Meklē „PAGASTA BIBLIOTEKĀRU – GAISMAS NESĒJU”
Latvijas Nacionālās bibliotēkas Atbalsta biedrība jau sesto gadu izsludina konkursu „Pagasta bibliotekārs – Gaismas nesējs”. Šogad balvas saņems bibliotekāri, kuri izveidojuši bibliotēku par sava pagasta „gaismas pili”.
Uzvar līnijdeju pasaules čempionātā
No Vācijas (Kalkar) atgriezās līnijdejotāju kluba „Jautrie zābaciņi” dejotāji, kuri 7 dienu garumā piedalījās līnijdeju pasaules čempionātā „Worlds 2012”.
Pensionāri apgūst angļu valodu un datoru
Noslēdzies Ķekavas novada pensionāru biedrības Polārblāzma projekts Angļu valoda darbā ar datoru pensijas vecuma personām, kura ietvaros vairāk kā 10 pensionāri apguva angļu valodas pamatzināšanas.
Ēnu diena 2012 - jau 15. februārī!
Uzņēmumi, organizācijas, valsts pārvaldes iestādes un citi interesenti aicināti piedāvāt dažādu profesiju darbiniekus “ēnošanai”, līdz 7. februārim aizpildot anketu.
Bordesholmas pašvaldība (Vācijā) piedāvā darbu
Ķekavas novada sadraudzības pašvaldība Bordesholma (Vācijā) piedāvā darbu divām jaunietēm par bērnu auklītēm ģimenēs.
Informējam par izmaiņām
Iedzīvotāju ērtībām informējam par izmaiņām Ķekavas novada pašvaldības struktūrā, lai nepieciešamības gadījumā zinātu pie kuriem speciālistiem griezties.
Atklāj J.Anmaņa mākslas meistardarbnīcas Rāmavas muižā
2012. gada 11. janvārī Rāmavas muižā tika atklātas Latvijā pazīstamā mākslinieka Jāņa Anmaņa mākslas meistardarbnīcas bērniem. Pirmās nodarbības notiks jau sestdien, 14. janvārī.
Pētīs ielu un sabiedrisko vietu apgaismojumu
Ķekavas novada pašvaldība uzsākusi īstenot Eiropas Sociālā fonda projektu, kura ietvaros tiks izglītoti Rīgas plānošanas reģiona pašvaldību speciālisti par energoefektīvu pašvaldības ielu un sabiedrisko vietu apgaismojumu, kā arī tiks sagatavots finanšu ekonomiskais pētījums šāda apgaismojuma izveidei Ķekavā.
Izdota Ķekavas, Baldones, Salaspils novadu tūrisma karte 2012
Trešdien, 11. janvārī plkst. 13.00 Ķekavas novada Tūrisma informācijas centra telpās Ķekavā, Rīgas ielā 26 (Doles Tautas namā) notiks jaunas tūrisma kartes „Ķekavas, Baldones, Salaspils novads” prezentācija.
Iepazīst Bordesholmas izglītības praksi
No 3. līdz 8. janvārim Ķekavas novada delegācija viesojās darba vizītē Bordesholmā, lai iepazītu tās izglītības praksi, īpaši pievēršot uzmanību mūžizglītībai, interešu izglītībai un aukļu dienesta izveidei.
Lepojas ar ieguldījumu novada izglītības iestāžu infrastruktūras attīstībā
10. janvārī Ķekavas novadā notika pieredzes apmaiņas seminārs „Ķekavas novada pašvaldības ieguldījums novada izglītības iestāžu infrastruktūras attīstībā”, kurā piedalījās izglītības iestāžu vadītāji no Siguldas, Salaspils, Olaines un Ķekavas novada.
Doles - Ķekavas ev.lut.baznīcā uzstāsies Ieva un Aivars Lapšāni
8. janvārī plkst.10.00 dievkalpojumu vadīs Jūrmalas iecirkņa prāvests Andris Krauliņš, pēc kura muzikālu priekšnesumu sniegs Ieva un Aivars Lapšāni.
Brauciens uz Ziemassvētku kauju atceres pāsākumu 7. janvārī.
