Uzsākta novada Attīstības programmas izstrāde 2013. - 2020. gadam
Ķekavas novada pašvaldība ir uzsākusi novada Attīstības programmas izstrādi 2013-2020 gadam. Lai programmas izstrāde noritētu veiksmīgi, lūdzām novada iedzīvotājus, uzņēmējus, NVO pārstāvjus pieteikties programmas izstrādes darba grupās.
Konkursā izgaismo novadu
Pirmās Adventes noskaņās kopā sanāca mākslas, vides un izglītības eksperti, lai izvērtētu konkursā Izgaismo Ziemassvētkus iesūtītos darbus un noteiktu labākos.
Ķekavas novada Dome tiekas ar iedzīvotājiem Ķekavā
28. novembrī, Ķekavas novada pašvaldība uzsāka gadskārtējās tikšanās ar iedzīvotājiem, lai atskatītos uz gada laikā padarīto, dalītos nākotnes plānos, uzklausītu iedzīvotāju rūpes un jautājumus, kā arī rastu iespēju nekavējoties atbildēt uz sasāpējušiem jautājumiem.
Ķekavas novada Dome aicina iedzīvotājus uz tikšanos
Tikšanās laikā Domes un pašvaldības pārstāvji informēs par 2011. gadā paveikto, realizētajiem projektiem, uzklausīs iedzīvotāju ieteikumus par nepieciešamajiem uzlabojumiem novadā, kā arī atbildēs uz jautājumiem. Tikšanās tiek
Biedrība „Solis tuvāk” atbalsta daudzbērnu ģimeni
Biedrībā „Solis tuvāk” vērsās maznodrošināta daudzbērnu ģimene, kura lūdza palīdzēt iegādāties divstāvu bērnu gultiņu, lai 4 bērni, kas aug šajā ģimenē varētu dzīvot komfortablākos apstākļos.
Skolēni viesojas ASV vēstniecībā
Baložu vidusskolas un Pļavniekkalna sākumskolas 3. - 4.klašu skolēni, pedagogu Ievas Apines un Annas Radzihovskas pavadīti, devās ekskursijā uz ASV vēstniecību Rīgā, lai kopā ar vēstniecības sabiedrisko attiecību speciālisti Emiju Starovu (Amy Storrow) apskatītu vēstniecību un piedalītos aktivitātēs.
Notiks Latvijas jauno mūzikas grupu konkurss „Melodija”
Jauno mūziķu konkurss „Melodija” notiks 7. janvārī - Ropažu Kultūras un izglītības centrā ar mērķi atklāt jaunus, talantīgus un daudzsološus jaunos mūziķus no visas Latvijas, pēc konkursa labākajām grupām tiks dota iespēja sevi apliecināt Latvijas vadošajiem izklaides industrijas profesionāļiem.
Operatīvi tiek risināta iespēja Krājbankas klientiem saņemt pensijas un pabalstus
Labklājības ministrija (LM) šobrīd operatīvi risina jautājumus, lai nodrošinātu iespēju saņemt pensijas un pabalstus tiem Krājbankas klientiem, kuriem tie vēl nav pārskaitīti.
Sporta skolas audzēkne uzstāda Latvijas rekordu vesera mešanā
Ķekavas novada sporta skolas audzēkne Selīna Spūle (1998 dz.g.) š.g. 19. novembrī pirmo reizi piedalījās vieglatlētikas sacensībās SK Dinamo Global un uzstādīja Latvijas Republikas, kā arī personīgo rekordu vesera mešanā (49.90).
Attīstot starptautisko sadarbību, paraksta līgumu ar Pečoru rajona administrāciju
2011. gada 21. novembrī, attīstot starptautisko sadarbību, tika parakstīts līgums starp Ķekavas novada pašvaldību un Pečoru rajona administrāciju, kas veicinās vispusīgu un padziļinātu partnerattiecību veidošanu ekonomiskajās, sociālajās, kultūras un sporta jomās.
Baložu pilsētas svētki nosvinēti
Ķekavas novada Baložu pilsētā no 14. līdz 19. novembrim ar daudzveidīgu pasākumu programmu tika atzīmēta Baložu pilsētas divdesmitā un Baložu pilsētas kultūras nama piecdesmitā dzimšanas diena.
Sirsnīgi sveicam Latvijas 93. gadadienā!
