Meklē saimnieku!
Ķekavas novada interneta vietnē www.kekavasnovads.lv izveidota jauna sadaļa Meklē saimnieku, kur publicēta informācija par patversmes dzīvniekiem, kuri meklē sev jaunus saimniekus.
Piesakies latviešu valodas kursiem
Ķekavas novada pašvaldība šogad rudenī plāno organizēt latviešu valodas kursus. Interesentus lūdzam pieteikties, aizpildot anketu.
Tuvojas Veselības diena
Jau trešo gadu aicinām Ķekavas novada iedzīvotājus uz Veselības dienu, kura šogad notiks 14. aprīlī plkst. 10.00–16.00 Ķekavas kultūras namā.
Aicina rūpēties par veselību
Jau trešo gadu Ķekavas novadā iedzīvotājus aicināja uz Veselības dienu, rosinot ikvienu apmeklētāju savlaicīgi rūpēties par savu veselību, veikt dažādas profilaktiskās diagnostikas, saņemt speciālistu konsultācijas un piedalīties aerobikas nodarbībā
Atklāj Reģionālās pašvaldības policijas Inčukalna nodaļu
12. aprīlī svinīgi tika atklāta Reģionālās pašvaldības policijas Inčukalna novada nodaļa, kurā piedalījās arī Ķekavas un Inčukalna novadu Domes, gan Valsts policijas pārstāvji.
Andra Eglīša kausa izcīņa basketbolā 2012
Andra Eglīša kausa izcīņa basketbolā 2012 notiks 21., 22. aprīlī, 5. maijā plkst. 10.00 Ķekavas sporta klubā
VID organizē bezmaksas seminārus par mantiskā stāvokļa deklarēšanu
Valsts ieņēmumu dienests (turpmāk – VID) informē, ka arī aprīlī bezmaksas semināri par mantiskās stāvokļa deklarēšanu VID klientu apkalpošanas centros visā Latvijā tiek organizēti arī pēc pulksten 17:00 un brīvdienās.
Novada reliģiskās konfesijas sveic iedzīvotājus Lieldienās
Novēlam visiem Ķekavas novada iedzīvotājiem dzīvot ar cerību, ko dod Kristus augšāmcelšanās vēsts. Lai šī cerība arī mūsu dzīvē stāv pāri visām ikdienas rūpēm, raizēm un bēdām!
6. aprīlī notiks Krusta ceļa gājiens
Ikviens ir aicināts piedalīties, neatkarīgi no draudzes piederības. PULCĒŠANĀS PLKST.18.00 DOLES - ĶEKAVAS LUTERĀŅU BAZNĪCĀ
Pārbaudījumi dzīves un Krusta ceļā
Jau otro gadu pēc kārtas Lielajā Piektdienā arī Ķekavā, tāpat kā daudzviet Latvijā, notika Krusta ceļš. Tajā piedalījās vairāk nekā 60 ķekaviešu.
Ķekavas novada Domē nekonstatē darbinieku noklausīšanos
Ķekavas novada pašvaldība saņēmusi vēstuli no Drošības policijas, kurā tā informē, ka pārbaudes rezultātā Drošības policija atsakās uzsākt kriminālprocesu, jo izdarītajā nodarījumā nav noziedzīga nodarījuma sastāva.
Sveic ķekaviešus Smaragda kāzās!
Ķekavas novada Domes vadība šodien viesojās pie ķekaviešiem Ludmilas un Monvīda Petrušiem, lai sirsnīgi sveiktu viņus 55. kopdzīves jubilejā - Smaragda kāzās, kuras tiks sagaidītas š.g. 6. aprīlī.
Baltkrievijas pārstāvji iepazīst novadu
Ķekavas novadā viesojās arodbiedrības un pašvaldības pārstāvji no Glubokoje pilsētas (Baltkrievija), lai iepazītu Ķekavas novadu, infrastruktūru un pašvaldības darba specifiku, kā arī veidotu sadarbību ar Rīgas reģiona pašvaldības darbinieku arodbiedrību
Apspriedīs novada attīstības prioritātes
Ķekavas novada pašvaldība aicina iedzīvotājus uz tikšanos 15. maijā plkst. 18.00 - Dzērumos un 16. maijā plkst. 18.00 - Daugmalē.