Ķekavas novada TIC kopā ar Daugmales kultūras daļu 7. janvārī organizē braucienu uz Ziemassvētku kauju atceres pasākumu, kas notiks Ziemassvētku kauju muzejā, Jelgavas novada Valgundes pagasta „Mangaļos”.
Dabā neesošas palīgēkas no Kadastra reģistra var dzēst bez maksas
Tās palīgēkas, kas dažādu iemeslu dēļ dabā vairs nepastāv, bet ir reģistrētas Kadastra reģistrā un par kurām tāpēc var tikt aprēķināts nekustamā īpašuma nodoklis, līdz 1.oktobrim ir iespējams dzēst no reģistra bez maksas.
18. februārī notiks tautas nobalsošana par likumprojektu „Grozījumi Latvijas Republikas Satversmē”
Sestdien, 2012. gada 18. februārī notiks tautas nobalsošana par likumprojektu „Grozījumi Latvijas Republikas Satversmē”. Likumprojekts paredz mainīt Satversmes 4., 18., 21., 101. un 104. pantu, iekļaujot tajos nosacījumu par krievu valodu kā otru valsts valodu un nosakot, ka arī pašvaldībās darba valodas ir latviešu un krievu valodas.
Piedalies aptaujā par novada attīstību!
Lai izstrādātu Ķekavas novada attīstības programmu 2013.- 2020. gadam, ir uzsākta iedzīvotāju, uzņēmēju, nevalstisko organizāciju un jauniešu aptauja.
Uzmanību - gripa!
P/A „Ķekavas ambulance” aicina veikt profilaktiskos pasākumus, lai izvairītos no saslimšanas ar gripu.
Par tirdzniecības vietām Ķekavā
Ķekavas novada pašvaldība piedāvā vietas tirdzniecībai ar rūpniecības precēm Ķekavas novadā, Ķekavas pagastā, Ķekavas ciemā, pie katlu mājas Gaismas ielā 21.
Par svara ierobežojumiem uz Ķekavas novada autoceļiem
2011. gada 21. decembrī Ķekavas novada Dome nolēma ierobežot satiksmi pa Ķekavas novada autoceļiem 2011./2012.gada rudens – līdz 31.03.2012.
Nekustamā īpašuma nomas tiesību izsole
Ķekavas novada pašvaldība izsola atklātā mutiskā izsolē nomas tiesības ar apbūves tiesībām uz nekustamo īpašumu „Stobriņi”.
Latvijas ev. lut. baznīcas arhibīskaps Jānis Vanags sveic Ziemassvētkos
Ziemsvētku laiks ir īpašs ne tikai ar sveču gaismām un skaistajām dziesmām, bet arī ar to, ka cilvēki cits pret citu cenšas būt laipnāki, draudzīgāki un mīļāki.
Vēlam visiem gaišus, baltus Ziemassvētkus un panākumiem bagātu Jauno gadu!
Gaišus un baltus Ziemassvētkus! Jaunajā gadā novēlam pašiem radīt prieku savā ģimenē, savās mājās, savā novadā!
Ķekavas novada pašvaldības Kultūras aģentūras GADA LEPNUMS 2011
Jau otro gadu Ķekavas novada pašvaldības Kultūras aģentūra (ĶNKA) rīkoja gada noslēguma pasākumu „GADA LEPNUMS 2011”. Tā ir reize, kad ĶNKA darbiniekiem ir iespēja satikties, atskatīties uz paveikto šajā gadā, pateikt PALDIES un pasniegt balvu GADA LEPNUMS.
Bērnudārza "Ieviņa" pedagogi un bērnu vecāki piedalījās radošajās darbnīcās
8. un 15. decembrī pirmsskolas izglītības iestādes „Ieviņa” pedagogi un bērnu vecāki piedalījās biedrības „Līdaga” organizētajā un Ķekavas novada domes līdzfinansētajā projektā „Rokdarbi un to pielietošana Ķekavas pirmsskolas izglītības iestādē „Ieviņa”.
Ķekavas vidusskolas Ziemassvētku sveiciens
20.decembrī Ķekavas vidusskolas skolēni savā koncertā dāvāja Ziemassvēktu prieku.