Latvija nav izcīnīta vienai dienai, vienai paaudzei. Tās mūžs lai ir saules pilns un saules ilgs.
Skolēni dalās iespaidos par ekskursiju Ādažu poligonā 18. novembrī
18. novembrī Baložu vidusskolas 11.a klases skolēni devās mācību ekskursijā uz Ādažu poligonu, kur iepazina karavīru ikdienu un uzzināja daudz ko jaunu par viņu nodarbošanos.
Ķekavas novada pašvaldības darba laiks 17. novembrī
17. novembrī Ķekavas novada pašvaldība strādās no 9.00 līdz 17.00.
LR proklamēšanas dienai veltīti pasākumi Ķekavas novadā
Par godu LR proklamēšanas dienai aicinām apmeklēt koncertuzvedumus un dievkalpojumu, kā arī iepazīties ar svinīgajiem pasākumiem izglītības iestādēs.
Atzīmē valsts svētkus un Baložu kultūras nama lielo jubileju
17. novembrī vakarā ar raitiem deju soļiem un skanīgām balsīm tika pieskandināts Baložu kultūras nams, lai atzīmētu Latvijas Republikas 93. dzimšanas dienu un Baložu kultūras nama 50. jubileju.
Valsts svētkus gaidot, izstāsta Rīgas leģendas
Latvijas dzimšanas dienas priekšvakarā, 17. novembrī Ķekavas kultūras namā notika valsts svētkiem un mūsu galvaspilsētai Rīgai veltīts koncertuzvedums „Rīgas leģendas”.
Latvijas dzimšanas dienas svinības PII ,,Bitīte’’
17. novembrī ,,Bitītē’’ Latvijas dzimšanas dienas svētki tika atzīmēta divās daļās. Pirmajā daļā bija svētku koncerts, kurā piedalījās visas grupiņas. Otrajā daļā bērni skatījās multfilmu "Neparastie rīdzinieki".
Latvijai dzimšanas dienā dāvina pašu sacerētu dzejoļu grāmatu
Šoreiz Latvijas dzimšanas dienas svinēšanai gatavojāmies īpaši, jo PII ,,Ieviņa’’ visi vecākās un sagatavošanas grupu bērni kopā ar vecākiem gatavoja dāvanu Latvijai – dzejoļu grāmatu.
Ķekavas vidusskolas skolēni novembrī piedalās dažādos svētku pasākumos
17. novembrī skolā notika Latvijas 93.gadadienai veltīti svētku pasākumi. Tajos tika apbalvoti radošo darbu konkursa "Brīnums atrodams cilvēku dvēselē", konkursa "Vai tu pazīsti Latviju", kā arī tradicionālo spēku vingrinājumu konkursa labakie.
Latvijas dzimšanas diena privātajā pamatskolā „Gaismas tilts 97”
Pārdomās dalās Māra Melita Ziemele no 9. klases
Latvijas 93. dzimšanas diena Pļavniekkalna sākumskolā
Mūsu dzimtā zeme – Latvija gadsimtiem ilgi klusā spītībā cīnījusies, lai nosargātu savu tautu, valodu, savas tautas dziesmas, savus cimdu rakstus, savu tautas gudrību un mēs varam lepoties ar mūsu tēvu tēviem, kuri braši cīnījās, lai aizstāvētu mūsu dzimteni, lai saglabātu mūsu zemes tradīcijas, kultūru.
Svinīgais pasākums Baložu vidusskolā 17. novembrī
Sekojot īpaši patriotiskai svētku gaisotnei, 17. novembra rīts Baložu vidusskolas stiklotajā pārejā uz jaunatklāto mācību korpusu sākās ar Latvijas valsts karoga ienešanu un himnas dziedāšanu.
PII "Zvaigznīte" svin Latvijas dzimšanas dienu
17. novembrī PII „Zvaigznīte” notika svētku koncerts veltīts Latvijas dzimšanas dienai, uz kuru bērni bija sagatavojuši dziesmas, dejas un dzejoļus par Latviju. Svētku noslēgumā notika salūts un cienāšanās ar svētku torti.
Detektīvu kluba vakars Baložos - KAFIJA GULTĀ
Baložu pilsētas svētku ietvaros, aicina ikvienu uz Detektīvu kluba vakaru. Uzzini - Kas kopīgs kafijai, gultai, kriminālromāniem un rudens vakariem? Tiks nodrošināts transports.