Iespējas meža īpašniekiem
LLKC Meža konsultāciju pakalpojumu centrs aicina meža īpašniekus izmantot iespēju un izkopt savas jaunaudzes un veikt mazvērtīgo mežaudžu nomaiņu ar ES finansiālu atbalstu
Apstiprināti SIA „Ķekavas nami” siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifi
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija apstiprināja SIA „Ķekavas nami” siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifus.
Informēs par pašvaldības ielu apgaismojumu
13. aprīlī Doles Tautas namā notiks mācības Ķekavas novada un citu Rīgas plānošanas reģiona pašvaldību speciālistiem, lai sniegtu zināšanas par mūsdienu jaunākajām energoapgādes iespējām un risinājumiem, kas ļautu pielietot efektīvākas metodes apgaismojuma nodrošināšanai pašvaldības teritorijā.
Starptautiskā mākslas vingrošanas turnīrā izcīnītas medaļas
No 28.-31. martam Ķekavas novada sporta skolas audzēknes piedalījās Starptautiskajā mākslas vingrošanas turnīrā "Baltijskaja Žemčužina 2012", Krievijas pilsētā Svetlogorskā.
Stājas spēkā Starta tarifs
Š.g. 1.aprīlī tiek atjaunota Starta tarifa patēriņa uzskaite mājsaimniecībām, kas par pirmajām patērētajām 1200 kilovatstundām paredz norēķināties pēc samazinātās tarifa likmes jeb Starta tarifa.
Ķekavas novada pašvaldības pārstāvji piedalījās sadraudzības forumā Baltkrievijā
Ķekavas novada pašvaldības pārstāvji piedalījās 1. Baltkrievijas un Latvijas sadraudzības pilsētu forumā „Baltkrievijas un Latvijas reģionālās un sadraudzības pilsētu sadarbības perspektīvie virzieni”
Atbalsti Ķekavas novada komandas Latvijas Republikas čempionātā florbolā!
Atbalsti Ķekavas novada komandas Latvijas Republikas čempionātā florbolā! Cīņa notiek par zelta un bronzas medaļām!
Aicina uz sapulci par aukļu dienesta izveidi
Ķekavas novada pašvaldība ar jauno mācību gadu novadā plāno izveidot kvalificētu aukļu dienestu, kura pakalpojumus galvenokārt varēs izmantot ģimenes, kuru bērniem šobrīd nav iespējams apmeklēt novada bērnudārzus.
Izstāžu kompleksā "Rāmava" atklāta starptautiskā lauksaimniecības izstāde „Pavasaris 2012”
No 29. marta līdz 1. aprīlim Ķekavas novadā, izstāžu kompleksā "Rāmava", norisināsies izstāde „Pavasaris 2012”, kurā atrodams viss nepieciešamais lauksaimniecībai, lopkopībai, mežkopībai un lauku celtniecībai.
"Ķekavas sociālās aprūpes centrs" aicina darbā aprūpētāju
Pieteikšanās vakancei – līdz 05.04.2012. (ieskaitot)
Diskutē par aukļu dienesta izveidi Ķekavas novadā
29. martā Ķekavas kultūras namā pulcējās ģimenes un auklītes, lai ar pašvaldības speciālistiem apspriestu ideju par aukļu dienesta izveidi Ķekavas novadā.
Izsludina NVO projektu konkursu
Ķekavas novada attīstības nolūkos Ķekavas novada pašvaldība izsludinājusi projektu līdzfinansēšanas konkursu nevalstiskām organizācijām, sabiedriskiem nodibinājumiem un fondiem.
Paziņojums par Ķekavas novada Baložu pilsētas teritorijas plānojuma grozījumu apstiprināšanu
Ķekavas novada Domē 2012. gada 15. martā pieņemts lēmums par Baložu pilsētas teritorijas plānojuma 2008.-2020. gadam, 2012. gada grozījumu apstiprināšanu.
Seminārs lauksaimniekiem
27.03.2012. plkst.10:00 lauksaimnieki aicināti uz semināru - „Aktualitātes mežu īpašniekiem, izmaiņas nodokļu un grāmatvedības normatīvajos aktos”.
Visā Latvijā norisināsies Eiropas E - prasmju nedēļa
2012. gadā no 26.-30. martam visā Latvijā norisināsies Eiropas E-prasmju nedēļa ar mērķi attīstīt informācijas sabiedrību, veicināt e-prasmju apgūšanu un popularizēt IKT profesiju.
