībām informējam par izmaiņām Ķekavas novada pašvaldības struktūrā, lai nepieciešamības gadījumā zinātu pie kuriem speciālistiem griezties.
Atklāj J.Anmaņa mākslas meistardarbnīcas Rāmavas muižā
2012. gada 11. janvārī Rāmavas muižā tika atklātas Latvijā pazīstamā mākslinieka Jāņa Anmaņa mākslas meistardarbnīcas bērniem. Pirmās nodarbības notiks jau sestdien, 14. janvārī.
Pētīs ielu un sabiedrisko vietu apgaismojumu
Ķekavas novada pašvaldība uzsākusi īstenot Eiropas Sociālā fonda projektu, kura ietvaros tiks izglītoti Rīgas plānošanas reģiona pašvaldību speciālisti par energoefektīvu pašvaldības ielu un sabiedrisko vietu apgaismojumu, kā arī tiks sagatavots finanšu ekonomiskais pētījums šāda apgaismojuma izveidei Ķekavā.
Izdota Ķekavas, Baldones, Salaspils novadu tūrisma karte 2012
Trešdien, 11. janvārī plkst. 13.00 Ķekavas novada Tūrisma informācijas centra telpās Ķekavā, Rīgas ielā 26 (Doles Tautas namā) notiks jaunas tūrisma kartes „Ķekavas, Baldones, Salaspils novads” prezentācija.
Iepazīst Bordesholmas izglītības praksi
No 3. līdz 8. janvārim Ķekavas novada delegācija viesojās darba vizītē Bordesholmā, lai iepazītu tās izglītības praksi, īpaši pievēršot uzmanību mūžizglītībai, interešu izglītībai un aukļu dienesta izveidei.
Lepojas ar ieguldījumu novada izglītības iestāžu infrastruktūras attīstībā
10. janvārī Ķekavas novadā notika pieredzes apmaiņas seminārs „Ķekavas novada pašvaldības ieguldījums novada izglītības iestāžu infrastruktūras attīstībā”, kurā piedalījās izglītības iestāžu vadītāji no Siguldas, Salaspils, Olaines un Ķekavas novada.
Doles - Ķekavas ev.lut.baznīcā uzstāsies Ieva un Aivars Lapšāni
8. janvārī plkst.10.00 dievkalpojumu vadīs Jūrmalas iecirkņa prāvests Andris Krauliņš, pēc kura muzikālu priekšnesumu sniegs Ieva un Aivars Lapšāni.
Brauciens uz Ziemassvētku kauju atceres pāsākumu 7. janvārī.
Ķekavas novada TIC kopā ar Daugmales kultūras daļu 7. janvārī organizē braucienu uz Ziemassvētku kauju atceres pasākumu, kas notiks Ziemassvētku kauju muzejā, Jelgavas novada Valgundes pagasta „Mangaļos”.
Dabā neesošas palīgēkas no Kadastra reģistra var dzēst bez maksas
Tās palīgēkas, kas dažādu iemeslu dēļ dabā vairs nepastāv, bet ir reģistrētas Kadastra reģistrā un par kurām tāpēc var tikt aprēķināts nekustamā īpašuma nodoklis, līdz 1.oktobrim ir iespējams dzēst no reģistra bez maksas.
18. februārī notiks tautas nobalsošana par likumprojektu „Grozījumi Latvijas Republikas Satversmē”
Sestdien, 2012. gada 18. februārī notiks tautas nobalsošana par likumprojektu „Grozījumi Latvijas Republikas Satversmē”. Likumprojekts paredz mainīt Satversmes 4., 18., 21., 101. un 104. pantu, iekļaujot tajos nosacījumu par krievu valodu kā otru valsts valodu un nosakot, ka arī pašvaldībās darba valodas ir latviešu un krievu valodas.
Piedalies aptaujā par novada attīstību!
Lai izstrādātu Ķekavas novada attīstības programmu 2013.- 2020. gadam, ir uzsākta iedzīvotāju, uzņēmēju, nevalstisko organizāciju un jauniešu aptauja.