Uzstādīs saules kolektoru sistēmu
Ķekavas novada pašvaldība realizē projektu „Oglekļa dioksīda emisiju samazināšana Ķekavas PII „Ieviņa”. Projekta ietvaros ir plānots uzstādīt saules kolektoru sistēmu ar kopējo jaudu 67,32 kW PII „Ieviņa” peldbaseina ūdens uzsildīšanai, izmantojot atjaunojamo saules enerģiju.
Iedzīvotājiem dāvina atstarotājus
Rūpējoties par iedzīvotāju drošību uz ielām un ceļiem diennakts tumšajā laikā, Ķekavas novada pašvaldības policija, biedrība Solis tuvāk un Kultūras aģentūra 2011. gada nogalē novada teritorijā rīkoja reidus, lai dāvinātu iedzīvotājiem atstarotājus, izskaidrotu atstarotāju lietošanas priekšrocības un mazinātu risku ceļu satiksmes dalībniekiem iekļūt satiksmes negadījumos.
Mākslas skolas karnevālā apbalvo konkursu laureātus
21. decembra pēcpusdienā Ķekavas mākslas skola aicināja audzēkņus un viesus uz ikgadēju 2011. gada noslēguma pasākumu - karnevālu „Debesīs, uz zemes un pazemē”
Svinīgi noslēdz bērnudārza "Avotiņš" siltināšanas darbus
Ir pabeigta Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta projekta ”Siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšana Ķekavas novada pirmskolas izglītības iestādē „Avotiņš” realizācija.
Piedalās deju maratonā Baltkrievijā
Ķekavas kultūras nama deju kolektīvs „Daina” 10.-11. decembrī devās uz Braslavu (Baltkrievija), lai piedalītos šova programmā „Deju maratons".
Ķekavas novada pašvaldība izsludina pieteikšanos ESF mērķstipendijām
Ķekavas novada pašvaldība izsludina pieteikšanos Ķekavas novada pedagogiem ESF mērķstipendijām no 2011.gada 16.decembra līdz 2012.gada 3.janvārim plkst. 17:00 Pedagogu iesniegumi atbalsta saņemšanai personīgi iesniedzami Ķekavas novada pašvaldībā 1.kabinetā (Gaismas ielā 19, k-9, Ķekavā, Ķekavas pag., Ķekavas nov., LV-2123).
Pašvaldības policija svin 17. gadadienu
16. decembrī par godu Pašvaldības policijas 17. gadadienai, Doles Tautas namā tika godināti Ķekavas novada pašvaldības policijas darbinieki.
Daugmalē iedzīvotāji tiekas ar Domes un pašvaldības pārstāvjiem
15. decembra vakarā Daugmales multifunkcionālajā centrā uz tikšanos ar Ķekavas novada Domes deputātiem, pašvaldības speciālistiem un atbildīgo iestāžu pārstāvjiem bija ieradušies apmēram 50 iedzīvotāji. Tikšanās reizē tika aktualizēts jautājums par ceļu uzturēšanu, tīrīšanu ziemā u.c.
Atzīmē Černobiļas avārijas atceres 25. gadadienu
15. decembra vakarā T/C „Dālderi” telpās notika biedrības Latvijas savienības „Černobiļa” Ziemassvētku un atskaišu vakars par godu Černobiļas avārijas atceres 25. gadadienai.
Pleskavas rajona pārstavji iepazīstas ar attīrīšanas ietaisēm novadā
14. decembrī Ķekavas novadā īsā darba vizītē viesojās Pleskavas rajona (Krievija) administrācijas delegācija, administrācijas vadītāja pirmais vietnieks Viktors Gerasimovs un vadītāja vietnieks Svjatoslavs Kolinko. Vizītes mērķis bija iepazīties ar novadā šajā gadā atklātajām bioloģiskajām notekūdeņu attīrīšanas ietaisēm Daugmalē un Baložos, lai iegūtu pieredzi līdzīgu iekārtu būvniecībai Pleskavas rajonā.
Daugmalē atklāj sporta un kultūras centru
14. decembrī Daugmalē tika atklāts sporta un kultūras centrs ar baseinu un saieta zāli, kas nodrošinās dažādas brīvā laika pavadīšanas iespējas Ķekavas novada iedzīvotājiem.