Iepazīst zinātnes centru Tartu
23. martā Ķekavas, Olaines, Salaspils un Siguldas novadu izglītības speciālisti apmeklēja Tartu zinātnes centru, lai iepazītos ar tā oriģinālo piedāvājumu un rastu ierosinājumu, kā ieinteresēt jauniešus apgūt tādus eksaktos mācību priekšmetus kā fiziku, ķīmiju.
Maršruts Ķekava – Omskas apgabals, 1949
25. marts – Komunistiskā terora upuru piemiņas diena – diena, kuru negribas atcerēties, bet nedrīkst aizmirst, jo no savām mājām, savas zemes tika aizvesti svešumā uz nezināmu laiku tūkstošiem Latvijas iedzīvotāju, kuru vidū bija arī mūsu novadnieki.
Sveicam Zelta kāzās
50 gadu kāzu jubileju svinēja novadnieki – Eleonora un Vjačeslavs Karpovi, kurus nozīmīgajos svētkos Ķekavas novada Domes vārdā sveica priekšsēdētājs Roberts Jurķis, vietnieks Juris Krūmiņš un Sociālā dienesta vadītājas vietniece Inese Bērziņa.
Uzstāda jaunas šūpoles
Gatavojoties Lieldienām, papildus jau esošajām Lieldienu šūpolēm pašvaldība plāno izvietot trīs jaunas šūpoles.
Ķekavas Kultūras namā notiks „Zemnieku saeimas“ kongress
Biedrības „Zemnieku saeima“ ikgadējā kongresā, kas notiks š. g. 23. martā Ķekavā, Ķekavas kultūras namā, piedalīsies un ar uzrunu lauksaimniekus sveiks arī Valsts prezidents Andris Bērziņš.
„Zemnieku saeimas“ kongresā diskutē par lauku reģionu konkurētspēju un ES lauksaimniecības politikas ietekmi uz to
23. martā, Ķekavas kultūras namā notiek „Zemnieku saeimas“ ikgadējais kongress, kurā pulcējas zemnieki no visas Latvijas. Kongress ik gadu ir atskaites punkts, kad lauksaimnieki izvērtē paveiktos darbus nozares attīstībā un nosaka nākamā gada prioritātes.
Izbūvēs kanalizācijas un ūdensvada tīklu
Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzfinansētā projekta Ūdenssaimniecības attīstība Ķekavā II fāze ietvaros parakstīts būvdarbu līgums starp SIA Ķekavas nami un iepirkuma procedūras uzvarētāju - AS Siguldas būvmeistars - par kanalizācijas un ūdensvada tīklu izbūvi Katlakalna ciematā, kanalizācijas tīklu izbūvi Odukalna un Vimbukroga ciematos, un līdz ciematam Ziedonis.
Paziņojums par Ķekavas novada, Ķekavas pagasta teritorijas plānojuma grozījumu sabiedrisko apspriešanu
Sabiedriskā apspriešana noteikta no 2012. gada 21. marta līdz 2012. gada 11.maijam. Sabiedriskās apspriešanas sapulce tiek organizēta 2012. gada 19.aprīlī Ķekavas kultūras namā, Ķekavā, Gaismas iela 17, plkst. 18.00.-20.00.
Izcīna godalgotas vietas mākslas vingrošanā
Š.g. 17.-18.martā Jūrmalas atklātajā mākslas vingrošanas čempionātā piedalījās 16 Ķekavas novada sporta skolas audzēknes.
Ķekavas vidusskolas skolēni uzvar konkursā un dodas ekskursijā uz Poliju
Piedaloties Polijas vēstniecības, LU Ģeogrāfijas fakultātes un Eiropas Savienības pārstāvniecības rīkotajā konkursā - olimpiādē "Polijas ģeogrāfija un Eiropas Savienība" starp 40 skolām tika izcīnīta 1.vieta.
Nāc talkā - kopā mēs varam uzstādīt rekordu!
Šonedēļ Lielās Talkas organizatori uzsāk akciju, kuras ietvaros iedzīvotāji tiek aicināti sakrāt un līdz 16. aprīlim nodot pēc iespējas vairāk plastmasas pudeļu korķīšus. No savāktajiem korķīšiem Lielās Talkas dienā, 21.aprīlī, Nodibinājums Rīga 2014 Rīgas centrā veidos pasaules karti ar mērķi uzstādīt pudeļu korķīšu rekordu.