Uzmanību - gripa!
P/A „Ķekavas ambulance” aicina veikt profilaktiskos pasākumus, lai izvairītos no saslimšanas ar gripu.
Par tirdzniecības vietām Ķekavā
Ķekavas novada pašvaldība piedāvā vietas tirdzniecībai ar rūpniecības precēm Ķekavas novadā, Ķekavas pagastā, Ķekavas ciemā, pie katlu mājas Gaismas ielā 21.
Par svara ierobežojumiem uz Ķekavas novada autoceļiem
2011. gada 21. decembrī Ķekavas novada Dome nolēma ierobežot satiksmi pa Ķekavas novada autoceļiem 2011./2012.gada rudens – līdz 31.03.2012.
Nekustamā īpašuma nomas tiesību izsole
Ķekavas novada pašvaldība izsola atklātā mutiskā izsolē nomas tiesības ar apbūves tiesībām uz nekustamo īpašumu „Stobriņi”.
Latvijas ev. lut. baznīcas arhibīskaps Jānis Vanags sveic Ziemassvētkos
Ziemsvētku laiks ir īpašs ne tikai ar sveču gaismām un skaistajām dziesmām, bet arī ar to, ka cilvēki cits pret citu cenšas būt laipnāki, draudzīgāki un mīļāki.
Vēlam visiem gaišus, baltus Ziemassvētkus un panākumiem bagātu Jauno gadu!
Gaišus un baltus Ziemassvētkus! Jaunajā gadā novēlam pašiem radīt prieku savā ģimenē, savās mājās, savā novadā!
Ķekavas novada pašvaldības Kultūras aģentūras GADA LEPNUMS 2011
Jau otro gadu Ķekavas novada pašvaldības Kultūras aģentūra (ĶNKA) rīkoja gada noslēguma pasākumu „GADA LEPNUMS 2011”. Tā ir reize, kad ĶNKA darbiniekiem ir iespēja satikties, atskatīties uz paveikto šajā gadā, pateikt PALDIES un pasniegt balvu GADA LEPNUMS.
Bērnudārza "Ieviņa" pedagogi un bērnu vecāki piedalījās radošajās darbnīcās
8. un 15. decembrī pirmsskolas izglītības iestādes „Ieviņa” pedagogi un bērnu vecāki piedalījās biedrības „Līdaga” organizētajā un Ķekavas novada domes līdzfinansētajā projektā „Rokdarbi un to pielietošana Ķekavas pirmsskolas izglītības iestādē „Ieviņa”.
Ķekavas vidusskolas Ziemassvētku sveiciens
20.decembrī Ķekavas vidusskolas skolēni savā koncertā dāvāja Ziemassvēktu prieku.
Uzstādīs saules kolektoru sistēmu
Ķekavas novada pašvaldība realizē projektu „Oglekļa dioksīda emisiju samazināšana Ķekavas PII „Ieviņa”. Projekta ietvaros ir plānots uzstādīt saules kolektoru sistēmu ar kopējo jaudu 67,32 kW PII „Ieviņa” peldbaseina ūdens uzsildīšanai, izmantojot atjaunojamo saules enerģiju.
Iedzīvotājiem dāvina atstarotājus
Rūpējoties par iedzīvotāju drošību uz ielām un ceļiem diennakts tumšajā laikā, Ķekavas novada pašvaldības policija, biedrība Solis tuvāk un Kultūras aģentūra 2011. gada nogalē novada teritorijā rīkoja reidus, lai dāvinātu iedzīvotājiem atstarotājus, izskaidrotu atstarotāju lietošanas priekšrocības un mazinātu risku ceļu satiksmes dalībniekiem iekļūt satiksmes negadījumos.
Mākslas skolas karnevālā apbalvo konkursu laureātus
21. decembra pēcpusdienā Ķekavas mākslas skola aicināja audzēkņus un viesus uz ikgadēju 2011. gada noslēguma pasākumu - karnevālu „Debesīs, uz zemes un pazemē”
Svinīgi noslēdz bērnudārza "Avotiņš" siltināšanas darbus
Ir pabeigta Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta projekta ”Siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšana Ķekavas novada pirmskolas izglītības iestādē „Avotiņš” realizācija.