Attīstot IT sistēmu pašvaldībā
Lai attīstītu informācijas tehnoloģiju sistēmu Ķekavas novada pašvaldībā, šobrīd veiksmīgi turpinās Eiropas Sociālā fonda (ESF) projekts, kura ietvaros pašvaldība ar ESF finansējumu papildus piesaistījusi datorspeciālistu.
Latvijas Pasts informē par darba laika izmaiņām
Sakarā ar pasta nodaļu daļēju pāreju uz piecu dienu darba režīmu, vairākām pasta nodaļām no 2012.gada 1.janvāra tiks mainīts darba laiks.
Daugmales pamatskola aicina darbā peldētapmācības un ūdens aerobikas speciālistus
Daugmales pamatskola meklē peldētapmācības un ūdens aerobikas speciālistus darbam Ķekavas novada Daugmales Multifunkcionālā centra peldbaseinā.
Katlakalnā iedzīvotāji tiekas ar Domes un pašvaldības pārstāvjiem
12. decembra vakarā Katlakalnā uz tikšanos ar Ķekavas novada Domes deputātiem, pašvaldības speciālistiem un atbildīgo iestāžu pārstāvjiem bija ieradušies apmēram 60 iedzīvotāji.
Pirmais Alfa kurss Ķekavā noslēdzies
No septembra beigām līdz decembra vidum Ķekavā pirmo reizi notika jauniešu Alfas kurss, kuru rīkoja Doles-Ķekavas ev.lut. draudze sadarbībā ar Baldones draudzes jauniešiem.
9. decembrī arhibīskaps Jānis Vanags aicina iedzīvotājus uz tikšanos
Latvijas evaņģēliski luteriskās baznīcas arhibīskaps Jānis Vanags aicina iedzīvotājus uz tikšanos, lai apspriestu dažādus jautājumus - baznīcas un valsts attiecības, kas notiek valstī, draudzes un pašvaldības sadarbība u.c.
Arhibīskaps Jānis Vanags viesojas Ķekavas novadā
9. decembrī Doles Tautas namā viesojās Latvijas evaņģēliski luteriskās baznīcas arhibīskaps Jānis Vanags, lai tiktos ar novada iedzīvotājiem, Ķekavas novada Domes deputātiem, pašvaldības darbiniekiem, kā arī aģentūru un iestāžu pārstāvjiem.
Sveic Ķekavas novada sporta laureātus
Pirms Adventes otrās svecītes iedegšanas, 9. decembrī, Ķekavas kultūras namā Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra pulcēja novada sportistus, līdzjutējus un sporta dzīves atbalstītājus, lai godinātu 2011. gada labākos sportistus un trenerus.
Skolēni tiekas ar deputātu un uzņēmēju Krišjāni Kariņu
9.decembrī, Baložu vidusskolā bija ieradies deputāts un uzņēmējs Krišjānis Kariņš, kurš pasniedza vienu mācību stundu 11. un 12. klasei.
Ķekavā aizritējusi suņu izstāde
3. decembrī Ķekavas sporta klubā notika suņu izstāde, kuru rīkoja Latvijas Kinoloģijas federācijas Nacionālais Čau Čau un primitīvo suņu šķirņu klubs.
Sporta skolas mākslas vingrotājas gūst panākumus Ungārijā
Ķekavas novada sporta skolas mākslas vingrotājas no 2. - 5.decembrim piedalījās Starptautiskajā mākslas vingrošanas turnīrā MIKULOS CUPA 2011 Budapeštā (Ungārijā).
Par sadzīves atkritumiem maksāsim dārgāk
Ņemot vērā, ka ar nākamo gadu valstī atkal palielināsies dabas resursu nodoklis atkritumu apglabāšanai SIA Getliņi Eko atkritumu poligonā, izmaiņas skars arī Ķekavas pagasta iedzīvotājus, kuriem par atkritumu apsaimniekošanu turpmāk būs jāmaksā vairāk.
Valdlaučos uz tikšanos ierodas apmēram 80 iedzīvotāji
5. decembra vakarā Valdlaučos Rāmavas izstāžu zālē uz tikšanos ar Ķekavas novada Domes deputātiem, pašvaldības speciālistiem un atbildīgo iestāžu pārstāvjiem bija ieradušies apmēram 80 iedzīvotāji, lai klātienē noskaidrotu sev svarīgus jautājumus, uzzinātu aktualitātes un nākotnes plānus novada attīstībā.