Uzsākta projekta „Ceļmalas infrastruktūras un atpūtas zonu koncepcija” īstenošana
Ķekavas novada pašvaldība ietilpst projekta darbības zonā. Projekta mērķis - sniegt tehnisko un metodoloģisko atbalstu transporta infrastruktūras uzlabošanai, drošu stāvvietu un atpūtas vietu izveidei E-ceļu tīklā Latvijas un Lietuvas pārrobežu teritorijā.
Elektronisko iepirkumu sistēmā uzņēmumi varēs piegādāt preces arī viena reģiona ietvaros
Līdz 2012.gada 10.aprīlim uzņēmumi var iesniegt piedāvājumus Valsts reģionālās attīstības aģentūras (VRAA) centralizētā iepirkumu konkursā „Par drukas iekārtu piederumu piegādi elektronisko iepirkumu sistēmas dalībniekiem”.
Aicina apgūt zināšanas augu aizsardzībā
Ķekavas novada pašvaldība un Valsts augu aizsardzības dienests (VAAD) aicina interesentus apmeklēt semināru un apgūt zināšanas augu aizsardzībā. Seminārs notiks Ķekavas kultūras namā, 14.martā no 10:00 līdz 14:00.
Ekumēnisks KINO lektorijs
Ķekavas - Doles ev.lut. draudze aicina uz kino 13. martā plkst. 18.30, Doles Tautas namā.
Skolēnu brīvlaikā- radošās darbnīcas "PUĶE"
Atbalstot radošo akciju Puķe Baložu kultūras namā no 13.-15. martam darbosies radošās darbnīcas
Jaunas E - iespējas
Sadaļā E-iespējas ir izveidoti materiāli, kas vienkāršā veidā paskaidro kā pielietojot valsts radītos elektroniskos risinājumus iedzīvotāji var pieprasīt un saņemt valsts iestāžu un pašvaldību sniegtos pakalpojumus, sazināties ar iestādēm un iegūt informāciju elektroniski – neizejot no mājas.
RADOŠĀ AKCIJA PUĶE
No 12.-18. martam aicinām visus Ķekavas novadā pievienoties radošajai nedēļai valstī ar prieku sniedzošu akciju "P U Ķ E".
Dienas centrā "Adatiņas" apskatāma izstāde "Četri gadalaiki caur mobilo aci"
Izstādes "Četri gadalaiki caur mobilo aci" atklāšana notiks 8. martā plkst. 17.00, Daugmales dienas centrā "Adatiņas".
Sveicam Starptautiskajā sieviešu dienā!
Vīriešus var analizēt, sievietes - tikai dievināt! (O.Vailds)
Tiekas pensionāru padome
8. martā Ķekavas kultūras namā tikās pensionāru paplašinātā padome, kurā kā viesis piedalījās Ķekavas novada zemnieku saimniecības Valmoniras saimnieks Ilgvars Bite.
Godināsim Zelta pārus!
Ķekavas novada pašvaldība vēlas apzināt un godināt Zelta pārus, kuri laulībā nodzīvojuši 50 gadus un ilgāk! Zelta pāru godināšanas pasākums „Zelta valsis” notiks 2012. gada oktobrī.
Izcīna godalgotas vietas vesera mešanā
Marta sākumā Ķekavas novada sporta skolas vieglatlētikas audzēkņi piedalījās Latvijas čempionāta garās mešanas disciplīnās (vesera mešanā).
Steidzami PII "Bitīte" aicina darbā skolotāja palīgu
Pieteikties līdz 20. martam. CV un motivācijas vēstuli sūtīt bitite@kekava.lv.
Mākslas vingrotājas izcīna trīs bronzas medaļas
4.martā Ķekavas novada sporta skolas mākslas vingrošanas nodaļas audzēknes piedalījās Liepājas KSS meistarsacīkstēs. Izcīnītas trīs bronzas medaļas dažādās vecuma grupās
Aicina uz pensionāru biedrības „Polārblāzma” biedru kopsapulci
2012. gada 15. martā plkst. 13.00 Ķekavas kultūras namā notiks pensionāru biedrības „Polārblāzma” biedru kopsapulce.
Uzlabota sabiedriskā transporta pakalpojumu kvalitāte
No 1. marta nodrošināta ērtāka pārvietošanās pasažieriem ar bērnu ratiņiem un cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Atsevišķus reisus (maršrutā Nr.6844 Rīga - Ķekava) veiks mazākas ietilpības, speciāli pielāgots autobuss.