Piedalās deju maratonā Baltkrievijā
Ķekavas kultūras nama deju kolektīvs „Daina” 10.-11. decembrī devās uz Braslavu (Baltkrievija), lai piedalītos šova programmā „Deju maratons".
Ķekavas novada pašvaldība izsludina pieteikšanos ESF mērķstipendijām
Ķekavas novada pašvaldība izsludina pieteikšanos Ķekavas novada pedagogiem ESF mērķstipendijām no 2011.gada 16.decembra līdz 2012.gada 3.janvārim plkst. 17:00 Pedagogu iesniegumi atbalsta saņemšanai personīgi iesniedzami Ķekavas novada pašvaldībā 1.kabinetā (Gaismas ielā 19, k-9, Ķekavā, Ķekavas pag., Ķekavas nov., LV-2123).
Pašvaldības policija svin 17. gadadienu
16. decembrī par godu Pašvaldības policijas 17. gadadienai, Doles Tautas namā tika godināti Ķekavas novada pašvaldības policijas darbinieki.
Daugmalē iedzīvotāji tiekas ar Domes un pašvaldības pārstāvjiem
15. decembra vakarā Daugmales multifunkcionālajā centrā uz tikšanos ar Ķekavas novada Domes deputātiem, pašvaldības speciālistiem un atbildīgo iestāžu pārstāvjiem bija ieradušies apmēram 50 iedzīvotāji. Tikšanās reizē tika aktualizēts jautājums par ceļu uzturēšanu, tīrīšanu ziemā u.c.
Atzīmē Černobiļas avārijas atceres 25. gadadienu
15. decembra vakarā T/C „Dālderi” telpās notika biedrības Latvijas savienības „Černobiļa” Ziemassvētku un atskaišu vakars par godu Černobiļas avārijas atceres 25. gadadienai.
Pleskavas rajona pārstavji iepazīstas ar attīrīšanas ietaisēm novadā
14. decembrī Ķekavas novadā īsā darba vizītē viesojās Pleskavas rajona (Krievija) administrācijas delegācija, administrācijas vadītāja pirmais vietnieks Viktors Gerasimovs un vadītāja vietnieks Svjatoslavs Kolinko. Vizītes mērķis bija iepazīties ar novadā šajā gadā atklātajām bioloģiskajām notekūdeņu attīrīšanas ietaisēm Daugmalē un Baložos, lai iegūtu pieredzi līdzīgu iekārtu būvniecībai Pleskavas rajonā.
Daugmalē atklāj sporta un kultūras centru
14. decembrī Daugmalē tika atklāts sporta un kultūras centrs ar baseinu un saieta zāli, kas nodrošinās dažādas brīvā laika pavadīšanas iespējas Ķekavas novada iedzīvotājiem.
Attīstot IT sistēmu pašvaldībā
Lai attīstītu informācijas tehnoloģiju sistēmu Ķekavas novada pašvaldībā, šobrīd veiksmīgi turpinās Eiropas Sociālā fonda (ESF) projekts, kura ietvaros pašvaldība ar ESF finansējumu papildus piesaistījusi datorspeciālistu.
Latvijas Pasts informē par darba laika izmaiņām
Sakarā ar pasta nodaļu daļēju pāreju uz piecu dienu darba režīmu, vairākām pasta nodaļām no 2012.gada 1.janvāra tiks mainīts darba laiks.
Daugmales pamatskola aicina darbā peldētapmācības un ūdens aerobikas speciālistus
Daugmales pamatskola meklē peldētapmācības un ūdens aerobikas speciālistus darbam Ķekavas novada Daugmales Multifunkcionālā centra peldbaseinā.
Katlakalnā iedzīvotāji tiekas ar Domes un pašvaldības pārstāvjiem
12. decembra vakarā Katlakalnā uz tikšanos ar Ķekavas novada Domes deputātiem, pašvaldības speciālistiem un atbildīgo iestāžu pārstāvjiem bija ieradušies apmēram 60 iedzīvotāji.