Pārrunā sadarbību 2012. gadam
1. decembrī Ķekavas novada pašvaldībā darba vizītē ieradās pārstāvji no Bordesholmas pašvaldības (Vācija), lai pārrunātu sadarbības plānus 2012. gadā, projektus jauniešiem, sporta aktivitātes un plānoto vizīti Bordesholmā janvārī.
Baložos iedzīvotāji tiekas ar Domes un pašvaldības pārstāvjiem
1.decembra vakarā Baložu kultūras namā notika iedzīvotāju tikšanās ar Ķekavas novada Domes deputātiem un pašvaldības speciālistiem.
Uzsākta novada Attīstības programmas izstrāde 2013. - 2020. gadam
Ķekavas novada pašvaldība ir uzsākusi novada Attīstības programmas izstrādi 2013-2020 gadam. Lai programmas izstrāde noritētu veiksmīgi, lūdzām novada iedzīvotājus, uzņēmējus, NVO pārstāvjus pieteikties programmas izstrādes darba grupās.
Konkursā izgaismo novadu
Pirmās Adventes noskaņās kopā sanāca mākslas, vides un izglītības eksperti, lai izvērtētu konkursā Izgaismo Ziemassvētkus iesūtītos darbus un noteiktu labākos.
Ķekavas novada Dome tiekas ar iedzīvotājiem Ķekavā
28. novembrī, Ķekavas novada pašvaldība uzsāka gadskārtējās tikšanās ar iedzīvotājiem, lai atskatītos uz gada laikā padarīto, dalītos nākotnes plānos, uzklausītu iedzīvotāju rūpes un jautājumus, kā arī rastu iespēju nekavējoties atbildēt uz sasāpējušiem jautājumiem.
Ķekavas novada Dome aicina iedzīvotājus uz tikšanos
Tikšanās laikā Domes un pašvaldības pārstāvji informēs par 2011. gadā paveikto, realizētajiem projektiem, uzklausīs iedzīvotāju ieteikumus par nepieciešamajiem uzlabojumiem novadā, kā arī atbildēs uz jautājumiem. Tikšanās tiek
Biedrība „Solis tuvāk” atbalsta daudzbērnu ģimeni
Biedrībā „Solis tuvāk” vērsās maznodrošināta daudzbērnu ģimene, kura lūdza palīdzēt iegādāties divstāvu bērnu gultiņu, lai 4 bērni, kas aug šajā ģimenē varētu dzīvot komfortablākos apstākļos.
Skolēni viesojas ASV vēstniecībā
Baložu vidusskolas un Pļavniekkalna sākumskolas 3. - 4.klašu skolēni, pedagogu Ievas Apines un Annas Radzihovskas pavadīti, devās ekskursijā uz ASV vēstniecību Rīgā, lai kopā ar vēstniecības sabiedrisko attiecību speciālisti Emiju Starovu (Amy Storrow) apskatītu vēstniecību un piedalītos aktivitātēs.
Notiks Latvijas jauno mūzikas grupu konkurss „Melodija”
Jauno mūziķu konkurss „Melodija” notiks 7. janvārī - Ropažu Kultūras un izglītības centrā ar mērķi atklāt jaunus, talantīgus un daudzsološus jaunos mūziķus no visas Latvijas, pēc konkursa labākajām grupām tiks dota iespēja sevi apliecināt Latvijas vadošajiem izklaides industrijas profesionāļiem.
Operatīvi tiek risināta iespēja Krājbankas klientiem saņemt pensijas un pabalstus
Labklājības ministrija (LM) šobrīd operatīvi risina jautājumus, lai nodrošinātu iespēju saņemt pensijas un pabalstus tiem Krājbankas klientiem, kuriem tie vēl nav pārskaitīti.
Sporta skolas audzēkne uzstāda Latvijas rekordu vesera mešanā
Ķekavas novada sporta skolas audzēkne Selīna Spūle (1998 dz.g.) š.g. 19. novembrī pirmo reizi piedalījās vieglatlētikas sacensībās SK Dinamo Global un uzstādīja Latvijas Republikas, kā arī personīgo rekordu vesera mešanā (49.90).