T/C „Liiba’’ jaunajiem uzņēmējiem piedāvā unikālu biznesa iespēju - telpas bez maksas
Sākot no 1.marta, Ķekavas tirdzniecības centrs „Liiba’’ jaunajiem uzņēmējiem piedāvās unikālu biznesa iespēju - sākt uzņēmējdarbību un atvērt savu pirmo veikalu bez nomas maksas.
Piesaki problēmu vai novērtē pozitīvi Ķekavas novada pašvaldības darbu
Iedzīvotāju ērtībām Ķekavas novada pašvaldība interneta vietnē www.kekavasnovads.lv izveidojusi sarkano un zaļo pogu, lai būtu iespēja operatīvi sazināties ar pašvaldību, paust savu viedokli, uzdot sev interesējošu jautājumu vai atrisināt kādu aktuālu problēmu.
Ķekavas Mākslas skolā apskatāma Edgara Ozoliņa darbu izstāde
Ķekavas Mākslas skola aicina uz jaunu izstādi "Edgars Ozoliņš. Bērnu un jauniešu grāmatu ilustrācijas."
Konsultējies ar ārstu jebkurā diennakts laikā
Medicīnisko konsultāciju dienests „SOS03” ikvienam Latvijas iedzīvotājam piedāvā iespēju jebkurā diennakts laikā (zvanot pa tālr. 90002798) saņemt mediķu padomu veselības problēmu gadījumā.
Tehniskās jaunrades darbnīcas Ķekavas novadā
24. februārī Ķekavas novadā Baložu vidusskolā notika unikālas tehniskās jaunrades darbnīcas novada skolēniem.
Aicinām piedalīties seminārā par iespējām piesaistīt ES finansējumu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju siltināšanai
Seminārs notiks 23.februārī plkst.18:00 Ķekavas kultūras namā. Aicināti piedalīties visi interesenti, dalība seminārā bezmaksas.
Ar Eiropas Savienības naudu samazini apkures izmaksas
23. februārī Ķekavas kultūras namā notika seminārs par iespējām piesaistīt Eiropas Savienības (ES) finansējumu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju siltināšanai, kurā varēja saņemt plašu informāciju par māju renovācijas procesu, līdzfinansējuma saņemšanas iespējām un nosacījumiem.
Sveicam visvecāko Ķekavas novada iedzīvotāju jubilejā!
2012. gada 22. februārī 101. dzimšanas dienu svin Ķekavas novada iedzīvotāja Marcjanna Grauduže.
Latvijas pilsoņi atbalsta latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu Latvijā
Centrālās vēlēšanu komisijas apkopotie provizoriskie tautas nobalsošanas rezultāti liecina, ka par Satversmes grozījumu pieņemšanu ir nobalsojuši 273347 vēlētāju, bet pret grozījumu pieņemšanu Satversmē bija 821722 vēlētāji. 3524 jeb 0,32 procenti balsošanas zīmju tika atzītas par nederīgām, jo tajās vēlētāji bija atzīmējuši vai nu abas atbildes "Par" un "Pret" vai nevienu no atbildēm. Balsotāju sarakstos bija ierakstīts 1098921 vēlētājs.
Papildus cilvēkresursi IT jomas attīstībai
Lai attīstītu informācijas tehnoloģiju sistēmu un nodrošinātu tās veiksmīgu darbību Ķekavas novada pašvaldībā, šobrīd veiksmīgi turpinās Eiropas Sociālā fonda (ESF) projekts. Tā ietvaros pašvaldība ar ESF finansējumu papildus piesaistījusi datorspeciālistu.
18. februārī - tautas nobalsošana
Sestdienā, 2012. gada 18. februārī, notiks tautas nobalsošana par likumprojekta "Grozījumi LR Satversmē" pieņemšanu, kas paredz krievu valodai noteikt otras valsts valodas statusu un ka arī pašvaldībās darba valodas ir latviešu un krievu valodas.
17. februārī notiks Baložu vidusskolas sporta kompleksa atklāšana
Atklāšanas pasākums notiks 17. februārī plkst.13.00 Skolas ielā 6, Baložos.
Atklāj Baložu vidusskolas jauno sporta zāli
17. februārī ar Baložu vidusskolas jaunās sporta zāles atklāšanu pilnībā noslēdzas skolas piebūves un sporta kompleksa pirmās kārtas būvniecība
Norit Ķekavas upes krastu sakopšana
Lai atbilstoši apsaimniekotu upi un tās krastus, pašvaldība februāra mēnesī Ķekavas centrā veic veco, bīstamo un upē iekritušo koku izzāģēšanu, lai izkoptu ainavu un paaugstinātu upes bioloģisko kvalitāti.