Valdība piešķir naudu par negaisa postījumiem Baložos un Ventspilī
Skatīt FOTOREPORTĀŽU! Valdība otrdien lēma no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt 9 360 latu Ventspils pilsētas domei un 4 206 latus Ķekavas novada pašvaldībai, lai segtu pašvaldību zaudējumus saistībā ar negaisa postījumiem šogad.
Piesaki labākos sportistus konkursā „Ķekavas novada sporta laureāts 2011”
2011. gada sportiskā sezona straujiem soļiem tuvojas tās izskaņai. Kādam tā noteikti ir bijusi labāka par iepriekšējo un to mēs vēlētos ar Jūsu visu palīdzību kopīgi izcelt un atzīmēt šī gada 9. decembrī svinīgā pasākumā.
Aicinām uz Ķekavas Mākslas skolas pedagogu darbu izstādi
T/C "Liiba" atklāta Ķekavas Mākslas skolas pedagogu darbu izstāde.
PII "Avotiņš" notika svētku koncerts veltīts LR 93. gadadienai un Baložu pilsētas 20.jubilejai
Svētku koncertā Ķekavas novada Domes priekšsēdētājs Roberts Jurķis, par ieguldījumu pirmsskolas izglītības iestādes attīstībā, izteica pateicību pirmsskolas izglītības skolotājām.
Notiks jauniešu ONLINE diskusija
Baložu pilsētas 20 gadu svinību ietvaros 15.novembrī plkst. 11:00 Baložu pilsētas pārvaldes sēžu zālē notiks jauniešu online diskusija. Diskusijai būs iespējams sekot un to vērot arī tiešsaistē – gluži tāpat kā vērojam Ķekavas novada Domes sēdes.
Novada jaunieši diskutē par sadarbību ar pieredzējušām jauniešu organizācijām
Baložu pilsētas 20 gadu jubilejas ietvaros 15. novembrī Baložu pilsētas pārvaldes sēžu zālē notika jauniešu online diskusija, kurā tika runāts par jauniešu iespējām, sportu, brīvā laika pavadīšanu, jauniešu centru izveidi, vidi, infrastruktūru un drošību.
Vienojās draudzības lielkoncertā
Atsākot jauno sezonu Rīgā un Ķekavā, ceļā uz nākamajiem Dziesmu un deju svētkiem, Rīgas un Ķekavas tautas deju ansambļi vienojās draudzības lielkoncertā Jo Tu esi mans draugs VEF Kultūras pilī.
Jauniešu un Pensionāru padomes sadarbosies
15. novembrī Ķekavas novada Domē notika apvienotā Jauniešu un Pensionāru padomes sanāksme, kurā tika runāts par sadarbības iespējām un kopīgu pasākumu organizēšanu un citām aktivitātēm, kurās tiks iesaistīti jaunieši, pensionāri un citi novada iedzīvotāji.
Baložu pilsētai 20!
Jubilejas nedēļas ietvaros Jūs sagaida: 14.11. Baložu veloceliņa atklāšana, 15.11. Jauniešu Online diskusija, 16.11. Detektīvu kluba vakars "Kafija gultā", 17.11. Svētku koncerts par godu LR proklamēšanas dienai un Baložu kultūras nama 50.gadadienai, 19.11. Svētku pasākumi - amatnieku tirdziņš, sportiskas aktivitātes, radošās darbnīcas, izrādes bērniem un daudz kas cits. Gaidīsim Jūs jubilejas nedēļas pasākumos!
Iedzīvotājiem droša pārvietošanās pa jauno gājēju - veloceliņu Baložos
Baložu pilsētas 20. gadu jubilejas ietvaros 14. novembrī svinīgi atklāja jauno gājēju un veloceliņu, kas savieno abus Baložu pilsētas dzīvojamos rajonus – Titurgu un Baložus. Gājēju - veloceliņš jau tagad paguvis iemantot vietējo iedzīvotāju simpātijas.
Sveicam bērnus Baložu pilsētas dzimšanas dienā
Baložu pilsētas 20. jubilejā Kultūras aģentūra, pašvaldības Sabiedrisko attiecību daļa un pasaku tēli - suns, pele un lācis sveica bērnus Baložu vidusskolā un Pirmskolas izglītības iestādē "Avotiņš".