Attīstot starptautisko sadarbību, paraksta līgumu ar Pečoru rajona administrāciju
2011. gada 21. novembrī, attīstot starptautisko sadarbību, tika parakstīts līgums starp Ķekavas novada pašvaldību un Pečoru rajona administrāciju, kas veicinās vispusīgu un padziļinātu partnerattiecību veidošanu ekonomiskajās, sociālajās, kultūras un sporta jomās.
Baložu pilsētas svētki nosvinēti
Ķekavas novada Baložu pilsētā no 14. līdz 19. novembrim ar daudzveidīgu pasākumu programmu tika atzīmēta Baložu pilsētas divdesmitā un Baložu pilsētas kultūras nama piecdesmitā dzimšanas diena.
Sirsnīgi sveicam Latvijas 93. gadadienā!
Latvija nav izcīnīta vienai dienai, vienai paaudzei. Tās mūžs lai ir saules pilns un saules ilgs.
Skolēni dalās iespaidos par ekskursiju Ādažu poligonā 18. novembrī
18. novembrī Baložu vidusskolas 11.a klases skolēni devās mācību ekskursijā uz Ādažu poligonu, kur iepazina karavīru ikdienu un uzzināja daudz ko jaunu par viņu nodarbošanos.
Ķekavas novada pašvaldības darba laiks 17. novembrī
17. novembrī Ķekavas novada pašvaldība strādās no 9.00 līdz 17.00.
LR proklamēšanas dienai veltīti pasākumi Ķekavas novadā
Par godu LR proklamēšanas dienai aicinām apmeklēt koncertuzvedumus un dievkalpojumu, kā arī iepazīties ar svinīgajiem pasākumiem izglītības iestādēs.
Atzīmē valsts svētkus un Baložu kultūras nama lielo jubileju
17. novembrī vakarā ar raitiem deju soļiem un skanīgām balsīm tika pieskandināts Baložu kultūras nams, lai atzīmētu Latvijas Republikas 93. dzimšanas dienu un Baložu kultūras nama 50. jubileju.
Valsts svētkus gaidot, izstāsta Rīgas leģendas
Latvijas dzimšanas dienas priekšvakarā, 17. novembrī Ķekavas kultūras namā notika valsts svētkiem un mūsu galvaspilsētai Rīgai veltīts koncertuzvedums „Rīgas leģendas”.
Latvijas dzimšanas dienas svinības PII ,,Bitīte’’
17. novembrī ,,Bitītē’’ Latvijas dzimšanas dienas svētki tika atzīmēta divās daļās. Pirmajā daļā bija svētku koncerts, kurā piedalījās visas grupiņas. Otrajā daļā bērni skatījās multfilmu "Neparastie rīdzinieki".
Latvijai dzimšanas dienā dāvina pašu sacerētu dzejoļu grāmatu
Šoreiz Latvijas dzimšanas dienas svinēšanai gatavojāmies īpaši, jo PII ,,Ieviņa’’ visi vecākās un sagatavošanas grupu bērni kopā ar vecākiem gatavoja dāvanu Latvijai – dzejoļu grāmatu.
Ķekavas vidusskolas skolēni novembrī piedalās dažādos svētku pasākumos
17. novembrī skolā notika Latvijas 93.gadadienai veltīti svētku pasākumi. Tajos tika apbalvoti radošo darbu konkursa "Brīnums atrodams cilvēku dvēselē", konkursa "Vai tu pazīsti Latviju", kā arī tradicionālo spēku vingrinājumu konkursa labakie.
Latvijas dzimšanas diena privātajā pamatskolā „Gaismas tilts 97”
Pārdomās dalās Māra Melita Ziemele no 9. klases
Latvijas 93. dzimšanas diena Pļavniekkalna sākumskolā
Mūsu dzimtā zeme – Latvija gadsimtiem ilgi klusā spītībā cīnījusies, lai nosargātu savu tautu, valodu, savas tautas dziesmas, savus cimdu rakstus, savu tautas gudrību un mēs varam lepoties ar mūsu tēvu tēviem, kuri braši cīnījās, lai aizstāvētu mūsu dzimteni, lai saglabātu mūsu zemes tradīcijas, kultūru.