Ķekavas Mākslas skola aicina uz audzēkņu darbu izstādi "Grafika"
Izstāde apskatāma no 15.02. - 20.05.2012 T/C "Liiba"
Ēnu diena Ķekavas novada pašvaldībā
15. februārī Ķekavas novada pašvaldībā viesojās skolēni, lai uz vienu dienu kļūtu par kāda pašvaldības darbinieka ēnu un iepazītu sev interesējošo profesiju praktiskā darbā.
Pieņem pašvaldības budžetu 2012. gadam
14 deputātiem balsojot par un trim (A. Adats, P. Geks, A. Platpers) – pret, 13. februārī Ķekavas novada ārkārtas Domes sēdē tika pieņemts Ķekavas novada pašvaldības 2012. gada budžets ~14,2 milj. latu apmērā.
Ķekavas novada pašvaldības policija paplašina darbības lauku
13. februārī Ķekavas novada pašvaldībā viesojās Inčukalna novada vadība un deputāti, lai pārrunātu iespējas drošības un sabiedriskās kārtības jautājumos sadarboties ar Ķekavas novada pašvaldības policiju.
Doles – Ķekavas ev.lut. draudze aicina uz lekciju - Ko es varu dot saviem bērniem?
Svētdien, 12. februārī plkst.11.30, Doles – Ķekavas ev.lut.baznīcā notiks lekcija - Ko es varu dot saviem bērniem? Aicināts piedalīties ikviens interesents.
Ķekavas novads izstādē „Balttour 2012”
Ķekavas novada Tūrisma informācijas centrs kopā ar Salaspils un Baldones novadiem 10. - 12. februārim piedalījās izstādē „Balttour 2012”.
Pedagogu konkurētspējas veicināšanas projekta 6,5.posms
Ķekavas novada pašvaldība izsludina pieteikšanos ESF stipendijām atbalsta saņemšanai pedagoga darbam skolā nepieciešamajai pārkvalifikācijai projekta 2.aktivitātē
Aicina darbā Būvvaldes vadītāju - arhitektu
Ķekavas novada pašvaldība aicina darbā Būvvaldes vadītāju - arhitektu (1213 17)
Seminārs par iespējām piesaistīt ES finansējumu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju siltināšanai
Ķekavas novada iedzīvotāji aicināti 23. februārī plkst. 18.00 Ķekavā, Ķekavas kultūras namā, piedalīties bezmaksas seminārā, kurā iepazīstinās ar iespējām piesaistīt Eiropas Savienības (ES) finansējumu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju siltināšanai
Uzsākta saules kolektoru sistēmas uzstādīšana
Ķekavas novada pašvaldība realizē projektu „Oglekļa dioksīda emisiju samazināšana Ķekavas PII „Ieviņa” (identifikācijas Nr. KPFI-12/17). Projekta ietvaros ir plānots uzstādīt saules kolektoru sistēmu ar kopējo jaudu 67,32 kW PII „Ieviņa” peldbaseina ūdens uzsildīšanai, izmantojot atjaunojamo saules enerģiju.
Izmaiņas ceļu satiksmē Katlakalnā
Lai uzlabotu ceļu satiksmes drošību Kazeņu ielā un PII „Bitīte” apmeklētāji izmantotu labiekārtotu stāvlaukumu Kazeņu ielā, no 7. februāra tiks mainīta vienvirziena kustība, iebraukšanu organizējot no Asteru ielas caur labiekārtoto stāvlaukumu un izbraukšanu paredzot pa Sporta ielu, informē Ķekavas novada pašvaldības policija.
Notiks sanāksme par SIA „BALOŽU SILTUMS” siltumenerģijas ražošanas tarifu projektu
2012.gada 26.janvārī plkst.11.00 Baložu pilsētas kultūras nama kora zālē (Skolas ielā 4, Baložos) Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija rīkos uzklausīšanas sanāksmi par SIA „BALOŽU SILTUMS” siltumenerģijas ražošanas tarifu projektu.
Pašvaldības policijai jauna interneta vietne
Ķekavas novada pašvaldības policijas jaunā interneta vietne ir atrodama adresē http://pasvaldibaspolicija.lv/.