Baložu vidusskolai jaunas, skaistas telpas
Baložu pilsētas svētkos, 14. novembrī tika atklāta Baložu vidusskolas piebūves un sporta kompleksa 1. kārtas 2.etaps, kura laikā tika izbūvēta aktu zāle, ēdnīca, deviņi mācību kabineti un ģērbtuves sākumskolas klasēm, kā arī atvērtas divas pirmsskolas grupiņas.
Daugmales pamatskolā norisinājās Mazpulku forums
11. novembrī Daugmales pamatskolā norisinājās Mazpulku forums. Skola uzņēma 8 mazpulkus – Rekavas vidusskolas, 1018. Viduču, 117. Ļaudonas, 77. Madonas, 662. Liezēres, Kusas, Bērzaunes un Jēkabpils mazpulkus.
11. novembrī notika Lāčplēša dienai veltīts pasākums „Zibsnī zvaigznes”
11. novembrī Ķekavas kultūras namā notika Lāčplēša dienai veltīts pasākums „Zibsnī zvaigznes”, pēc kura sekoja kopīgs lāpu gājiens līdz likteņupei Daugavai.
Baložos nodrošināta tīrāka vide
Projekta īstenošanas rezultātā tiks uzlabota attīrīto notekūdeņu kvalitāte, kura nonāk dabā (dīķos, upēs, jūrā), kas gala rezultātā nodrošina tīrāku vidi cilvēkam.
Ķekavas novada Kultūras aģentūra aicina personāla un juridiskās daļas speciālistu
E-pastu ar motivacijas vēstuli un CV, lūdzu, līdz 2011. gada 23. novembrim nosūtiet uz kultura@kekava.lv
Aicina pieteikties eglīšu tirgotājus!
Tuvojas Ziemassvētku un Jaunā gada laiks, kad viena no galvenajām svētku rotām ir eglīte. Tāpēc Ķekavas novada pašvaldība aicina līdz š.g. 1. decembrim pieteikties visus tos, kuri varētu piegādāt eglītes Ķekavas novada izglītības iestādēm. Tiks izskatīti visi piedāvājumi!
Ķekavas novada pašvaldība aicina darbā vadītāja vietnieku - dzimtsarakstu speciālistu
Galvenie pienākumi - pārzināt saistošos normatīvos aktus; reģistrēt dzimšanas, miršanas, laulības un baznīcā noslēgtās laulības; veidot dzimtsarakstu nodaļā sastādīto civilstāvokļa aktu reģistru arhīva fondu un nodrošināt arhīva fonda dokumentu glabāšanas uzskaiti, izmantošanu u.c. Pieteikšanās vakancei – līdz 25.11.2011. (ieskaitot)
PII „Ieviņa” pedagogi un bērnu vecāki apgūst filcēšanu
PII „Ieviņa” pedagogi un bērnu vecāki piedalījās biedrības „Līdaga” organizētajā un Ķekavas novada pašvaldības līdzfinansētajā projektā „Rokdarbi un to pielietošana Ķekavas pirmsskolas izglītības iestādē „Ieviņa”.
Atklās veloceliņu Baložos
14. novembrī plkst.14.00 Baložos (pie Smilšu ielas) apvienotā gājēju-veloceliņa atklāšanas pasākums.
Bībeles svētki Ķekavā
30.oktobrī, Reformācijas jeb Ticības atjaunošanas dienas priekšvakarā Ķekavas ev.lut.draudzē pirmo reizi notika Bībeles svētki. Ideja par tiem radās, nejauši kādā plauktā atrodot pirms vairākiem gadiem Bībeles biedrības izdotu nelielu bukletiņu ar nosaukumu „Bībeles svētki” – par to, kā šādi svētki svinēti jau agrākos laikos, kā tos varētu organizēt mūsdienās un kādēļ tādi vispār būtu nepieciešami.
Sportojošo ģimeņu spietā 2011 sacenšas 13 komandas
Domājot par veselīgu dzīvesveidu un lietderīgu brīvā laika pavadīšanu, aktīvākās Ķekavas novada ģimenes piedalījās Sportojošo ģimeņu spietā 2011.
Ķekavas Mākslas skola aicina uz izstādi "Rožu laukums"
Izstāde apskatāma Ķekavas mākslas skolas izstāžu zālē līdz 30.11.2011. Darbu izpārdošana 30.11. plkst. 16.30.