Pirmais Alfa kurss Ķekavā noslēdzies
No septembra beigām līdz decembra vidum Ķekavā pirmo reizi notika jauniešu Alfas kurss, kuru rīkoja Doles-Ķekavas ev.lut. draudze sadarbībā ar Baldones draudzes jauniešiem.
9. decembrī arhibīskaps Jānis Vanags aicina iedzīvotājus uz tikšanos
Latvijas evaņģēliski luteriskās baznīcas arhibīskaps Jānis Vanags aicina iedzīvotājus uz tikšanos, lai apspriestu dažādus jautājumus - baznīcas un valsts attiecības, kas notiek valstī, draudzes un pašvaldības sadarbība u.c.
Arhibīskaps Jānis Vanags viesojas Ķekavas novadā
9. decembrī Doles Tautas namā viesojās Latvijas evaņģēliski luteriskās baznīcas arhibīskaps Jānis Vanags, lai tiktos ar novada iedzīvotājiem, Ķekavas novada Domes deputātiem, pašvaldības darbiniekiem, kā arī aģentūru un iestāžu pārstāvjiem.
Sveic Ķekavas novada sporta laureātus
Pirms Adventes otrās svecītes iedegšanas, 9. decembrī, Ķekavas kultūras namā Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra pulcēja novada sportistus, līdzjutējus un sporta dzīves atbalstītājus, lai godinātu 2011. gada labākos sportistus un trenerus.
Skolēni tiekas ar deputātu un uzņēmēju Krišjāni Kariņu
9.decembrī, Baložu vidusskolā bija ieradies deputāts un uzņēmējs Krišjānis Kariņš, kurš pasniedza vienu mācību stundu 11. un 12. klasei.
Ķekavā aizritējusi suņu izstāde
3. decembrī Ķekavas sporta klubā notika suņu izstāde, kuru rīkoja Latvijas Kinoloģijas federācijas Nacionālais Čau Čau un primitīvo suņu šķirņu klubs.
Sporta skolas mākslas vingrotājas gūst panākumus Ungārijā
Ķekavas novada sporta skolas mākslas vingrotājas no 2. - 5.decembrim piedalījās Starptautiskajā mākslas vingrošanas turnīrā MIKULOS CUPA 2011 Budapeštā (Ungārijā).
Par sadzīves atkritumiem maksāsim dārgāk
Ņemot vērā, ka ar nākamo gadu valstī atkal palielināsies dabas resursu nodoklis atkritumu apglabāšanai SIA Getliņi Eko atkritumu poligonā, izmaiņas skars arī Ķekavas pagasta iedzīvotājus, kuriem par atkritumu apsaimniekošanu turpmāk būs jāmaksā vairāk.
Valdlaučos uz tikšanos ierodas apmēram 80 iedzīvotāji
5. decembra vakarā Valdlaučos Rāmavas izstāžu zālē uz tikšanos ar Ķekavas novada Domes deputātiem, pašvaldības speciālistiem un atbildīgo iestāžu pārstāvjiem bija ieradušies apmēram 80 iedzīvotāji, lai klātienē noskaidrotu sev svarīgus jautājumus, uzzinātu aktualitātes un nākotnes plānus novada attīstībā.
Pārrunā sadarbību 2012. gadam
1. decembrī Ķekavas novada pašvaldībā darba vizītē ieradās pārstāvji no Bordesholmas pašvaldības (Vācija), lai pārrunātu sadarbības plānus 2012. gadā, projektus jauniešiem, sporta aktivitātes un plānoto vizīti Bordesholmā janvārī.
Baložos iedzīvotāji tiekas ar Domes un pašvaldības pārstāvjiem
1.decembra vakarā Baložu kultūras namā notika iedzīvotāju tikšanās ar Ķekavas novada Domes deputātiem un pašvaldības speciālistiem.
Arhīvs
  Drukāt