Svinīgais pasākums Baložu vidusskolā 17. novembrī
Sekojot īpaši patriotiskai svētku gaisotnei, 17. novembra rīts Baložu vidusskolas stiklotajā pārejā uz jaunatklāto mācību korpusu sākās ar Latvijas valsts karoga ienešanu un himnas dziedāšanu.
PII "Zvaigznīte" svin Latvijas dzimšanas dienu
17. novembrī PII „Zvaigznīte” notika svētku koncerts veltīts Latvijas dzimšanas dienai, uz kuru bērni bija sagatavojuši dziesmas, dejas un dzejoļus par Latviju. Svētku noslēgumā notika salūts un cienāšanās ar svētku torti.
Detektīvu kluba vakars Baložos - KAFIJA GULTĀ
Baložu pilsētas svētku ietvaros, aicina ikvienu uz Detektīvu kluba vakaru. Uzzini - Kas kopīgs kafijai, gultai, kriminālromāniem un rudens vakariem? Tiks nodrošināts transports.
Valdība piešķir naudu par negaisa postījumiem Baložos un Ventspilī
Skatīt FOTOREPORTĀŽU! Valdība otrdien lēma no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt 9 360 latu Ventspils pilsētas domei un 4 206 latus Ķekavas novada pašvaldībai, lai segtu pašvaldību zaudējumus saistībā ar negaisa postījumiem šogad.
Piesaki labākos sportistus konkursā „Ķekavas novada sporta laureāts 2011”
2011. gada sportiskā sezona straujiem soļiem tuvojas tās izskaņai. Kādam tā noteikti ir bijusi labāka par iepriekšējo un to mēs vēlētos ar Jūsu visu palīdzību kopīgi izcelt un atzīmēt šī gada 9. decembrī svinīgā pasākumā.
Aicinām uz Ķekavas Mākslas skolas pedagogu darbu izstādi
T/C "Liiba" atklāta Ķekavas Mākslas skolas pedagogu darbu izstāde.
PII "Avotiņš" notika svētku koncerts veltīts LR 93. gadadienai un Baložu pilsētas 20.jubilejai
Svētku koncertā Ķekavas novada Domes priekšsēdētājs Roberts Jurķis, par ieguldījumu pirmsskolas izglītības iestādes attīstībā, izteica pateicību pirmsskolas izglītības skolotājām.
Notiks jauniešu ONLINE diskusija
Baložu pilsētas 20 gadu svinību ietvaros 15.novembrī plkst. 11:00 Baložu pilsētas pārvaldes sēžu zālē notiks jauniešu online diskusija. Diskusijai būs iespējams sekot un to vērot arī tiešsaistē – gluži tāpat kā vērojam Ķekavas novada Domes sēdes.
Novada jaunieši diskutē par sadarbību ar pieredzējušām jauniešu organizācijām
Baložu pilsētas 20 gadu jubilejas ietvaros 15. novembrī Baložu pilsētas pārvaldes sēžu zālē notika jauniešu online diskusija, kurā tika runāts par jauniešu iespējām, sportu, brīvā laika pavadīšanu, jauniešu centru izveidi, vidi, infrastruktūru un drošību.
Vienojās draudzības lielkoncertā
Atsākot jauno sezonu Rīgā un Ķekavā, ceļā uz nākamajiem Dziesmu un deju svētkiem, Rīgas un Ķekavas tautas deju ansambļi vienojās draudzības lielkoncertā Jo Tu esi mans draugs VEF Kultūras pilī.
Jauniešu un Pensionāru padomes sadarbosies
15. novembrī Ķekavas novada Domē notika apvienotā Jauniešu un Pensionāru padomes sanāksme, kurā tika runāts par sadarbības iespējām un kopīgu pasākumu organizēšanu un citām aktivitātēm, kurās tiks iesaistīti jaunieši, pensionāri un citi novada iedzīvotāji.
Baložu pilsētai 20!