Sākusies pieteikšanās Latvijas jauno izpildītāju konkursam „Nāc sadziedāt”
2012. gada 24. un 25. martā Rīgas Stradiņa universitātes Aulā norisināsies jauno izpildītāju konkurss „Nāc sadziedāt”, kurā atzīti Latvijas dziedātāji un aktieri atklās jaunus, talantīgus un daudzsološus jaunos skatuves māksliniekus!
Aicina darbā sociālo darbinieku dienas centros
P/A „Ķekavas Sociālās aprūpes centrs” aicina darbā sociālo darbinieku dienas centros. Pieteikšanās līdz 2012. gada 10. februārim.
Vairāk uzzini par Daugmales peldbaseinu internetā
Aktuālo informāciju par peldbaseinu Daugmales multifunkcionālajā centrā var iegūt interneta vietnē www.daugmalemc.lv.
Lauksaimniecības izstādes Rāmavā
Lauksaimniecības izstādes izstāžu kompleksā "Rāmava" 2012. gadā.
Alfa kurss pieaugušajiem un jauniešiem
Aicina iesaistīties Alfas kursā. Tā ir iespēja ikvienam atklāt kristīgo ticību. Nodarbības notiek atbrīvotā, saviesīgā un draudzīgā gaisotnē. Alfa kursa mērķis ir sniegt objektīvu informāciju par kristietību interesantā un mūsdienīgā veidā.
Bezmaksas nodarbības cilvēkiem ar redzes traucējumiem
Lai uzlabotu cilvēku ar redzes traucējumiem situāciju, attīstītu viņiem vajadzīgo pakalpojumu un iespēju tīklu, tiek realizēts Eiropas Sociālā fonda un Latvijas Valsts finansēts projekts „Sociālās rehabilitācijas pakalpo¬jumu attīstība personām ar redzes traucējumiem Latvijā".
Piemin barikāžu dienu notikumus
Lai pieminētu 1991. gada barikāžu dienu notikumus un dalībniekusĶekavas novadā no 13. līdz 20. janvārim norisinājās atcerei veltīti piemiņas pasākumi, vienkopus pulcējot novada iedzīvotājus, barikāžu dalībniekus un skolēnus.
Sievietēm būs iespēja veikt mamogrāfijas diagnostiku
19. janvārī, 23. februārī, 29. martā novada sievietēm būs iespēja apmeklēt izbraukumu mamogrāfu.
Ķekavas novada pašvaldība aicina darbā projektu vadītāju
Pieteikšanās vakancei – līdz 31.01.2012. CV un motivācijas vēstuli sūtīt pa pastu vai iesniegt personīgi Ķekavas novada pašvaldībā.
Bērni runā dzeju
18. janvārī pirmskolas izglītības iestādē "Ieviņa" notika Ķekavas novada skatuves runas konkurss – veltīts Fricim Bārdam.
Skolēni piedalās starpnovadu skatuves runas konkursā
19. janvārī Ķekavas mūzikas skolā notika starpnovadu "Skolēnu skatuves runas konkurss", kurā kopumā piedalījās 72 skolēni no 1. – 12. klasei.
Ķekavas novada pašvaldība atsavina nekustamo īpašumu – zemes starpgabalu „Bumerangs”
Ķekavas novada pašvaldība, pamatojoties uz atsavināšanas ierosinājumu un Publiskas personas mantas atsavināšanas likuma 37.panta pirmās daļas 4.punktu, atsavina nekustamo īpašumu – zemes starpgabalu „Bumerangs”, Dzintari, Daugmales pagastā, Ķekavas novadā, ar kadastra apzīmējumu 8056 001 0286, platībā 0.5524 ha.
Ķekavas novada pašvaldība aicina darbā izpilddirektora vietnieku (1112 39)
Pieteikšanās vakancei līdz 07.02.2012. CV un motivācijas vēstuli sūtīt pa pastu vai iesniegt personīgi Ķekavas novada pašvaldībā.
Meklē „PAGASTA BIBLIOTEKĀRU – GAISMAS NESĒJU”
Latvijas Nacionālās bibliotēkas Atbalsta biedrība jau sesto gadu izsludina konkursu „Pagasta bibliotekārs – Gaismas nesējs”. Šogad balvas saņems bibliotekāri, kuri izveidojuši bibliotēku par sava pagasta „gaismas pili”.
Arhīvs
  Drukāt