Satiksmes ierobežojumi sakarā ar ceļa seguma rekonstrukciju
Sakarā ar objektā “Pašvaldības autoceļa V6 (Ķekava) – Putnu fabrika, seguma rekonstrukciju, posmā no Gaismas ielas līdz Sporta klubam” laika posmā no 01. līdz 30. novembrim būs satiksmes ierobežojumi.
No 1. līdz 30. novembrim notiks parakstu vākšana par grozījumiem Latvijas Republikas Satversmē
Parakstu vākšanai nodotie grozījumi paredz grozīt Latvijas Republikas Satversmes 4., 18., 21., 101. un 104.pantu, iekļaujot tajā nosacījumu par krievu valodu kā otro valsts valodu.
Ķekavas novada Kultūras aģentūra aicina darbā tūrisma organizatori(-u)
Pieteikšanās termiņš līdz 2011. gada 10. novembrim. Motivācijas vēstuli un CV lūdzam sūtīt uz e-pastu juris.zilko@kekava.lv ar norādi "Tūrisma organizators".
15 gadus vecam zēnam nepieciešama steidzama palīdzība!
15 gadus veca zēna Sergeja vecāki vēršas pie visiem, kas vēlas un spēj sniegt jebkuru morālu un materiālu atbalstu. Zēnam nepieciešama steidzama medicīniskā palīdzība.
Privatizācijas aģentūras informācija par noslēgtajiem apbūvētu zemesgabalu pirkuma līgumiem
Privatizācijas aģentūra paziņo, ka 2011. gada 10.oktobrī ir noslēgts aapbūvēta zemesgabala "Dižozoli", Ķekavas pagastā, Ķekavas novad, nekustamā īpašuma kaadastra Nr. 8070 002 0286, zemes vienības kadastra apzīmējums 8070 002 0286, platība 2430 m2.
Novada peldētāju komanda piedalās sporta spēlēs
Inčukalna sporta kompleksā notika Pierīgas novadu sporta spēles peldēšanā, kurās piedalījās aktīvākie Ķekavas novada peldētāji. Komanda aicina savā pulkā pievienoties arī jaunus peldētgribētājus dalībai nākamajās sacensībās!
PII "Ieviņa" īsteno projektu par skaitāmpantu un pirkstu rotaļu nozīmi bērna attīstībā
No 24. - 27. oktobrim Ķekavas novada pirmsskolas izglītības iestādē „Ieviņa” notika tālākizglītības kursi bērnu vecākiem, psihologiem, logopēdiem un pirmsskolas skolotājiem, lai dalītos pieredzē un paplašinātu zināšanas par skaitāmpantu un pirkstu rotaļu nozīmi bērna fiziskajā un emocionālajā attīstībā.
Ķekavas novada pašvaldība izsludina konkursu uz vecāko datortīklu administratora amata vietu
Konkurss tiek izsludināts programmas „Cilvēkresursi un nodarbinātība” 1.5.3.1.aktivitātē „Speciālistu piesaiste plānošanas reģioniem, pilsētām un novadiem” projekta „Ķekavas novada pašvaldības administratīvās kapacitātes stiprināšana” ietvaros.
Sveicam Dimanta kāzās
24. oktobrī 60 gadu kāzu jubileju svinēja novadnieki – Helēna un Gunārs Vegneri, kurus nozīmīgajos svētkos Ķekavas novada Domes vārdā sveica priekšsēdētājs Roberts Jurķis, vietnieks Juris Krūmiņš un Sociālā dienesta vadītāja Ņina Timermane.
Ķekavas novada kultūras aģentūra aicina darbā Sabiedrisko attiecību speciālistu
E-pastu ar motivācijas vēstuli un CV, lūdzu, līdz 2011. gada 26. oktobrim nosūtiet uz kultura@kekava.lv.
Diskutē par jauniešu iespējām
20. oktobrī Ķekavas kultūras namā pulcējās gandrīz 100 jauniešu no Ķekavas, Salaspils un Olaines novada, lai diskutētu par jauniešu iespējam aktīvi līdzdarboties pašvaldības darbā un novada sabiedriskajā dzīvē.