Jubilejas nedēļas ietvaros Jūs sagaida: 14.11. Baložu veloceliņa atklāšana, 15.11. Jauniešu Online diskusija, 16.11. Detektīvu kluba vakars "Kafija gultā", 17.11. Svētku koncerts par godu LR proklamēšanas dienai un Baložu kultūras nama 50.gadadienai, 19.11. Svētku pasākumi - amatnieku tirdziņš, sportiskas aktivitātes, radošās darbnīcas, izrādes bērniem un daudz kas cits. Gaidīsim Jūs jubilejas nedēļas pasākumos!
Iedzīvotājiem droša pārvietošanās pa jauno gājēju - veloceliņu Baložos
Baložu pilsētas 20. gadu jubilejas ietvaros 14. novembrī svinīgi atklāja jauno gājēju un veloceliņu, kas savieno abus Baložu pilsētas dzīvojamos rajonus – Titurgu un Baložus. Gājēju - veloceliņš jau tagad paguvis iemantot vietējo iedzīvotāju simpātijas.
Sveicam bērnus Baložu pilsētas dzimšanas dienā
Baložu pilsētas 20. jubilejā Kultūras aģentūra, pašvaldības Sabiedrisko attiecību daļa un pasaku tēli - suns, pele un lācis sveica bērnus Baložu vidusskolā un Pirmskolas izglītības iestādē "Avotiņš".
Baložu vidusskolai jaunas, skaistas telpas
Baložu pilsētas svētkos, 14. novembrī tika atklāta Baložu vidusskolas piebūves un sporta kompleksa 1. kārtas 2.etaps, kura laikā tika izbūvēta aktu zāle, ēdnīca, deviņi mācību kabineti un ģērbtuves sākumskolas klasēm, kā arī atvērtas divas pirmsskolas grupiņas.
Daugmales pamatskolā norisinājās Mazpulku forums
11. novembrī Daugmales pamatskolā norisinājās Mazpulku forums. Skola uzņēma 8 mazpulkus – Rekavas vidusskolas, 1018. Viduču, 117. Ļaudonas, 77. Madonas, 662. Liezēres, Kusas, Bērzaunes un Jēkabpils mazpulkus.
11. novembrī notika Lāčplēša dienai veltīts pasākums „Zibsnī zvaigznes”
11. novembrī Ķekavas kultūras namā notika Lāčplēša dienai veltīts pasākums „Zibsnī zvaigznes”, pēc kura sekoja kopīgs lāpu gājiens līdz likteņupei Daugavai.
Baložos nodrošināta tīrāka vide
Projekta īstenošanas rezultātā tiks uzlabota attīrīto notekūdeņu kvalitāte, kura nonāk dabā (dīķos, upēs, jūrā), kas gala rezultātā nodrošina tīrāku vidi cilvēkam.
Ķekavas novada Kultūras aģentūra aicina personāla un juridiskās daļas speciālistu
E-pastu ar motivacijas vēstuli un CV, lūdzu, līdz 2011. gada 23. novembrim nosūtiet uz kultura@kekava.lv
Aicina pieteikties eglīšu tirgotājus!
Tuvojas Ziemassvētku un Jaunā gada laiks, kad viena no galvenajām svētku rotām ir eglīte. Tāpēc Ķekavas novada pašvaldība aicina līdz š.g. 1. decembrim pieteikties visus tos, kuri varētu piegādāt eglītes Ķekavas novada izglītības iestādēm. Tiks izskatīti visi piedāvājumi!
Ķekavas novada pašvaldība aicina darbā vadītāja vietnieku - dzimtsarakstu speciālistu
Galvenie pienākumi - pārzināt saistošos normatīvos aktus; reģistrēt dzimšanas, miršanas, laulības un baznīcā noslēgtās laulības; veidot dzimtsarakstu nodaļā sastādīto civilstāvokļa aktu reģistru arhīva fondu un nodrošināt arhīva fonda dokumentu glabāšanas uzskaiti, izmantošanu u.c. Pieteikšanās vakancei – līdz 25.11.2011. (ieskaitot)
PII „Ieviņa” pedagogi un bērnu vecāki apgūst filcēšanu
PII „Ieviņa” pedagogi un bērnu vecāki piedalījās biedrības „Līdaga” organizētajā un Ķekavas novada pašvaldības līdzfinansētajā projektā „Rokdarbi un to pielietošana Ķekavas pirmsskolas izglītības iestādē „Ieviņa”.
Arhīvs
  Drukāt