Skolēni iepazīs savu novadu
Ķekavas novada pašvaldības Izglītības daļa un Ķekavas novada kultūras aģentūra organizē konkursu „Iepazīsti savu novadu!” ar mērķi rosināt skolēnu interesi par Ķekavas novadu, tā kultūrvēsturisko mantojumu
Notiks starpnovadu jauniešu konference
20. oktobrī plkst.13.30 Ķekavas kultūras namā notiks starpnovadu jauniešu konference, lai diskutētu par jauniešu līdzdalības iespējām, sadarbību ar vietējo pašvaldību, ES piedāvātajām programmām jauniešiem.
Iepazīst vidē integrētu izglītības iestāžu kompleksu
18. oktobrī Ķekavas, Olaines, Salaspils un Siguldas novadu izglītības iestāžu direktori un pašvaldību pārstāvji viesojās Valmierā, lai iepazītu vidē integrētu izglītības iestāžu kompleksu, jaunākās tehnoloģijas un iespējas.
Pensionāri svin ražas svētkus
15. septembrī Ķekavas kultūras namā pulcējās Ķekavas pagasta pensionāri, lai svinētu rudens ražas svētkus un nobaudītu sarūpēto pašmāju darinājumus.
Iepazīst Lietuvas kolēģu pieredzi sociālajā darbā
Lai iepazītos ar kaimiņu pieredzi sociālā darba jomā, uz Druskininku rajona pašvaldību Lietuvā devās Ķekavas novada PI Sociālā dienesta darbinieki, sociālo lietu komitejas priekšsēdētājs un pašvaldības izpilddirektora vietnieks.
Aicina 1. – 4. klašu skolēnus piedalīties vizuālās mākslas konkursā „Latvija tautasdziesmās”
Lai sekmētu nacionālās kultūras, tradīciju un identitātes saglabāšanu un attīstību, dzīvojot Latvijā, kā arī iepazītu latviešu kultūras mantojuma tradīcijas un simbolus, tiek organizēts konkurss „Latvija tautasdziesmās”.
Pensionāru biedrība "Polārblāzma" organizē braucienu uz Ziemassvētku koncertu
Ziemassvētku koncerts notiks š.g. 20. decembrī, pieteikšanās līdz 15. novembrim.
Ķekavas novada skolotājas dodas mācību ekskursijā
Ķekavas novada latviešu valodas un literatūras skolotājas devās uz Ķeguma novadu un apmeklēja Regīnas Ezeras memoriālo māju „Brieži”, kur tikās ar rakstnieces meitu Aiju Amoliņu.
Pagarināts darbu iesniegšanas termiņš - Radošo ideju konkursam „Izgaismo Ziemassvētkus!”
Gatavojoties 2011.gada Ziemassvētkiem un jaunā 2012.gada sagaidīšanai Ķekavas novada pašvaldība rīko Ķekavas novada centra Ziemassvētku apgaismojuma radošo ideju konkursu „Izgaismo Ziemassvētkus!”
Pensionārus aicina pieteikties
Saistībā ar Ziemassvētku pasākumu organizēšanu, Sociālais dienests lūdz pieteikties priekšlaicīgi pensionējušos Ķekavas novada iedzīvotājus.
Radošuma loma pedagogu darbā
10. oktobrī Ķekavas kultūras namā notika seminārs Radošuma nozīme pedagoga profesionālās darbības kvalitātes paaugstināšanā, kurā piedalījās Ķekavas novada izglītības iestāžu, metodisko apvienību un skolu metodisko komisiju vadītāji.
Paziņojums par Baložu pilsētas teritorijas plānojuma grozījumu sabiedrisko apspriešanu
Ar Ķekavas novada Domes 2011. gada 29. septembra lēmumu Nr. 2.§ 3. „Par Ķekavas novada Baložu pilsētas teritorijas plānojuma 2008.-2020. gadam, 2011. gada grozījumu 1. redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai” (protokols Nr. 18) uzsākta Ķekavas novada Baložu pilsētas teritorijas plānojuma grozījumu sabiedriskā apspriešana. Sabiedriskā apspriešana noteikta no 2011. gada 12. oktobra līdz 2011. gada 24. novembrim.
Atjaunojam tradīciju – straujūdens airēšanas nobrauciens pa Ķekavas upi
8.oktobrī ūdenssporta entuziasti tiek aicināti uz airēšanas nobrauciena sacensībām Ķekaviņas upē „Rudenīgais Dambīša īriens”.
8.oktobrī tiks atvērtas slūžas Dambītī
8.oktobrī ap plkst.12.00 tiks atvērtas slūžas Dambītī, lai uz ziemas sezonu pazeminātu ūdens līmeni Daugavas-Misas kanālā un Ķekaviņas upē.
Bāriņtiesa svin 15. jubileju
Ķekavas novada bāriņtiesa 7. oktobrī svinēja 15 gadus, jubilejas reizē pasakot paldies gan bijušajiem darbiniekiem, kuri strādājuši bāriņtiesās Ķekavā, Baložos un Daugmalē, gan esošajiem kolēģiem.
Aicina uz sapulci par kanalizācijas tīkliem un pakalpojumu sniegšanu
Ķekavas novada pašvaldība 2011. gada 6.oktobrī plkst.18.00 Baložu pārvaldē organizē zemes gabalu Dzērvju ielā 2, 4, 5, 6, 8, 10, 12, Pakavu ielā 6, 9 un Cālīšpurva ielā 23 īpašnieku, SIA „Baložu komunālās saimniecības” un pašvaldības pārstāvju sapulci.
Bordesholmā atklāj strūklaku no Ķekavas novadā veidotiem dzirnakmeņiem
1.oktobrī Bordesholmā (Vācijā) svinīgā pasākumā atklāja strūklaku pie jaunā Rātsnama, kurai dzirnakmeņus veidoja Ķekavas novada akmeņkalis Guntis Pandars ar kolēģiem (akmens apstrādes centrs SIA „AKM”).
Ķekavas Mākslas skola aicina uz vizuālās mākslas studiju pieaugušajiem
Pieaugušajiem pirmdienās no 24. oktobra piedāvā vizuālās mākslas nodarbības. Pieteikšanās līdz 20. oktobrim.
Ķekavas novada Dome 30. augustā pieņēma lēmumu par dzīvojamo telpu īres maksas noteikšanu
30. augusta Domes sēdē tika pieņemts lēmums Par dzīvojamo telpu īres maksas noteikšanu Ķekavas novada pašvaldības īpašumā vai valdījumā esošajām dzīvojamām mājām, dzīvokļiem un dzīvojamām telpām. Aicinām iepazīties ar lēmumu.
Valdlaučos un Rāmavā atsāk darbu zupas virtuve
Zupas virtuve uzsāk darbu no 2011. g. 3. oktobra līdz 30. decembrim, un būs pieejama pirmdienās un piektdienās.
Doles-Ķekavas ev.lut.draudze aicina uz svētdienas skolas nodarbībām
Ar 1.oktobri atsākušās Doles-Ķekavas ev.lut.draudzes svētdienas skolas nodarbības.
Sveic labākos pedagogus Ķekavas novadā
30. septembrī Ķekavas kultūras namā pulcējās gandrīz 200 pedagogi, lai sveiktu Ķekavas novada izglītības iestāžu pedagogu konkursa laureātus. Nomināciju Labākais skolotājs 2011./2012. mācību gadā izglītības iestādē ieguva 12 Ķekavas novada pedagogi:
Mācību priekšmetu pedagogu metodisko apvienību vadītāji vienojas par prioritātēm
28. septembrī Ķekavas novada pašvaldības telpās notika kārtējā sanāksme, kurā tikās Ķekavas novada mācību priekšmetu pedagogu metodisko apvienību vadītāji, lai pārrunātu aktualitātes un tālākās darbības mērķus šajā mācību gadā.
Uzsākta Ķekavas novada pašvaldības Attīstības programmas izstrāde
Ķekavas novada pašvaldība ir uzsākusi Attīstības programmas 2013. - 2020. gadam izstrādi. Aicinām novada iedzīvotājus un uzņēmējus pieteikties Attīstības programmas izstrādes darba grupās līdz 2011. gada 17. oktobrim.
Ķekavas Mūzikas skola aicina uz interešu izglītības nodarbībām
Ķekavas Mūzikas skola piedāvā interešu izglītības nodarbības - Klasiskā deja un Muzikālās rotaļas.
Ķekavas novada pašvaldības darbinieki piedalās Asins Donoru dienā
27.septembrī no plkst. 10.00 - 14.00 SEB bankas Finanšu centrā Valdlaučos notika SEB bankas kopā ar Valsts Asinsdonoru centru (VADC) un Ķekavas novada pašvaldību organizētā Asins donoru diena. Šogad asinis ziedoja vairāk kā 90 SEB bankas darbinieki, kuriem pirmo gadu piepulcējās Ķekavas novada pašvaldības darbinieki un Valdlauču iedzīvotāji.
Noskaidroti festivāla reportieri!
Konkurss ir noslēdzies, un 2 biļetes uz kamerizrādi „Kādas sievietes stāsts” 12.oktobrī pulksten 19.00, Baložu pilsētas kultūras namā iegūst Indra Vitmane un Edmunds Āķītis.
Iepazīsti labākos skolotājus Ķekavas novada izglītības iestādēs 2010./2011. mācību gadā
Apstiprināti skolu izvirzītie pedagogi nominācijā "Labākais skolotājs 2010./2011. mācību gadā izglītības iestādē. 30. septembrī svinīgā pasākumā Ķekavas kultūras namā no izvirzītajiem kandidātiem tiks sveikts "Labākais skolotājs Ķekavas novadā"
Ķekavas Mākslas skola aicina
Ķekavas Mākslas skola aicina uz audzēkņu izstādi, kas no 27. septembra apskatāma Ķekavas pagasta bibliotēkā.
Jau trešo gadu iedzīvotājus pulcē Drošības diena
Turpinot divus gadus atpakaļ iedibināto tradīciju, Ķekavas novada Pašvaldības policija 24. septembrī, aicināja ikvienu doties uz Ķekavu, lai piedalītos Drošības dienas 2011 dažādās aktivitātēs.
Nāves salai 95
Sestdien, 24.septembrī uz Nāves salu, kur pirms 95 gadiem norisinājās latviešu strēlniekiem tik traģiskie notikumi, devās dažādu paaudžu novadnieki un novada viesi, lai piedalītos izglītojošā pasākumā un, iespējams, pirmo reizi salu ieraudzītu savām acīm.
Svin Zelta kāzu jubileju!
Zelta (50 gadu) kāzu jubileju svin novadnieki - Irma un Jānis Gabri. Sirsnīgi sveicam!
Paldies par piedalīšanos velobraucienā „Ķekavas goda aplis 2011”!
Visā Eiropā šogad desmito reizi iedzīvotāji tiek aicināti atbalstīt ilgtspējīgu mobilitāti, kas nozīmē labākas pilsētas, veselīgāku vidi, draudzīgākas un tīrākas dzīves vides veidošanu, pasludinot šo dienu par „Dienu bez auto”, aicinot iedzīvotājus iztikt bez automašīnu lietošanas.
Kļūsti par festivāla VIA Ķekava reportieri - iesūti skaistākos mirkļus!
Ķekavas novada kultūras aģentūra aicina ikvienu kļūt par festivāla reportieri, iesūtot skaistākos festivāla mirkļus foto vai video formātā līdz 25. septembrim uz parkulturu@gmail.com.
SEB banka aicina uz Donoru dienu Valdlaučos – 27.septembrī
27. septembrī no plkst. 10.00 - 14.00, SEB banka kopā ar Valsts Asinsdonoru centru (VADC) un Ķekavas novada Domi organizē Asins donoru dienu SEB bankas Finanšu centrā Valdlaučos. Visiem interesentiem lūgums pieteikties līdz šīs piektdienas, 23. septembra pulkstens 17.00, zvanot pa tālruni: 6 777 9730.
Pirmo reizi Ķekavā – Jauniešu Alfa!
Alfas kurss ir nodarbības, kas cilvēkus atraktīvā un praktiskā formā iepazīstina ar kristīgās ticības pamatiem.
Ķekavas Mākslas skola aicina uz izstādi "Vasaras smaržas"
Ķekavas Mākslas skolas izstāžu zālē apskatāma Ilzes Matīsas darbu izstāde "Vasaras smaržas". Izstādes atklāšana 22.09.2011. plkst.17.00.
Ķekavas novada pašvaldība aicina darbā Ceļu uzraudzības speciālistu
Pieteikšanās vakancei – līdz 27.09.2011. (ieskaitot)
Daugmales pamatskola saņems Zaļo diplomu un Latvijas Ekoskolas nosaukumu
Ekoskolu programma ir šobrīd populārākais vides izglītības modelis pasaulē. Tā ir ANO Vides programmas un UNESCO sadarbības partnere vides izglītībā, un ir pamats vides izglītības procesa organizēšanai skolās.
Arhīvs
  Drukāt